- 11 Haziran 2015
- 96
- 23
- 8
- 33
- Konu Sahibi yaseminsen
-
Aynn insallh hyrli saglikli bi sekilde kucagimza alirz allahn iznyle.O günler bi gelseydi hayıtlısıyla :)
Aynn insallh hyrli saglikli bi sekilde kucagimza alirz allahn iznyle.
Tm yazarm insallh sende yaz.Ama mutlaka yaz doğurunca ben meraktan çatlarım yoksa
Kızlar bişey sorucam ya bu epidural sezeryanla spinal sezeryanla arasında ki fark ne yani ikisinde belden aşşagı diye biliyorum ben ama öyle olsa iki isim olmazdı diye de düşünmeden edemiyorum kafamda deli sorular
Ben gebe kursuna gidiyrm eğitimi veren ebeler. 37.haftadan sonra her gün cinsel ilişki öneriyoruz dediler geçenki eğitimde. Bir de bol bol yürüyüş ve merdiven çıkmak.Selam kizlar kac haftaliksiniz sanci gelmesi icin yaptiniz bisey varmi ? Ben 38×5 bol bol hurma yiyorum baska önereceginiz bisey varmi
Ben gebe kursuna gidiyrm eğitimi veren ebeler. 37.haftadan sonra her gün cinsel ilişki öneriyoruz dediler geçenki eğitimde. Bir de bol bol yürüyüş ve merdiven çıkmak.
Yani şartlar el verdiğince uygun pozisyonlarda. :)37 haftadan sonra nasıl olacak ilişki yahu :))))
oturmak kalkmak bile çok zor
Yani şartlar el verdiğince uygun pozisyonlarda. :)
Prenses doğum da deniliyor. Belden uyuşturuluyorsunuz ama normal doğum yapıyosunuz. Belden aşağısında ki acıyı hissetmiyorsun.epidural normal doğum nasıl oluyor ki..yaptıran var mı?
Prenses doğum da deniliyor. Belden uyuşturuluyorsunuz ama normal doğum yapıyosunuz. Belden aşağısında ki acıyı hissetmiyorsun.
Acı tamamen geçmiyor sadece hafifletiyolar. Ikınma hissini kaybetmememiz gerektiği için hafifletiliyor sadece sıfır ağrısız değil yaninasıl çıkıyor bebek ıkınmadan.. cahilelliğime verin normal düşündüğüm için epidurali hiç araştırmamıştım..
Acı tamamen geçmiyor sadece hafifletiyolar. Ikınma hissini kaybetmememiz gerektiği için hafifletiliyor sadece sıfır ağrısız değil yani
İşte bi katater takılıyo vana gibi yine sancı çekiyosun ama çok şiddetlenince veriyolar o anestezik ilacı. Hiç sancı çekmemek istiyolar genelde. Bi de çok hikaye dinliyrz korkuyo insanlar. Bende korkuyrm ama daha sağlıklı olduğundan kendimi normal doğuma ikna ettim inş sonuna kadarda getirip normal yapabilirim. Normal doğum bebek için çok faydalıanladım :) aslında güzel bir yöntemmiş.. neden tercih edilmiyor anlamadım genelde hep normal sezeryan oluyor kadınlar..
Benim de çatı darlığım olmasaydı ben de prenses doğum yapmayı düşünüyordum. İnsanlar pek tercih etmiyor çünkü bilmiyorlar. Ben de bilmiyordum. Araştırdım, internetten okuduğum kötü şeyler yüzünden karşı çıkmıştım. Doktorum bana çok kızmıştı. Dişinizi çektirirken uyuşturulmasında ne kadar risk varsa bunda da o kadar risk var dedi. Bazen bi ağrı kesici bile beklenmedik durumlar yaratıp hayatınızı kaybetmenize sebep olabilir, herşey de risk var dedi. Bir de bizim insanlarımız 'korkunç hikayeler' anlatmayı pek bi seviyor :) :) Aslında doğum çok kişiye has bi durum. Çok spontane gelişen bi süreç. Ne okursanız okuyun hep olumlu düşünün. Sizin tercih ettiğiniz yöntem başkalarından duyduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir. Bence sizin için en iyi doğum tercihini siz ve doktorunuz yapacaktır. Dilerim çok sağlıklı bi doğum olur sizin ve bebeğiniz için.anladım :) aslında güzel bir yöntemmiş.. neden tercih edilmiyor anlamadım genelde hep normal sezeryan oluyor kadınlar..
Çook güzel anlatmışsınız aynen katılıyrmBenim de çatı darlığım olmasaydı ben de prenses doğum yapmayı düşünüyordum. İnsanlar pek tercih etmiyor çünkü bilmiyorlar. Ben de bilmiyordum. Araştırdım, internetten okuduğum kötü şeyler yüzünden karşı çıkmıştım. Doktorum bana çok kızmıştı. Dişinizi çektirirken uyuşturulmasında ne kadar risk varsa bunda da o kadar risk var dedi. Bazen bi ağrı kesici bile beklenmedik durumlar yaratıp hayatınızı kaybetmenize sebep olabilir, herşey de risk var dedi. Bir de bizim insanlarımız 'korkunç hikayeler' anlatmayı pek bi seviyor :) :) Aslında doğum çok kişiye has bi durum. Çok spontane gelişen bi süreç. Ne okursanız okuyun hep olumlu düşünün. Sizin tercih ettiğiniz yöntem başkalarından duyduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir. Bence sizin için en iyi doğum tercihini siz ve doktorunuz yapacaktır. Dilerim çok sağlıklı bi doğum olur sizin ve bebeğiniz için.
Çünkü epidural de vurulan iğnenin daha sonra uzun yıllar baş yada bel ağrısı yaptığı söyleniyor. Ama bu tamamen sececeginiz anestezi uzmanına bağlı. Ablam 2 kere oldu hiç bi olumsuzluk yaşamadı. Benim doktorum da 'artık bu iğnelerin daha ince olduğunu, ağrı ihtimalinin azaldığını' söylemişti.normal doğumla epidural doğum arasında iyileşme süreci açısından fark var mı? bemim de hiç bilmediğim bi konu ama ankette normal doğum epidurale göre daha çok oylanmış. neden anlamadım
Benim de çatı darlığım olmasaydı ben de prenses doğum yapmayı düşünüyordum. İnsanlar pek tercih etmiyor çünkü bilmiyorlar. Ben de bilmiyordum. Araştırdım, internetten okuduğum kötü şeyler yüzünden karşı çıkmıştım. Doktorum bana çok kızmıştı. Dişinizi çektirirken uyuşturulmasında ne kadar risk varsa bunda da o kadar risk var dedi. Bazen bi ağrı kesici bile beklenmedik durumlar yaratıp hayatınızı kaybetmenize sebep olabilir, herşey de risk var dedi. Bir de bizim insanlarımız 'korkunç hikayeler' anlatmayı pek bi seviyor :) :) Aslında doğum çok kişiye has bi durum. Çok spontane gelişen bi süreç. Ne okursanız okuyun hep olumlu düşünün. Sizin tercih ettiğiniz yöntem başkalarından duyduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir. Bence sizin için en iyi doğum tercihini siz ve doktorunuz yapacaktır. Dilerim çok sağlıklı bi doğum olur sizin ve bebeğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?