Hangi çocuk oto koltuğu ?

Hangi marka oto çocuk koltuğunu kullanıyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    226

Yükselticiler 15 kg dan sonra kullanılabiliyor. Ama denemeden almayın derim. Çocuğun boyu da önemli. Biraz kısa kalırsa emniyet kemeri boyun kısmına gelir ve rahatsız eder. Yükselticinin altına yastık koyulabilir belki ama tam bilemiyorum alacağınız yere de danışırsınız. Ya da yükseltmesi saha fazla olan bir model seçersiniz.

Kızlar biz de geçen ay küçük kızıma Faugen 0-18 ay modelini aldık. Bebeği arabada muhakkak bu oto koltuklarını kullanmak gerekiyor. Oldukça da hafif avrupada üretiliyormuş. Faugen oto koltuklarını almanyadan biliyordum fiyatları gayet uygunmuş.

Slm arkadaşlar.

Oto koltuğuyla ilgili bir sorum olacak sizlere, bunların hem evde hem de arabada kullanılanları varmış bu özellik hepsi için geçerli mi yoksa bazılarında mı var?

Bebek doğmadan almak mantıklı mı yoksa doğmasını beklemek gerekiyor mu sizce?

ilki pierre cardin ikincisi baby max memnunuz

recaro seçenekler arasında yok.olması gerek en çok satılan markalardan biri.
monza modelini kullanıyoruz.memnunuz mp3 takılabiliyor.yanlarında hoparlörleri var.kumaşıda çok iyi.tavsiye ederim.

o kadar çok marka ve çeşit var ki.... ben chiccoyu seçtim sağlam diye. gayet de memnunum. kilo oranına, rahatlığına ve çocuğu kavrama şekline bakarak zaten sen en iyisine karar vereceksin. kolay gelsin.

koala... çok kaliteli. dünyanın en güvenliği koltuğu olarak sertifikalandırılmış..

biz chicco neptune black label modelini kullanıyoruz 9-36 kg taşıma kapasitesi var..çok güzel kesinlikle tavsiye ederim..ayrıca kemer açık ikaz alarmı var yani çocuğunuz kiliti açınca haberiniz oluyo diğer oto koltuklarında sanırım bu özellik yok ..biz aslında ilk başta kraft armor almayı düşündük ama 9-25 kg olması ve biraz daha dar bi oturma yeri olduğundan vazgeçtik..bi de armor çin de üretiliyomuş ve sağlamlığına güvenemedik açıkcası

bizimki kraft omega bebek hediyesi olarak alınmıştı bize ama ben hiç memnun kalmadım

bizimki de kraft ama modelini hatırlayamıyorum çünkü yaklaşık 7 yıl önce ilk oğlum için almıştık... o büyüyünce şimdi ufaklığa kaldı ...

gayet memnunum tek sorunumuz bizim böcüğün orada değil de babasının koltuğunda oturmak istemesi

baby 2 go aldk 9kıloya kadrdı sanrm sanırım dıyorum cunku oglum hıc otrmadı ztn arabada asla oturmuyor ılkbasta alıstrmadk hata yaptık sımdı napıcm bılmıyorm bundn sonra arabada yalnz kalma durrmumuzda var alışması şart

ben de oto koltuğu araştırıyorum. ama bir türlü karar veremedim. öncelikle 9/36 alayım dedim ama sonra ya şu an için büyük gelir rahat etmezse diye takıldı aklıma. henüz 7.5 aylık oğlum. üç marka arasında gidip geliyorum. maxı-cosı , britax römer, ve cybex pallas. koltuk alacaklara da kesinlikle yerli bir üretim almamalarını tavsiye ederim. çünkü bir anlamı yok onlar sadece oturmak için, güvenlik için değil. dikkat edin chıcco nun pek çok modeli ısfıxlı değil ve o sebeple ucuz.

koltuk kullanman var mı? mesala maxı- cosı de oturmadan yatmaya 6 ve ya 5 pozısyondan söz ediyor. acaba britaxla cybex de yok mu yatış pozısyonu bir türlü anlamadım. bilen var mı acaba??

chıcco iyi görünebilir evet ama ısofıx sanırım sadece bir kaç modelince var.

arkadaslar merhaba,
oglum 10 ayini gecti. kendi oto koltugunda cok sIKILIYOR arik. bayagi bi daraldi ve surekli yatar pozisyonda olmak istemiyor.
bir kac model baktim. yasadigim yerde cogunlukla bebe confort tercih ediliyor. britax, ferrari, mc laren, chicco, stokke, graco gibi markalar da var fakat her yerde fazla model bulunmuyor.
gecen gun baktigim modeller arasinda chicco neptune modeli dikkatimi cekti. 9-36 kilo cocuklar kullanabiliyor. kampanyadaydi ve bayagi uygundu fiyati ama kumasi bi tuhaf geldi. sordum özel bir kumasmis, yanmayi geciktirici ozelligi varmis. ama naylonumsu oldugu icin terletecegini dusunuyorum.
oglumun su an kullandigi, kuculen oto koltugunun o sorunu vardi. tecrubesizlik iste.. soguk hava bile olsa ter topuk oluyor cocuk. ozellikle pamuklu bir kumas olmasini istiyorum. ayni sorun britax ta da dikkatimi cekti.
oglum oto koltugunun icinde rahat etmeli, uyudugunda rahat uyuyabilmeli, terlememeli ve tabi guvende olmali.
chicco neptune'u kullanip da terletme sorunu yasayan ya da yasamayan var mi?
bir de hic bahsi gecmemis concord un bir modeli dikkatimi cekti. magazalarda puseti ve kucuk oto koltugu bulunuyor fakat 9 kg dan itibaren olanini hic gormedim. e bebekte gordum ozelliklileri gayet iyi.. kullanan var mi?
http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..k...ord/concord_trimax_oto_koltugu/CON-TRL0957123
sanirim ferrari dogru bir karar olacak :44: kullanisli oldugunu duymustum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…