ilk bir-iki ay nivea senstıve kullandım şimdiler değişebiliyor hemen hemen hepsini denedim en memnun kaldığım nıvea ama çok pahalı ve içinde oldukça fazla paraben çeşidi var
içinde paraben olmayan iki marka var benim gözüme çarpan johnson's baby ve uni baby'nin yenidoğan mendili, uni baby'nin bir sonrakinde de paraben var
kullandığımız yediğimiz içtiğimiz herşey kimyasal oldu artık neredeyse, oğlum içinde aynı şey geçerli onu mümkün olduğunca doğal yetiştirmeye çalışıp, diğerlerinden uzak tutmaya çalışıyorum ama bir yere kadar mümkün olabiliyor hele büyüdükçe daha da zorlaşıyor bebekkken herşey daha kolaydı
bu paraben dediğimiz madde bu tarz ürünlerin uzun süre dayanabilmesi için kullanılan bir koruyucu madde zararlı evet zararlı, ama yine de o kadar ölümcül boyutlarda olduğunu düşünmüyorum ben, örnek bebeğimizn kullandığı ilaçlara bir bakın hepinizin evinde mutlka her zaman kullandığı ilaçlardan vardır pek çoğunun içerisinde paraben var, adı paraben değilse başka bir koruyucu var, çünkü ilacın uzun süre dayanablmesi için mecburlar, yani bir taraftan yaparken bir taraftan yıkıyoruz demek oluyor bu, ama napalım ilaç vermeyerek yaşatamıyoruz çoğu zaman mecbur kalıyoruz, demekki paraben zarar veriyor ama o yakalandığı hastalık kadar değil, hastalığın zararındansa parabenin zararını tercih ediyor tıp dünyası
tabi bu şahsi fikrim ben böyle bakıyorum olaya oyüzden kendimi çokta kasmıyorum