Hangi çocuk oto koltuğu ?

Hangi marka oto çocuk koltuğunu kullanıyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    226
Biz de RECARO YOUNG SPORT aldık .Oğlum 8 aylık oto koltuğu kilo aralığı 9-36 şimdilik memnunuz rahat bir koltuk gibi görünüyor.

maxi cosi den vazgeçmem ama türkide çok pahalı

merhaba arkaşlar bizde kraft encore model oto koltuğu aldık. çevremdeki herkes kraftın oto koltuğunu kullanmıştı ve bize çok olumlu referans oldular. üründen şu ana kadar memmunuz sorunumuz sıkıntımız yok bende sizlere gönül rahatlığıyla kraftı tavsiye ederim arkadaşlar.

biz arabayı aldığımızda aldığımız galeri kraft marka oto koltuğu hediye etmişler. iyikide hediye etmişler o zamanlar oto koltuğu hk ne eşimin ne de benim bir fikrimiz vardı gidip saçma bir ürüne dünya para vermek zorunda kalabilirdik. arabyı aldığımız günden beri kullanıyoruz koltuğu modeli sanırım travel fit internette araştırdığıma göre öyle olması lazımdı. koltuktan gayet memmunuz. bazı arkadaşlar oto koltukları çocuğu çok terletiyor falan yazıyor ama bizimkisi hiç terlemiyor. çevremede kraftın oto koltuklarını öneriyorum. hatta kardeşimede kraftın oto koltuğundan aldık onlarda memmunlar almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

biz doğumdan itibaren kraftın diademini kullandık hem anakucağı hemde oto koltuğu olabiliyor.
ev içindede kullandık arabada kullanıyoruz. yakın zamanda kgdan dolayı değiştirmemiz gerekecek. şu ana kadar memmun kaldık almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Selamlar kaç aylığa kadar kullanabildiniz acaba? bel desteği iyi mi? bende almak istiyorum.tesekkürler

Selamlar kaç aylığa kadar kullanabildiniz acaba? bel desteği iyi mi? bende almak istiyorum.tesekkürler

şu an 14 aylığız kilomuz 12. kullanma klavuzunda 13kg'a kadar kullanılmalı yazıyor. yakın zamanda değiştirmemiz gerekiyor. biz memmun kaldık bel desteği bana göre iyi bebeğimiz herhangi bir sıkıntı yaşamadı şu ana kadar doğumdan itibaren kullanıyoruz biz. bu tarz bir ürün alacaksanız kraft diadem derim.

Bizde kızıma Kraft Rino Isofix Oto Koltuğu aldık çok memnunuz kızım da içinde çok rahat ediyor zaten araba yolculuklarını çok seviyor hiç sesi çıkmıyor.

Benim de 9 kiloya kadar kullanabileceğim bir oto koltuğum var.. Şimdi değiştirmem gerekiyor ancak çok dik olmasın istiyorum. Bebeğim daha 8 aylık. Tavsiyelerinizi takip edeceğim bende..

arkadaşlar herşeyden önemlisi güvenlik.bazen çok donanımlı olan bi model marka iyi de olsa testlerden geçemeyebiliyor zira römer in bile testlerden geçemeyeni var.kraft ın adı bile yok testlerde ama fiyatı uygun diye kullanılıyor güvenliği bilinemiyor zaten güvenilseydi teste sokulurdu ürünler demekki yetersiz
.şu sıralar oğlumun ikinci bi koltuğa geçmesi ve koltuğunu kardeşine devretmesi lazım.
aklınızda bulunsun bu ürünler ömürlük değil ömrü 5 yıl.zamanla içteki köpükler özelliğini kaybediyor .bi kaza olursa oto koltuğu da iptal oluyor kaza geçiren bi koltuk darbe emici özelliğini yitirir sadece koltuk olur yani...
yüksekliği güvenliği adac tan aldığı puan ve kemerlerinin yukarda kalması vee yatma özellliğinin olması sebebiyle maxi cosi tobi kullanıyoruz.model isofix li değil ama ona rağmen puanları çok iyi çünkü kemer takılış itibariyle müthiş bi şekilde bütünleşiyor arabayla.ama çıkarıp başka arabaya takılıcaksa zor gelebilir.gerçi eşim o konuda ustalaştı isofixli gibi kısa sürede takıyor koltuğu.
benim handikabım oğlum nisanda 3 yaşını bitiricek 13 kilo ama boyu 95 olduğundan 15-36 lara daha iyi sığıyor.9-36 larda baş kısmı görüşü engelliyor... şu sıra araştırmalardayım sonucunu da yazarım inşallah...
buarada cybex in filan iyi puan alan ön barlı modelleri çocuğa göre seçilmeli en önemlisi bu çarpışma testleri sadece önden çarğpan bi arabaya göde yapılıyor arkadan ışıkta duran arabaya vurulduğunu düşünürsek boyun ve omuzlar ciddi hasar görür...bunu da atlamamak lazım.adac testleri önümüzdeki tek kıstas oluyor ama eksikleri de var bunun gibi.gözümüzü açalım...keşke bebeler dönük takılan koltukları sevse ama benim oğlum şoför mahalini bile görmek istiyor nerdeyse
şu an chicco nun oasys 2-3 fixplus ı araştırıyorum pek yorum yok ama yatışı filan iyi veee ebebek ta 24 şubatta chicco koltuklar indirimde benden sölemesi 22 sinde de recarolar indirimde

Son düzenleme:
arkadaşlar çok kötü bi deneyimle otokoltuğunda isofix olmasının şart olduğunu anladım çünkü bebeğim bağlı olduğu halde arabanın içine düştü.kemerde sorun yok kemer zaten açılmamış demek ki dönemeçlerde yere düştü..iyi de nasıl olacak bu iş o zaman..isofix yoksa nasıl güvenli bağlayacağım..cybex aton bu arada koltuk
normalde bu marka hep isofixli ama ben internetten aldım ve altındaki baza kısmı yoktu... çok üzüldüm

ben çok araştırmıştım. en güvenlisi isofixli römer ama fiyatı yüksek.

ben chicckonun isofixlisini alacağım onunda gerekli güvenlik sertifikaları var. (9 kilo üstü olanı)

ben çok araştırmıştım. en güvenlisi isofixli römer ama fiyatı yüksek.

ben chicckonun isofixlisini alacağım onunda gerekli güvenlik sertifikaları var. (9 kilo üstü olanı)

benimki de isofixli güya ama bazasını göndermediler.internetten almıştım..bazalı halini gördüm yine gg da 2 katı daha fazla fiyatı var..bazasız da isofix özelliğini kullanamam ki..çıkıntısı yok çünkü..büyük çocuğuma aldığım da aynı marka..15-30 kg idi ve isofix i vardı bu küçüklerde mi var problem..napıcam ben şimdi..yazık yavrum arabaya düştü..güvenle kulanamam ki ben bunu kaza anını düşünemeiyorum ALLAH korusun...

aldığım yere sormuştum bazalı dedi ama bazasız gönderdi.youtube ta izleidğim videolarda Avrupalılar hep isofixli kullanıyor..demek ki emniyet kemeri güvenilir değil yeterli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…