Hangi Folik Asiti Kullanıyorsunuz Hanımlar?

Canim geçen halk sağlığı merkezine gidip hemsireme bu folik asit durumunu sordum ilaclarin hepsinin icerigi ayni dedi kaç mg folik asit yaziyorsa o kadar vardir dedi şu süreçte bebek folik asiti çok aldigi için annenin vitamin değerleri düşüyormuş değiştireyimmi dedim oda folbiol en çok kullanilan folik asittir dedi birde bende hipotroid olduğundan diğer folik asitler iyi gelmeyebilirmiş çünkü onlarin içinde iyot olabilir sen buna devam et dedi

Teşekkür ederim canım yanıt verdiğin için bunu bende dr uma sorayım sende aynen hemsirenin dediği gibi yap hiç risk alma canım allahım hayırlısıyla sağlıklı bi doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Folik asit kullanmak şartmı hanımlar neredeyse 4 aydır bir doktora gidiyorum.Hiç bir sorunum yok doktor vitamin ilacı verdi 12 vitamin 9 mineral içeren.

Folik asit kullanmak şartmı hanımlar neredeyse 4 aydır bir doktora gidiyorum.Hiç bir sorunum yok doktor vitamin ilacı verdi 12 vitamin 9 mineral içeren.
Tabiiki şart değil kişisel tercihle alakali fakat bilimsel ve arastirmalarla sabit bir gerçeklik var ki oda bebeğin anne de bulunan bütün vitamin ve mineralleri almasindn Ötürü çoğu zaman annenin vitaminsiz kaldigi hatta bazen bebişe bile yetmedigi sen dört aylik olduğuna göre bebeğin folik aaite ihtiyaci olan kritik dönemi geçmişsin çünkü bebek ilk üç aylik dilimde folik asiti yoğun kullanir o vitamin bebekte her hangi bir anomali ihtimalini ortadan kalkmasina yardimci oluyor bildiğim kadariyla vitaminde ne kadar kullanirsan bebek ve en onemlisi senin için o kadar iyi...

Allahmı söyletti naptı hamile değilim canım 4 aydır doktora gidiyorum demiştim

Bugün kan verdim yarın sonucu alıcam inş hamileyimdir

hadi hayırlısı inşallah hayırlarla sağlıcakla hamilesindir canım haber et

hadi hayırlısı inşallah hayırlarla sağlıcakla hamilesindir canım haber et
İnşallah canım biraz korkum var negatif sonuç alırım diye ama neredeysede hamile olduğumdan eminim..Uyuyamadım az kaldı sabah erkenden gidicem öğlen gel dediler ama şansımı denicem

kizlAr decavit kullandım ben hamileligimde. bunun içinde daha çok vitamin varmış dr bunu vermişti sizde sorun araştırın.birde balik yagi kullandım dr tavsiyesiyle. Bu balik yağının hamile kalmayi kolaylastirdugini duymuştum bi tanidigimin 15 sene bebekleri Olmamais balik yagini kullanmaya basladiktan sonra bebeklwri olmus.Tüp bebek tedavisinde de balik yagi kullandirtiyorlar.

Son düzenleme:
İkkez balık yağını duydum

Haha inşallah hayirlisiyla nasip olur tatlim o zmn gebelik öncesi folik asit almanda fayda var ben gebelik oncesi kullanimina baslayacaktim hemen hamile kalinca gebelikle birlikte başlamış bulundum :)

Haha inşallah hayirlisiyla nasip olur tatlim o zmn gebelik öncesi folik asit almanda fayda var ben gebelik oncesi kullanimina baslayacaktim hemen hamile kalinca gebelikle birlikte başlamış bulundum :)
Eğer kan sonucum olumlu çıkarsa bende hamilelikle başlamış olurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…