hangi birini anlatsam :(

sanırım konuyu anlayamadın sevdecim...ben ısteyerek bosanmadım ondan ..abd ye gıtmek ıcın aldı nıkahını benden..bosandık formelite yanı cıddı bı bosanma degıldı .kavga dövüş ne yaptı ettı aldı nıkahını pes ettırdı benı...neymıs abd ye ogrencı olarak gıtmesı gerekmıs bunun ıcınde bekar olması gerekmıs buyuzden bosanmıstık yanı tekrar nıkah yapacaktık ama yapmadı pislik ...şimdi tekrar gıdecegım buyuzden nıkah yapamm dıyo anlatabıldımmı arkadasım.....

Son düzenleme:

Konuyu dogru anladim. Tamam da, bu insandan nefret ettiginizi soyleyip neden yine nikah istiyorsunuz ve bu insandan birseyler bekliyorsunuz orayi anlayamadim ben. Formalite bile olsa yurumeyen bir evlilik bitmis, resmi olarak bosanmissiniz. Hazir sevmiyorken herkes yoluna gidebilir yani. Bir onceki mesajimda dedigim gibi hak hukukla nafaka istersiniz cocuk icin anlarim, onun disinda o adama ne deseniz laf. Ben gercekten de amacinizi anlayamadim, konuyu anladim, sadece amacinizi, yapmak istediginiz seyin mantigini anlayamadim.
Kolay gelsin.

ben sımdı ondan bosandım 3 yıl once..fakat aynı evde yasıyoruz suan daha beraberız ...1 ay once annemlerın yanına yanı memlekete tatıl amaclı geldım esımle gulum balım ayrıldık..yanı tamam oncesınde coook kotu kavgalarımız oldu yıne ama enazından ayrılırken gulum balımdık ...annemlerın evıne gelme amacım ayrılık veya bı tartısma bıle degıldı sadece oglumu seneye okula verecegım artık kolaykolay gelemem memlekete dıye geldım yanı...sonra zamanla tlfla esımle konusurken tarzı degıstı orda kal borclarımı odeyeyım cok zor durumdayım yurtdısına gıdecegım demye basladı ...bende ozaman ben evıme gelırım burda kalamam dedım yanı yıne ayrılmayacagız sadce o yurtdısına gıdecek nasıl olsa gelmeyecek bılıyorum en azından evımı dagıtmamıs olacagım.işe gırecegım zaten ılk etapta o bana para bırakıp gıdecek ..olay bu yanı ayrılmadık henuz suan ama ucurumdayız yanı babam bıle bılmıyor durumu zaten bı amacımda egerkı babam duyarsa benı hıcbır sekılde bırakmaz ama egerkı hersey evımın ıcınde gelısırse benı kımse evımden cıkaramaz zorla ama bu sekılde olursa ben burdayken gelısırse hersey babam esyayı bıle umursamaz herseyı ona bırakır evde dagılır hıcbısey kalmaz ortada ben evıme sahıp cıkmak ıstıyorum oysa ..orada hazır kurulu bır evım varken oradakı duzenı bozmak ıstemıyorum..ılk etapta ayrılıkta ıstemıyorum zaten..o gıdecek bız zamanla alısacagız sonra arayıp sormasada umurumda degıl....sımdı oldumu :)

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…