Hangi Folik Asiti Kullanıyorsunuz Hanımlar?

Dr danisarakmi kullaniyosun peki folidoce u? bilmiyorum o ilaci ama ben israrla folbiolu tavsiye ediyorum. bence bir dr la gorus ve folbiola basla. eminim dr da onericek.
yok canım bir arkadaşım kullan bu folik asiti al başlayacaksan dedi öyle başladım ben de b12 de içeriyor

folik asit falan kullanmadığımdan belki de hamile kalamadım ne bileyim insan her şeyi düşünür oluyor bir de şu kilolarım

Folik asit gebe kalmanla ilgili bisey deil canim yani gebe kalmana yardimci olacak bisey deil die biliyorum. ama eger fazla kilon varsa bak o sebeb olabilir. er yada gec Allahin izni ile olur insallah. gec olsun guc olmasin derler. internette gebelik sitelerinde vucud kitle endeksini hesaplamalar var. ordan bi bak istersen

Aile hekimine gidip çocuk bahsi açtığımızda folic verdi bir ay kullan sonra gebe kalabilirsin dedi.onun vesilesiyle mi oldu bilemiyorum eşimin işi gereği yazın ayrı kaldık ben de bırakmıştım.ara ara kullandım.öğrenince de ilk gittiğim doktor folbiol vermişti.tavsiye üzerine başka doktora gittim dünya sağlık örgütünün kriterlerine uygun olan folden yazıyorum dedi

ay canım bana da dua eder misin bebek için ?ben de 2.5 senedir bebeğim olmuyor

Hayirli olsun canim bebegin. saglikla kucagina alirsin insallah.

ay canım bana da dua eder misin bebek için ?ben de 2.5 senedir bebeğim olmuyor

Canim dr lar ne diyor peki olmamasi ile ilgili

Hayirli olsun canim bebegin. saglikla kucagina alirsin insallah.

Canim dr lar ne diyor peki olmamasi ile ilgili
sorun yok ama olmak nasip olmadı rahim filmi de çekindim ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin

doktor bir marka vermiyor, git eczaneden bir folikasit al kullan diyor.

Canm bende bugün doktora gittim 5 aydır deniyor uz bebek için bugün tahliller yumurtaljklar hepsi şükür temiz çıktı doktor folık asıt başlattı bana bakalım bu ayın 28 inde bidaha gidicem benm ilacın adı folıc diye icndce 3 aylık var

hayırlısıyla cümlemiz seviniriz inşallah amin

Hamilelikten önce kullanmadım. Öğrenince folbiol başladım ama doktorum önermiyormuş. Şuan folik 1 kullanıyorum 90 tane var içinde.. 3 ay kullanacağım 4 aylık olur o zamana..

hamilelik düşündüğümü söylediğimde Folic 1 verdi doktor bana.
şimdi kutu bitmek üzere ve Allah kısmet eder de artışım devam ederse gebeliğim pozitif. şimdide başka bir doktora gidiyorum o Folidoce verdi.

Ederim tabi ki canm Allah kimseye aratmasın.beklemediği anda nimetiyle şaşırtsın inşallah
canım şubatta aşılama yaptırıyorum nasip olursa çok heyecanlı ve sizlerden dua bekliyorum

Ayyy hep duamdasın ki tüylerim diken diken oldu.Hayrlı haberlerini de alıcam inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM erkeklik hormonum yüksek çıktı intihabım falan bu ay onları düzenleyecek rejim verdi 5 günde 2.5 kilo verdim kilom çok fazla olduğundan bakalım pazartesi kontrolum var bir dahaki adet dönemine nasip bakalım dualarında olmama çok sevindim Rabbim evladını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olmasını nasip etsin gülüm inşallah hayırla sağlıkla bir ağrıda kolay doğum yaparsın inşallah sağlıcakla analı babalı büyütürsün evladını inşallah amin...
kendi adıma gerçekten de çok heyecanlıyım kısmet bu zamanmış 3 sene oldu

İnşallah hayırlısıyla aşılaman tutar bebeğinin haberini alırsın canm.Herşeyin zamanı var denir ya seninki de öyle oluyor galiba.Rabbim dermansız dert vermesin .

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…