Hangi birini kafaya takıcam ben

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Annem oğluma küçük bebek bisikleti nden almış 400 tl ben duydum söyledi anne çok dedim daha ucuz bişey alsaydın dedim olsun bu kaliteli dedi orta halli bi aileyiz bu arada annemin emekli maaşı var babamdan kalan kira vermiyo Dedemden kalma bi tarla vardı o satılmış 6000 tl oğluma bisiklet almış abimin eşi ve anası da bugün birliktelermis annemde söylemiş 400 tl ye aldım diye gelin hanim demiş ki benim çocuğum olsa ben istemem bu kadar pahalı bişey ne anlam çıkarırsiniz sanki ben istemişim annemden ki ona ne.. anası da demiş ben torunum olsa oyuncak bisiklet almam bunlar nedir ya bana mı giciklik lari var yoksa başka bişey mi ve ben bu insanlara güvendim sorunlu zamanımda bütün sırlarımi paylaştım kocamla ozelime kadar kimseye guvenmiycen kardeşim bu hayatta sinirlerimi ziplattilar

yengeniz sadece fikir beyan etmis. sinirlerinizin ziplamasi sizin munferit alinganliginizdan bence.

yengeniz sadece fikir beyan etmis. sinirlerinizin ziplamasi sizin munferit alinganliginizdan bence.
Ama bu bir değil iki değil küçük bi örnek sadece annemin oğluma aldığı şeyler gözlerine batıyor annesinin dediği ne ona da batıyor demekki annem gelinine alsın sesleri çıkmaz bence çünkü çok aldı kıyafet filan onları neden soylemiyorlar

"igneyi kendine, cuvaldizi baskasina" demis atalarimiz. aynayi bir de kendinize tutun. onlara batan bir sey yok belki de size batanlardan dolayi siz soylenen her seyi spesifik yorumluyorsunuz. olamaz mi?

Sen takacak yer arıyorsun bence
Keşke annen de kaç paraya aldığını her yerde ilan etmese
Bende eltine katılıyorum, hadi beni de kafana tak

Kötü mü düşünüyorum ben şimdi ama herseye susuyorum görmezden geliyorum da onlara ne peki niye yorum yapiyolar alırsa alır kendi maaşı
Yok kotu dusunuyorsun demek istemedim,sadece cok gerginsin alingansin canim,hayatini zorlastiriyorsun birak ne derlerse desinler

Va
"igneyi kendine, cuvaldizi baskasina" demis atalarimiz. aynayi bir de kendinize tutun. onlara batan bir sey yok belki de size batanlardan dolayi siz soylenen her seyi spesifik yorumluyorsunuz. olamaz mi?
Valla bilmiyorum aradim sordum mesaj attım kaç kere abimin eşine sanki takmiyor ben hiç takmiyorum o zaman değer vermiyceksin kesinlikle ben çok merhametli davraniyorum ama yok Varyani bişeyler gecengun oglumla anneme gittik rahatsızmış oğlumu sevmedi bile ama abimle gidiyorlar gezmeye gayet diri neden böyle ben ne kötülük yapmışım bu insanlara

Yok kotu dusunuyorsun demek istemedim,sadece cok gerginsin alingansin canim,hayatini zorlastiriyorsun birak ne derlerse desinler
Hiçbişey söylemiyorum yüzlerine içime atıyorum çünkü akrabalık var kirmayim aman diye ben kırılıyorum

oglunuza mikrop gecirmemek icin onu sevmemis olmasi, illa ki yatak dosek yatmasini gerektirmez degil mi? sevse oglunuzu bu sefer de "hasta hasta ne elledi evladimi" demez miydiniz?
obsesyon haline getirmeyin kisileri ve tavirlari bence.

Anneme de çok kızdım niye söylüyorsun diye sordular yalan mı söyliyim diyo söyleme dedim fiyatını
Konuda öyle yazmamışsın
Kaça aldın mı demişler, şaşırdım
Annenin muhasebecisi mi onlar

Ama sende annen gibi samimiyetsizsin diyen kocanı kafaya tak
Eltinin yorumu çok mühim değil

Ha
oglunuza mikrop gecirmemek icin onu sevmemis olmasi, illa ki yatak dosek yatmasini gerektirmez degil mi? sevse oglunuzu bu sefer de "hasta hasta ne elledi evladimi" demez miydiniz?
obsesyon haline getirmeyin kisileri ve tavirlari bence.
Hasta derken grip değil psikolojik biraz öyleymış midesi agriyomus

Konuda öyle yazmamışsın
Kaça aldın mı demişler, şaşırdım
Annenin muhasebecisi mi onlar

Ama sende annen gibi samimiyetsizsin diyen kocanı kafaya tak
Eltinin yorumu çok mühim değil
Evet onu da takıyorum hepsi ustume geliyo sıkıldım artık herkesten bana da kimse samimi gelmiyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…