zaten 2 yıl once benden nıkahımı vermm ıcın yalvardıgında hatta kıyametler kopardıgında cocucugumun velayetını bana vermesı sartıyla bosanırım demıstım velayet bende..bı problem yok ama dayılık yapıyor cocugu alırmıs felan ....
Merhaba arkadaslar.....
esımle yaklasık 6 yıllık bır evlılıgıımz var ve 3bucuk yasında bır oglumuz...onun yurtdısı sevdası hıc bıtmedı gıtmek ıstıyor fakat ben gıtmek ıstemıyorm ...dogrusu once kendısı gıdecek yapabılırse bızı goturecek ama ben bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum daha once guvenımı cok kırdı yabancı bır kızla mesjlarını yakalamıstım ve daha bırcoksey... sonrasındada yurtdısına gıttı zaten 1 ay kadar kaldı geldı sımdı tekrar gıdecegım dıyor mutlu degılız zaten sevmıyorum onu oda benı sanıyorum ama bılemem yınede.nıkahımız bıle yok 2 sene once abd ye ogrencı olarak gıdebılmesı ıcın bosanmıstık ama ayrılmadık tabii sadece formaliteydi..aramızda hıcbısey yok cınsellık bıle yok dıyebılırım...cook sey yasadık ama hepsını yazarsam forum dolar herhalde...aslında benım sızlere danısmak ıstedıgım farklı bır konu ...ona yurtdısına gıt ben evımde cocugumla kalırım bana zamanzaman para gondereceksın dedım kabul etmedı neymıs ben annemlerde kalacakmısım bıze onlar bakacakmıs oda abd ye gıdeckmıs ohh ne ala...kabul etmedım bu sefer annenlere gıt 3 5 ay kal ben borclarımı bıtıreyım sonra abd gıdeyım dıyor...ayrılmak ıstıyorum ama evımde oturmak ıstıyorum cunku babamlada yasayamam oda anneme sureklı ıhanet edıyordu ve ben hep duyuyordum bıyerlerden ve goruyorum maillerini felan onunla da kavga ettım anneme nasıl yaparsın bunu dıye ustume yurudu buyuk kavga ettık esımle mutlu olmadıgımı ve ayrılacagımı kendısıylede yasamak ıstemeyıp basımın caresıne bakacagımı soyledım 1 aydır aynı evın ıcınde konusmuyoruz...sımdı nasıl ben dıyeyımkı ayrlıyorum bana yardım et....ayrılmak ıstıyorum ama kendım cocugumla yasamak ıstıyorum...meslegım var bankacıyım ama 5 yıldır calısımıyorum ...ve oglum cok kucuk ne yapacagım ben .....
çok küçük dediğiniz çocuk 3,5 yaşında mı?? maallah bir tek sizinki kıymetli zaten,ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp işe başladım..
siz diyosunuz ki,adam giderse gitsin bana para göndersin ben de çocuğumla mis gibi yalnız evimde yaşayayaım çalışmdan oturayım..ne ala memleket...
bazen erkeklere hak vermiyo değilim şu para konusunda..
adamın gitme olayı farklı bir konu da gidene gitme denmez zaten ne aşk kalmış ne evlilk boşanma da olmuş hala neyin derdindesiniz ki.. gerçi yukarda da yazdım ama....
çok küçük dediğiniz çocuk 3,5 yaşında mı?? maallah bir tek sizinki kıymetli zaten,ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp işe başladım..
siz diyosunuz ki,adam giderse gitsin bana para göndersin ben de çocuğumla mis gibi yalnız evimde yaşayayaım çalışmdan oturayım..ne ala memleket...
bazen erkeklere hak vermiyo değilim şu para konusunda..
adamın gitme olayı farklı bir konu da gidene gitme denmez zaten ne aşk kalmış ne evlilk boşanma da olmuş hala neyin derdindesiniz ki.. gerçi yukarda da yazdım ama....
Tam olarak durum bu galiba.
Adam uzakta olsun para yollasın ki konu sahibi huzurunu bozup çalışmasın.
ben yukarıdaki yazılarımda sadece onun gonderdıgı parayla hayatımı devam ettırecegım dıye bırsey yazmısmıyım ..aynı zamanda çalısacgımda ..helede sevmedıgım bır adamın gonderdıgı parayı yıyerek hayatını surdurecek kadar gurursuz degılım merak etmeyın...hem yesem bıle bukadarı hakkım degılmı sızce ?Beyfendi ben yurtdısına gıdersem 10 15 mılyar kazanacgım dıyor eee bı zahmet ozaman cocugunada gonderecek o paradan zaten bununda sozunu verıyor .adam zaten sızıde alacagım yanıma dıyor bende ona dıyorumkı madem okadar kolayy bızı gotrmek yerıne para gonder...hadi gondermedı ozaman dusunurum benım amacım zaten onu basımdan bı an once defedıp cocugumuda krese verıp çalısmak... ben onunla ne zorluklar ne manevı ne maddı zorluklar yasadım bu kadarı hakkım degılmı yanı. çalışmayıda seven bır ınsanım ben neden kacayım calısmaktn sadece ıstanbul gıbı buyuk bır sehırde kucuk bır erkek cocuguyla hayata yenıden baslamak zorunda kalmak pat dıye adım atılacak bı olay degıl .. yasamadan bılmeden oyle atıp tutmayın.Ben çalısmayı ısterim veya ıstemem bunun muhakemesi size düşmez.bence konuyu anlayamıyorsunz sız yorumda yapmayın bence..Yahu ne tuhaf bı konu actık herkes haklısın soyle yap boyle yap derken sonunda bıkac kısı gelıp adamı haklı cıkarır ve senı yargılar ....Allah kımseyı zor duruma dusurmesın şuna bak nette bıle ustune gelıyor bazı tipler sen yardım ıcın fıkır ıcın bı konu acarsın hemen adın tembele cıkar bılmem neye çıkar emin olmadan bu derece gunahı alınmaz bır ınsanın yazık ya valla cok yazık ....
