Hangi Folik Asiti Kullanıyorsunuz Hanımlar?

ben de öyle diyorum borçtan harçtan elimiz bir değmedi iyi bir doktora gitmeye artık gözümüzü karattık çıktık ne kadar masraf olursa olsun dedik zaman geçiyor demek ki diyorum zamanı geldi

Ay doğumuna az kalmış ben de şubatta aşılama yaptıracağım dua eder misin bana canım
tabikiii :) ben zaten herzaman musluman kardeslerme dua edyorm cunku beklemek zor beklemek yikici yipratici.
Rabbm butun tedavu surecnde her isinizi rast getrsin insallahhh :)
Bende saglikla dogum yapmak icin dualarnza talibim

tabikiii :) ben zaten herzaman musluman kardeslerme dua edyorm cunku beklemek zor beklemek yikici yipratici.
Rabbm butun tedavu surecnde her isinizi rast getrsin insallahhh :)
Bende saglikla dogum yapmak icin dualarnza talibim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH SENİN EVLADINI DA HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR AĞRIDA DOĞUM YAPARSIN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP OLUR İNŞALLAH CANIM..
BENİM DE ŞUBAT ADETİMDE AŞILAMAM YAPILACAK KISMETSE GÜLÜM ÇOK HEYECANLIYIM DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR..

Aynı benimde iki seneyi geçti olmadı solgarın folik asitini kullanıyodumbıraktım hamileliğe etkisi yok sadece bebiş olursa sinirsel sorunları engellesin diye işte

Aynı benimde iki seneyi geçti olmadı solgarın folik asitini kullanıyodumbıraktım hamileliğe etkisi yok sadece bebiş olursa sinirsel sorunları engellesin diye işte
Benim şimdi 3 sene oldu canım bu ayki adetimde kısmetse aşılamam olacak ALLAH İZİN VERİRSE canım ben de şimdi beklemedeyim

Benim şimdi 3 sene oldu canım bu ayki adetimde kısmetse aşılamam olacak ALLAH İZİN VERİRSE canım ben de şimdi beklemedeyim
HAYırlısı olur inşallah cnm ben yeni işe başladım bi ay oldu iki üç ay geçsin tedaviye başlıycam bende

canım şubatta aşılama yaptırıyorum nasip olursa çok heyecanlı ve sizlerden dua bekliyorum

Canım bu topigi okurken rastladım dua ettim senin için ve anneligi hayırlı evlat sahibi olmayi isteyen herkes icin inşallah rabbim gönlüne göre en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder bize de burdan seni tebrik etmek nasip olur inşallah

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ay tanıdığım tanımadığım arkadaşlardan dostlardan bol bol dua alıyorum inanıyorum hayırlısıyla sağlıcakla tedavim olumlu sonuç verecek hayırlısıyla sevindirirse ALLAH BİZİ haber etmem mi canım tüm konulara yazacağım inşallah

Ayin kacinda olucak ?

Merhaba kızlar bende folic iod kullanıyorum. Rabbim tüm müslüman annelerin hayırlı dualarınınkabul etsin

Insallah canım hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz

Hanimlar gebeligimin ikinci haftasindan beridir günde bir tane folbiol kullaniyorum fakat iki gün önce vitamin analizi yaptirdim folik asit seviyem diplerde cikti aranizda folbiol u günde birden fazla kullanan var mı ? Acaba kullanmam bu durumda sıkıntı olur mu

ben hamile kalmadan önce folibol kullanıyordum sonra dr decavit kullanmami söyledi birde balik yagi içmiş tim tedaviye başladan ham ile kalmakta etkiliymış diye duydum ve kullandimda

ben hamile kalmadan önce folibol kullanıyordum sonra dr decavit kullanmami söyledi birde balik yagi içmiş tim tedaviye başladan ham ile kalmakta etkiliymış diye duydum ve kullandimda
Sanirim folbiol benim için yeterli gelmiyor bende gidip doktor tavsiyesiyle değiştireyim

Sanirim folbiol benim için yeterli gelmiyor bende gidip doktor tavsiyesiyle değiştireyim

Dr a görünmende fayda var canım lütfen ihmal etme hatta bana dr um folio kullanmamı tavsiye etmisti bunu da sorabilirsin belki. hatta ben burdaki kızlara da sormus bulunayım FOLİO kullananız var mı kızlar aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…