hangi dizide oynayan oyuncuya sinir olur izlemeye tahammül edemezsiniz?

ezel dizisindeki bade'ye (BERRAK TÜZÜNATAÇ) uyuz oluyorum.zaten o gacıyı elime verseler parça pinçik ederim yemin olsun..

saymakla bitmez ama en başta unutma benı dızısındeki çiğdemi izlemeye tahamul edemıorum...
sora yaprk dokumundeki nejlayı begenırdım ama rolu geregi sinir olurdumm...
ıkıncısıde unutulmaz dızısındeki eda ve harun ılişkısıne katlanamıorummm baydı...
3.sü denız yıldızı dizisının oyuncularını çok amatör buluorum ızlıorum ama zaman gecsın dıe:)

Öyle bir zaman geçer ki de Berrin uyuzuna çok ama çok sinir oluyorum.. eminim normal yaşantısıda filmdekinden pek farkı değildir ..

kuzey güneyde cemreye,bir çocuk sevdim de mineye ve ablasına,öyle bir geçer zaman ki de berrine sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Kuzey Güney'de oynayan Bade İşçil..Ezel'de Cansu Dere.. Naz Elmas ,Merve Sevi diye sıralayabilirm:) Soğuk ve mimiksiz şeyler:)

Son düzenleme:
unutma beni de çiğdemi elime verseler varyaa.....
daha da var da ilk aklıma gelen bu

Tabi ki "dinle sevgili" dizisindeki "cerennnnnnnnn" nefret ediyorum senden ve o gıcık ses tonundannnnnnn...

adini feriha koydumdaki cansu,hande,lara...
kuzey guneyde annelerine...
iffette...betulle annesine ve cemil...
ay tutulmasi...naz elmas...
bir cocuk sevdim...mine
daha yazayimmi...

Ay tutulmasında Naz Elmas, Ezelde Cansu Dere,Kuzey Güneydeki Ceren'e,Merve Sevi her dizide cok gıcık zaten...
Gökçe Bahadır da çok feci gıcık...
Sonracığıma bide Adını Feriha Koydumdaki Cansu çok sinir

Lale devrini yeşiminden nefret ediyorum hele de bebek gibi konuşuyorya arada özellikle ondan.Yer gök aşktaki bade de kendini sevmeyen adama zorla kendini sevdirmek istemesiyle sinirimi bozuyor.
Carolinin büzük dudaklarıyla pozlar vermesi
Bide ferihanın babasının ağır konuşması bitmek bilmeyen nasihatları..

Adını Feriha Koydum daki Mehmetin karısı Seher. Ay o kıza sinir oluyorum gördüğüm yerde kanalı değişiyorum. Acayip derecede itici.

Gamze Özcelik'ten nefret ediyorum.
birde Muhtesem yüzyildaki Isabella'yi oynayan kiz.
giciklar bunlAR gicik!!!

Feriha varya orada ki Cansu uyuz birşey ... Hande, .. Caroline, .. Hayat Devam Ediyor da Pis kadın Kudret ... Abbas :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…