yok canım bir arkadaşım kullan bu folik asiti al başlayacaksan dedi öyle başladım ben de b12 de içeriyorDr danisarakmi kullaniyosun peki folidoce u? bilmiyorum o ilaci ama ben israrla folbiolu tavsiye ediyorum. bence bir dr la gorus ve folbiola basla. eminim dr da onericek.
folik asit falan kullanmadığımdan belki de hamile kalamadım ne bileyim insan her şeyi düşünür oluyor bir de şu kilolarımSenden de ALLAH razı olsun canım benim inşallah.
folik asit falan kullanmadığımdan belki de hamile kalamadım ne bileyim insan her şeyi düşünür oluyor bir de şu kilolarım
ay canım bana da dua eder misin bebek için ?ben de 2.5 senedir bebeğim olmuyorAile hekimine gidip çocuk bahsi açtığımızda folic verdi bir ay kullan sonra gebe kalabilirsin dedi.onun vesilesiyle mi oldu bilemiyorum eşimin işi gereği yazın ayrı kaldık ben de bırakmıştım.ara ara kullandım.öğrenince de ilk gittiğim doktor folbiol vermişti.tavsiye üzerine başka doktora gittim dünya sağlık örgütünün kriterlerine uygun olan folden yazıyorum dedi
Aile hekimine gidip çocuk bahsi açtığımızda folic verdi bir ay kullan sonra gebe kalabilirsin dedi.onun vesilesiyle mi oldu bilemiyorum eşimin işi gereği yazın ayrı kaldık ben de bırakmıştım.ara ara kullandım.öğrenince de ilk gittiğim doktor folbiol vermişti.tavsiye üzerine başka doktora gittim dünya sağlık örgütünün kriterlerine uygun olan folden yazıyorum dedi
ay canım bana da dua eder misin bebek için ?ben de 2.5 senedir bebeğim olmuyor
sorun yok ama olmak nasip olmadıHayirli olsun canim bebegin. saglikla kucagina alirsin insallah.
Canim dr lar ne diyor peki olmamasi ile ilgili
hayırlısıyla cümlemiz seviniriz inşallah aminCanm bende bugün doktora gittim 5 aydır deniyor uz bebek için bugün tahliller yumurtaljklar hepsi şükür temiz çıktı doktor folık asıt başlattı bana bakalım bu ayın 28 inde bidaha gidicem benm ilacın adı folıc diye icndce 3 aylık var
Ederim tabi ki canm Allah kimseye aratmasın.beklemediği anda nimetiyle şaşırtsın inşallahay canım bana da dua eder misin bebek için ?ben de 2.5 senedir bebeğim olmuyor
Hayirli olsun canim bebegin. saglikla kucagina alirsin insallah.
İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMEderim tabi ki canm Allah kimseye aratmasın.beklemediği anda nimetiyle şaşırtsın inşallah
Ay doğumuna az kalmış ben de şubatta aşılama yaptıracağım dua eder misin bana canımValla hamile kalmadan once icmedm ama folic iod kullandm canm ben
canım şubatta aşılama yaptırıyorum nasip olursa çok heyecanlı ve sizlerden dua bekliyorumEderim tabi ki canm Allah kimseye aratmasın.beklemediği anda nimetiyle şaşırtsın inşallah
Ayyy hep duamdasın kicanım şubatta aşılama yaptırıyorum nasip olursa çok heyecanlı ve sizlerden dua bekliyorum
Ayyy hep duamdasın kitüylerim diken diken oldu.Hayrlı haberlerini de alıcam inşallah
İnşallah hayırlısıyla aşılaman tutar bebeğinin haberini alırsın canm.Herşeyin zamanı var denir ya seninki de öyle oluyor galiba.Rabbim dermansız dert vermesin .ALLAH RAZI OLSUN CANIM erkeklik hormonum yüksek çıktı intihabım falan bu ay onları düzenleyecek rejim verdi 5 günde 2.5 kilo verdim kilom çok fazla olduğundan bakalım pazartesi kontrolum var bir dahaki adet dönemine nasip bakalım dualarında olmama çok sevindim Rabbim evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasını nasip etsin gülüm inşallah hayırla sağlıkla bir ağrıda kolay doğum yaparsın inşallah sağlıcakla analı babalı büyütürsün evladını inşallah amin...
kendi adıma gerçekten de çok heyecanlıyım kısmet bu zamanmış 3 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?