- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.592
- 723
- Konu Sahibi yaseminsen
-
- #1.001
İşte bi katater takılıyo vana gibi yine sancı çekiyosun ama çok şiddetlenince veriyolar o anestezik ilacı. Hiç sancı çekmemek istiyolar genelde. Bi de çok hikaye dinliyrz korkuyo insanlar. Bende korkuyrm ama daha sağlıklı olduğundan kendimi normal doğuma ikna ettim inş sonuna kadarda getirip normal yapabilirim. Normal doğum bebek için çok faydalı
Konu başlığı için normalde konu sahibesinin talebi gerekiyor ama konuyu açan üyemiz uzun süredir siteye girmemiş, çoğunluk değiştirilsin derse değiştiririz. Karar sizlerin.doğum şekli SEÇİLECEK bir şey değildir. her kadın normal doğum yapmalıdır eğer sağlık sorunu yoksa. tercihe bırakılmamalı. sezeryan bir ameliyattır. ben mecburi sezeryan olacağım ama normal doğum çok isterdim. doktorum normal i sormadı bile direk sezeryan dedi omurgamda sorun var çünkü. konu başlığı çok komik ve yanlış, bence adminlerin el atması lazım uygun görürlerse değiştirilsin konu başlığı.Mune
Tamamiyle haklısınız zaten olması gereken normal doğum..Fakat bizim ülkemizde bu anlayışı zamanını ve parasını düşünen bencil doktorlar oluşturdu sektör de ona göre ilerledi..Ama artık bu tarz konularla kişiler birbirini bilinçlendiriyor hızla..Genel kabul normal doğumu savunuyor artık..bence değiştirilmesi lazım gelişmiş ülkelerde normal doğum da hasta tarafından seçilmiyor zaten mecburi bir durum yoksa sezeryan ın adı bile anılmıyor. yine de siz bilirsiniz. bu başlıkla anne adayları yanlış yönlendiriliyor bende sanki gerçekten sezeryan mı olsam normal mi olsam tercihe bırakılmış , pembe mi mavi mi kazak mı seçmeliyim gibi bir izlenim oluşuyor.
doğum şekli SEÇİLECEK bir şey değildir. her kadın normal doğum yapmalıdır eğer sağlık sorunu yoksa. tercihe bırakılmamalı. sezeryan bir ameliyattır. ben mecburi sezeryan olacağım ama normal doğum çok isterdim. doktorum normal i sormadı bile direk sezeryan dedi omurgamda sorun var çünkü. konu başlığı çok komik ve yanlış, bence adminlerin el atması lazım uygun görürlerse değiştirilsin konu başlığı.Mune
Kendi adima konusayim evet en iyisi normal dogumdur adı uzerinde normal ama sezeryan dogum yaptim yara acisi falan hissetmiyorum. Sezeryan sonrasi hicbir sikayetim yok yani dogum yapmis gibi degilim zorunlu sezeryan olacaklari da korkutmayalim.Ben yurtdisinda yasiyorum ve mecbur kalinmadikca sezaryan olunmaz en iyisi bence sezeryan olanlar cogu pisman oluyor omur boyu yarasi gitmiyor soguklarda falan sizladigini soyluyolar en guzeli normal dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?