arkadaslar merhaba,
oglum 10 ayini gecti. kendi oto koltugunda cok sIKILIYOR arik. bayagi bi daraldi ve surekli yatar pozisyonda olmak istemiyor.
bir kac model baktim. yasadigim yerde cogunlukla bebe confort tercih ediliyor. britax, ferrari, mc laren, chicco, stokke, graco gibi markalar da var fakat her yerde fazla model bulunmuyor.
gecen gun baktigim modeller arasinda chicco neptune modeli dikkatimi cekti. 9-36 kilo cocuklar kullanabiliyor. kampanyadaydi ve bayagi uygundu fiyati ama kumasi bi tuhaf geldi. sordum özel bir kumasmis, yanmayi geciktirici ozelligi varmis. ama naylonumsu oldugu icin terletecegini dusunuyorum.
oglumun su an kullandigi, kuculen oto koltugunun o sorunu vardi. tecrubesizlik iste.. soguk hava bile olsa ter topuk oluyor cocuk. ozellikle pamuklu bir kumas olmasini istiyorum. ayni sorun britax ta da dikkatimi cekti.
oglum oto koltugunun icinde rahat etmeli, uyudugunda rahat uyuyabilmeli, terlememeli ve tabi guvende olmali.
chicco neptune'u kullanip da terletme sorunu yasayan ya da yasamayan var mi?
bir de hic bahsi gecmemis concord un bir modeli dikkatimi cekti. magazalarda puseti ve kucuk oto koltugu bulunuyor fakat 9 kg dan itibaren olanini hic gormedim. e bebekte gordum ozelliklileri gayet iyi.. kullanan var mi?
http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..k...ord/concord_trimax_oto_koltugu/CON-TRL0957123
sanirim ferrari dogru bir karar olacak :44: kullanisli oldugunu duymustum :s