B
bitaneciksin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaseminsen
-
Arkadaslar ben bisey eklemek istiyorum.Burada ilk dogumu sezeryanla yapmis bir insanin ikinci dogumu normal olabiliyor.Acaba Turkiye de neden farkli merak ettim.Konuyla alakasiz belki ama :hulya:
ben de normal istiyorum ama korkuyorum yabenim korkum can acimasindan degil.. ya bebek skisirsa catida ( cok korkuyorum ya ama normal de cok saglikli diyorlar napicam bilmiyorum. kafamçokkarıştı
benimde 2 ayım kaldı allahın izniyle.çok korkuyorum ama normal doğum yapıcam inşallah.en yakınımda ablam sezeryan oldu mecburen 7 kat kestiler.on anda hissetmedi ama bebeğinin çıkışını görmeyi çok istiyordu mesela.ama olmadı 5 aylım oldu kızı hala sancı çekiyor rahat hareket edemiyor.ilk etapta sütüde gelemdi.işte bunları gördükçe bide çevremde eşim annem sürekli normal diyor.okuyorum normal doğum çok iyi.bebek içinde anne içinde.hemen ayağa kalkıyorsun tamam birkaç saat sancı çekiyorsun ama sonra hiçbirşeyin kalmıyormuş.normal doğum yapan herkezde bunu duyyorum acı vermesine rağmen ikincidede normali tercih ediyorlar.korkuyorum ama allah yolunu verir biliyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bir avazda kurtarsın cümlemizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?