- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi yaseminsen
-
veririm tabik haber canım :) bencede çok şanlısın canım çokı zorlu süreçlerden geçenler var. benim tek tesellim normal yolla gebe kalabiliyor olmaktı. tüp bebekle bile olmayanlar, olsada düşük yapanlar vs. zor işler yaniah canım benim yaa. demek daha önce kayıpların oldu. çok üzüldüm ama neyseki bunu kucağına almak üzeresin.
Ben yaşıma rağmen çok şanslıyım sanırım. ilk korunmasız ilişkide kavuştuk bebişimize. Allah sağlıkla kucağımıza almakta nasip etsin. 2. yi bile düşünmeye başladım şimdiden. neden olmasın tıp ilerledi
ayy doğum yapınca nolur haber ver. çatlarım meraktan :)
Basur olunca sezaryen mi yapiyolr.
Anladm kac haftaliksn.sezaryen istegnle yapmayi dusunysn yoksa bi sorun mu vrO herkes için geçerli değil diye duymuştum çok ilerlediyse doktor zaten muayenede sölüyomus sana normal olmaz diye
Anladm kac haftaliksn.sezaryen istegnle yapmayi dusunysn yoksa bi sorun mu vr
Yazdign hersey bugun ogleye kdr ki dusuncelerimle birebir ayni eksigi yok fazlasi var bende korku panik endise.bende 36 +3 gnlk hmleym.bugn gdene kdr hep sezaryen dedm ddm drdm ama korkularimi anltip dr la konusunca suan biraz daha yakinim normale ilk gebeligm ve aklm ck karisik.dr hc bi dogm icin bi baski isrr yapmadi.ozele gdyrm herks der ya ozel sezaryen yapmaya calisir die hc ole bisi olmadi alttan muayne falanda yapti.ve bana dedki herseyin normal bbkte norml hc bi sorun yok insallah ben bu bebegi sezaryenle alsam benm icim acir.bunu ole bi samimiyetle solediki bi anda sezaryen gozumde vahsete donustu.ama hala karr verms deglm haftaya yine gdcm konscz tkrr snra bana dedi istersn ben sana gun verm sezaryen icin ck korkysn o gune kdr kendi kendine gelirse normal yapriz gelmzse sezaryen yaprz aklima yatti.alolah hakkimda ne Hyrliysa o gune kdr onu vrr insllh.seninde yorumunu okuyunca gulesim geldi bnmle ayni dusncede gebelrde varms.genelde herks korkmyrm blmm ne falan dyp dryo.bende hep dedm asagisi kesilene kdr yukariyi kessin en azndn hissetmm uyuyup uyannca bitms olur hersy sanci falan filn ckmm.hem 23 yasindaym asagisinn kesilmesi genislemsi falan durumlr moralimi bozuyo.sezaryendede karin yapiskligi gibi icerde bazi organlrn zarr grme ihtimali gibi seyleride dusunnce iice kafm karisiyo22 haftalıgım bi sorun yok sadece korkudan benimki normal doğumda kesi atılıyomus ve benim tüm vücudum çok hassas bide oranın kesilip dikiş atıldığını hiç düşünemiyorum oram kesileceği ne karnım kesilsin daha iyi yani benm fikrim bu :) siz peki kaç haftalık?
