hangi dizide oynayan oyuncuya sinir olur izlemeye tahammül edemezsiniz?

ben bu ara aacayip hürreme taktım.o bet sesiyle bağırınca saçını başını yolasım geliyo. ukala kenafir gözlü şey.

ben de şüphe de basrol oynayan kıza-selin demiratar- gıcıgım taa eskiden beri bitirdiler o diziyi de zaten, kimse yazmamış bi ben mi varım:))
Kendisini cok güzel bulmakla beraber sinem kobalın da konuşma tarzına uyuz oluyorum, seyredemiyorum
bi de bu yakısıklı jön diye sunulan tiplerin cogunu ben seyretmeye dayanamıyorum çünkü oynayamıyorlar!!! unutulmazdaki cocuk,burak özçivit, m. akif alakurt (sanırım böyleydi adı) hele özcan deniz filan uyuz oluyorum resmen.
mehmet günsür oynasın, ugur polat oynasın seyredeyimm

kavak yelleri-aslı,efe. ezel- ezelin annesi,eyşan. öyle bir geçer zamanki-berrin. adını feriha koydum-ferihanın annesi,hande,emir,cansu. fatmagülün suçu ne-mustafa,mustafanın annesi. izlediğim dizilerden yazdım

lale devri,kavak yelleri,akasya durağı,yer gök aşk ,aklıma gelenler şimdilik bunlar bu dizilerdeki oyuncuların alayına sinir oluyorum,:84::84::84:

fatmagülün suçu ne dizisinden;mustafa ve mukaddese
muhteşem yüzyıldan;mahidevran a
adını feriha koydum dizisinden;hande ye
küçük sırlar dizisinden;ayşegül e ve ceyla ya
derin sular dizisinden saçma senaryosuna ve tüm oyuncuların acemiliğine
deniz yıldızı dizisinde saçma senaryosu ve tüm oyuncuların acemiliğine
kavak yellerinden;su yun giyimine aslının da dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen tavırlarına
öyle bir geçer zaman ki dizisinin herşeyine fragmanına bile tahammülüm yok
unutulmaz dizisinin de tüm oyuncularına ve senaryosuna gıcık oluyorum

biraz uzun oldu ama burada ki dizilerin tümünü izlemeiyorum tabikide ama haepsinin bir iki bölümünü izlemişliğim var sürekli takip ettiğim kaçırmadan izlediğim 3 dizi var içlerinde

ha birde yukarıda adı geçmeyen tüm dizilerinde hepsine sinir oluyorum isimlerini bile yazasım yok tek tek

Son düzenleme:
hadi kızlar şimdide sinir olduğumuz yada rolünü iyi oynayamadığını düşündüğünüz oyuncu kim yada kimler hadi paylaşalım... ben hemen söyleyeyim unutulmazdaki eda ve melda

unutulmaz dizisindeki tüm oyuncular,bence o dizi icin onlar atvye para veriyorlar lütfen diziyi kaldirmayin diye,rezalet ötesi,ezelde eysan ayni mimiklerle bütün diziyi götürüyo massallah o ciksa diziden tam süper olacak.bence o kadroya yakismayan bi isim o

Fatmagülün suçu ne: Mukaddes
Deniz yıldızı: Yiğit
Adını feriha koydum : Feriha( bence o diziye hiç yakışmamış )
Yer gök aşk : Toprağın teyzesi

Aklıma gelen bunlar her dizide bi gıcık var zaten

Ya ben Hanımın Çiftliğindeki Halideye tahammül edemiyorum.Eğer bu haftada o Halide karakterine iyi birşeyler olsaydı yemin ediyorum o diziyi bırakacaktım.

oyle bir gecer zamanki de berrin, karolin
yer gok ask ta HAVVA oyunculugu, mimikleri cok kotu yaa
lale devrin de yesime,bikactanesi daha var.
fatmagulun sucu ne munir))))
adini feriha koydum da hande))
unutulmaz daki herkese
deniz yildizindaki herkese)))
tumunu seyretmiyorum ama bir kere bile gorsem hemen farkedilen kotu oyuncular cikiyor. mesela naz elmasi hicbir dizisinde sevmdeim ben. naz elmas guzel kiz ama mimikleri ve kotu oyunculuguyla guzelligi gorunmuyor bile)))))

deniz yıldızı denen iğrenç senaryoya sahip dizideki herkes
öyle bir geçer zamanki berrin
feriha koydumdaki hande
ezel( ki muheteş dizidir) bade
unutulmaz tümden yok olsun mümkünse
nuri'de ki herkes bir de