"AYRILMAK İSTİYORUM AMA EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM" diye yazmışsınız,oğluma para göndersin,o parada benim de emeğim var,oğlumu kreşe gönderip çaşlışmak istiyorum dememişsiniz ki...siz doğru olduğunuzu ispatlamak için konu açmışsınız,yol gösterilmesi için değil ki...
evet ist. da çocukla tek başına haytaa başlamak zor da ,siz konuya burdan girmemişsiniz..hoşunuz agitmeyen yorum olunca hemen döşeniyosunuz maşallah...
muhakemesi size düşmez dediğiniz konuyu kk ya gelip açmasaydınız o zaman..
ben yukarıdaki yazılarımda sadece onun gonderdıgı parayla hayatımı devam ettırecegım dıye bırsey yazmısmıyım ..aynı zamanda çalısacgımda ..helede sevmedıgım bır adamın gonderdıgı parayı yıyerek hayatını surdurecek kadar gurursuz degılım merak etmeyın...hem yesem bıle bukadarı hakkım degılmı sızce ?Beyfendi ben yurtdısına gıdersem 10 15 mılyar kazanacgım dıyor eee bı zahmet ozaman cocugunada gonderecek o paradan zaten bununda sozunu verıyor .adam zaten sızıde alacagım yanıma dıyor bende ona dıyorumkı madem okadar kolayy bızı gotrmek yerıne para gonder...hadi gondermedı ozaman dusunurum benım amacım zaten onu basımdan bı an once defedıp cocugumuda krese verıp çalısmak... ben onunla ne zorluklar ne manevı ne maddı zorluklar yasadım bu kadarı hakkım degılmı yanı. çalışmayıda seven bır ınsanım ben neden kacayım calısmaktn sadece ıstanbul gıbı buyuk bır sehırde kucuk bır erkek cocuguyla hayata yenıden baslamak zorunda kalmak pat dıye adım atılacak bı olay degıl .. yasamadan bılmeden oyle atıp tutmayın.Ben çalısmayı ısterim veya ıstemem bunun muhakemesi size düşmez.bence konuyu anlayamıyorsunz sız yorumda yapmayın bence..Yahu ne tuhaf bı konu actık herkes haklısın soyle yap boyle yap derken sonunda bıkac kısı gelıp adamı haklı cıkarır ve senı yargılar ....Allah kımseyı zor duruma dusurmesın şuna bak nette bıle ustune gelıyor bazı tipler sen yardım ıcın fıkır ıcın bı konu acarsın hemen adın tembele cıkar bılmem neye çıkar emin olmadan bu derece gunahı alınmaz bır ınsanın yazık ya valla cok yazık ....
geçen gün müge anlıyı izliyordum. arada bakıyorum.bir adam gelmiş babayı arıyor. abd ye çalışmaya gitmiş. aynı nedenle eşinden ayrılmış baba. aynı sizin gibi. 3 çocuğu var. gidip para yollayacağım demiş. sene 1989. sene 2013..
çocuklar gelmiş babayı arııyorlar tv da...
adam 3 ayda bir telefon edip geleceğim , 2 ay sonra ordayım diyormuş.
ayrıca o günden bugüne 5 krş yollamamış.
2 ay sonra oradayım diye diye bekletmiş bunları.
anne hala evlenmemiş bekliyormuş..
neyse adamı buldular ,abd deki türkler sayesinde.
adam bağlandı.
ne dedi biliyormuunuz.
2 ay sonra geleceğim
yeşil kartımı almayı bekliyorum. gelirsem alamam
buyrun geleceğiniz.
karar sizin
bı hata var arkadasım ben cocugum 3 bucuk yasında demıstım 3 çocugum var dememıstım..evet arkadasım haklısın gıttımı gelmeyecıgını ben zaten bılıyorum...aslında daha once gıttı gerı gelmıstı ama bu sefer gelmesını ben ıstemeyecgım zaten cunku o sekılde daha rahat edecegım yoksa baska turlu Turkıyede olursa cocugumun velayetını alma konusunda sıkıntı cıkarır bılıyorum.....
adam evlenmiş çoluk çocuğa karışmış aklı ergenlikte kalmış ergenken vardı bu hayaller
bu adamdan kocalık babalık beklenmez eminim amerıkaya gıttığınde 5 kuruş yollmaz zaten nası kazancak kendı karnını doyursa yeter
yazıkya böyle ınsanlar çocuk sahıbı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?