Yazdign hersey bugun ogleye kdr ki dusuncelerimle birebir ayni eksigi yok fazlasi var bende korku panik endise.bende 36 +3 gnlk hmleym.bugn gdene kdr hep sezaryen dedm ddm drdm ama korkularimi anltip dr la konusunca suan biraz daha yakinim normale ilk gebeligm ve aklm ck karisik.dr hc bi dogm icin bi baski isrr yapmadi.ozele gdyrm herks der ya ozel sezaryen yapmaya calisir die hc ole bisi olmadi alttan muayne falanda yapti.ve bana dedki herseyin normal bbkte norml hc bi sorun yok insallah ben bu bebegi sezaryenle alsam benm icim acir.bunu ole bi samimiyetle solediki bi anda sezaryen gozumde vahsete donustu.ama hala karr verms deglm haftaya yine gdcm konscz tkrr snra bana dedi istersn ben sana gun verm sezaryen icin ck korkysn o gune kdr kendi kendine gelirse normal yapriz gelmzse sezaryen yaprz aklima yatti.alolah hakkimda ne Hyrliysa o gune kdr onu vrr insllh.seninde yorumunu okuyunca gulesim geldi bnmle ayni dusncede gebelrde varms.genelde herks korkmyrm blmm ne falan dyp dryo.bende hep dedm asagisi kesilene kdr yukariyi kessin en azndn hissetmm uyuyup uyannca bitms olur hersy sanci falan filn ckmm.hem 23 yasindaym asagisinn kesilmesi genislemsi falan durumlr moralimi bozuyo.sezaryendede karin yapiskligi gibi icerde bazi organlrn zarr grme ihtimali gibi seyleride dusunnce iice kafm karisiyo
Hayrlisi olsn insallh.dusn ki ben genel anestezyle sezaryen olmak istydm bile hery bitsn ben ole uyanym o kdr korkyrm.cevremdekiler bana sen norml dgrsn artk herks dgrr falan dyo.ya zaten artk bi kere grms iceri ama asagdn ama yukardn bi sekilde cikcak.Normal tabiki güzel ama dediğin gibi kesilince eskisi gibi olmaz diye de korkuyorum bende 21 yaşındayım daha kötü olur yani eşimlede konuştum oda sezeryanla mantıklı bakıyor ama komple uyutup olandan değil belden aşşagı uyusturuyolar ya sende her anını görebiliyosun en azından kendimi böyle teselli ediyorum yapacak başka bseyim yok hayırlısı neyse o olsun bende günüm yaklaşınca sezeryan günü alıcam erken gelmek isterse ve acılmam olduysa belki bi ihtimal işte :)
Hayrlisi olsn insallh.dusn ki ben genel anestezyle sezaryen olmak istydm bile hery bitsn ben ole uyanym o kdr korkyrm.cevremdekiler bana sen norml dgrsn artk herks dgrr falan dyo.ya zaten artk bi kere grms iceri ama asagdn ama yukardn bi sekilde cikcak.
Aynn az kalms ama esimle benm disimda herkese az kalms bize gore cok var dayanamyrz.senn 16 hafta bana 16 sene gibi geliyo kizin mi oglun mu olck insallh bzimkisi oglan.ama sennkide oglan galiba poyraz berk olsa gerek.. hiç gülesim yoktu ya aynen öle valla çıksınlar da bian önce :) senin ne güzel az kalmış bi kaç haftaya kalmaz çıkar bebişin benm daha 16 haftam var doğuma
Aynn az kalms ama esimle benm disimda herkese az kalms bize gore cok var dayanamyrz.senn 16 hafta bana 16 sene gibi geliyo kizin mi oglun mu olck insallh bzimkisi oglan.ama sennkide oglan galiba poyraz berk olsa gerek.
Insallh suan tepikliyo benmkisi deli olmamak elde degl kafayi yiycz az kaldi.cok gzl bisi bunun ustune hc bi sevgi hc bi mutllk yokEvet benimki de oğluş poyraz berk olucak adı sağlıkla doğarlar inşallah :)
Insallh suan tepikliyo benmkisi deli olmamak elde degl kafayi yiycz az kaldi.cok gzl bisi bunun ustune hc bi sevgi hc bi mutllk yok
Aynn allah herkse yasatsn bu gzl dyguyu. ben dguma gdrken aglrm onu grnce aglrm doknnca aglrm opunce aglarm.bazi arkdslr dgm hikayelrini yazms bebeklrini ilk gorus anlrini onlri okuyrm aglyrm.allahm olmayan herkse nasip etsn dusmanima bile cnku ck gzlAynen öyle hele ilk hareketini tekmesini hissettiğinde çok mutlu oluyor insan tabi şimdi alıstım allah herkese nasip etsin inşallah ben kucagıma aldığım günü hayal ettikçe başlıyorum ağlamaya hormonlar bozuldu tabi
Aynn allah herkse yasatsn bu gzl dyguyu. ben dguma gdrken aglrm onu grnce aglrm doknnca aglrm opunce aglarm.bazi arkdslr dgm hikayelrini yazms bebeklrini ilk gorus anlrini onlri okuyrm aglyrm.allahm olmayan herkse nasip etsn dusmanima bile cnku ck gzl
Diyorum ya hormonlardansende yazarsın doğurunca hikayeni okurım bende
Insallh baklm bende de nasl bi hikaye nasil bi panik olckDiyorum ya hormonlardansende yazarsın doğurunca hikayeni okurım bende
Insallh baklm bende de nasl bi hikaye nasil bi panik olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?