Fatmagül ün suçu ne -- Mustafa nın annesinin ağlak ağlak konuşması beni benden alıyorr

küçük sırlarda sinem kobal.bi insan bu kadar baygın baygın konuşurrr

fatmagülde mustafa ve tüm sülalesi...

akasya durağı , kavak yelleri , unutulmaz!a dayanmıyorum.
birde küçük sırlar Su bön bön bakışları fena halde bayıyor insanı
birde sevgilisi yüzünden hakkında olumlu haberler çıkartmıyorlar mı of of . bir üniv ödül vermiş sanırım'' en iyi oyuncu '' ödülü
bir de fanını bilmem kaç günde bilmem kaç arttırmış güya yüzü olduğu kuruluşun yalanı ...
yalanlarını yesinler
bunların akılları selena da ki muhteşem oyunculuğunda kalmış sanırım onca yetişkin insanın bu kızcağızdan nefret ettiğinden haberleri yok .selena dan sonra kötü oyunculuğuyla bu imajı , antipatiyi yok edemedi, edemezde ... yazık

Son düzenleme:
Küçük sırlar da aslında 30 yaşında olup 18 yaşında görünmeye çalışan tüm tiplere sinir oluyorum. İzlemiyorum ama reklamları bile sinir ediyor. Ha bi de o gençlerin aileleri var onlar da çok sinir.

Feriha'daki emir ve sarı gacının ses tonuna sinir oluyorum

Son düzenleme:
ay en onemlisini unutmuşumm tabi ki

gönülçelen ve hasret (tuba büyüküstün'ün oyunculuğundan nefret ediyorum)

arkadaşlar bence dizilerdeki kötü karakterlerlikle oyunculukları karıştırmışsınız gibi geldi...fatmagülün suçu ne? deki mukaddes ve münir çok sinir bozucu karakterleri canlandırıyolar okey ama oyunculuklarını şahane buluyorum ben..hani mukaddesi yolda görsem gırtlaklayacağım yani ama mustafa mesela aynı yaprak dökümündeki şevket gibi odun gibi oynuyo resmen adamda ne karizma ne oyunculuk var seslendirmesi de gıcık...
cansu dere'nin oyunculuğu da bence gelişti son zamanlarda...en azından ağlama sahnelerinde eskisi gibi kötü değil gibime geliyo gene de yeterli değil...
hürremi oynayan oyuncu kılıklı hatun da berbat ötesi bence insan biraz oyunculuk dersi alır soltan sölöman dediği an bitmiştir benim için...sayesinede bakmadım o diziye tahammülüm yok...
izlediğim ezel bi de fatmagül'ün suçu ne?behzat ç var bi de favorim:)) diğer dizileri genel olarak biliyorum ama takip ettiğim yok...özellikle gıcık olduğum dizilerse tüm kadro berbat dediğim:
küçük kadınlar
kavak yelleri
arka sokaklar
gönülçelen....
küçük sırlar mı ne?
unutma beni tarzı entrikalı gerçek hayatla bağdaşmayacak kadar sadece kötü ya da sadece iyilik timsali karakterlerin oynadığı diziler bana çok saçma geliyo...mesela lale devrine falan tahammül edebilirim belki bi gün ama deniz yıldızı ve unutma beni tarzı dizilere gıcık oluyorummm...uzun yazdım kendi fikirlerim bunlar izleyenlere saygım sonsuz...

deniz yıldızındaki denize illet oluyorum acayip sinir oluyorum
unutulmaz dizisinden nefret ediyorum bitsede kurtulsam
aşk bir hayaldeki başrol oyuncusuna sinir oluyorum burnu hep kırmızı sürekli ağlıyor deli oluyorum

küçük kadınlar
küçük sırlar
cennetin sırları
kavak yelleri gibi birçok bayatlamış diziye sinir oluyorum

Öyle bir geçer zaman ki Berrin
Adını feriha koydum Feriha ve babası.Adam bir saatte 2 kelime sölüyo anca
Derin Sular kısa saçlı kız adı Zeynep galiba
hepsine sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…