tekstili tavsiye etmem önü çok kapalı. inşaat, makina, elektronik erkeklere daha uygun çalışma koşulları açısından.. sana gıda mühendisliği olabilir..
arkadaşım bende gıda mezunuyum benim gibi bi çok arkadaşım var ve işsiziz....devlett alım yapmıyor malesef hiç bir şekilde..özel desen 3 kuruş para bir çok deneyim istiyor sakın sakın uzak dur.
Eger bilgisayardan anlıyorsanız yani kodlarla ve programlarla aranız iyiyse bilgisayar müh.ve yazılım müh.düşünün derim.
bir bayan için en iyi mühendislik bölümü sizce nedir tecrübelerinizi ve görüşlerinizi söylebiri misiniz
Puanın yetiyorsa endüstri müh. düşünebilirsin.
Eğitim sistemimi öyle kötü ki. Manavdan meyve alıyoruz gibi seçimlerimiz var.
Kriterleriniz önemli aslında. Mesela ; önceliğiniz çok para kazanmak mı, statü mü, yoksa mutlu olacağınız işi yapmak mı?
Yapacağınız mesleğin niteliklerini iyice öğrenmelisiniz. Sonra önceliklerinize bakarak bir seçim yapmalısınız.
Nice insan eğitimini aldığı meslekten farklı bir iş yapmakta.
En son kararı kendiniz verin. Kendi kararlarınızın sonuçlarına katlanmak daha kolaydır.
özel düşünüyorum birkaç yerden de burs alırsam inş . Endüstri bende istiyorum aklımda ama şartlarını çok fazla bilmiyorum umarım burda o bölümden mezunlar çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?