Hangi ıslak mendil??

mineogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
71
1
86
42
Afyon
Arkadaşlar geçen gün tv de herbalist ıslak mendillerin içinde kansorejen maddeler var kullanmayın dedi. ogün hep ılık suyla temizledim ama başedemedim çok zor oluyor. dalin kullanıyorum sizler ne kullanıyosunuz. hangisi daha iyi acaba. araştıran varmı. ben biraz araştırdım hepsindede kimyasal maddeler var.

uni baby yeni doğan ıslak havlu diye satılıyor. en sağlıklısı o..

minecım kulandığımız en kalitelı bezlerde bile o kadar çok kimyasal varkı araştırınca şaşarsın,allah bebeşlerimizi korusun.tek bir bez dogada 500 senede yok oluyormuş oda işin ayrı bir boyutu.
ıslak mendillerdede içinde paraben maddesinin olmamasına dikkat etmek lazım.ben 4 aya yakın ılık su ve pamukla temizledim,şimdi huggies kullanıyorum

biz ilk 40 gün sebamed yağlı ısalk mendilini kulandık,sonra daline devam ettik şuanda değişkenlik olabiliyor huggis,wee kullandık ama dalinden vazgeçmedim
sonuçta hepsinde kimyasal maddeler var,
bende ilk 5 gün pamuklu bezle sildim fakat bende başedemedim,

bende yaklaşık 1 ay pamukla sildim..ama zor gerçekten..sonra johnson kullandım hep,arada değiştireyim dedim,alışınca pişik olurmuş diyolardı doğruymuş uni kullandım mesela iyi ama alıştığı için değiştiremedim..huggies de aldım iyi diyo herkes ama kullanmadım henüz..

benim araştırmalarıma göre en fazla unibaby yenidoğan ıslak mendilleri öneriliyor
en sağlıklısı oymuş
ben ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum ama sonraki tercihim unibaby olacak

ilk bir-iki ay nivea senstıve kullandım şimdiler değişebiliyor hemen hemen hepsini denedim en memnun kaldığım nıvea ama çok pahalı ve içinde oldukça fazla paraben çeşidi var
içinde paraben olmayan iki marka var benim gözüme çarpan johnson's baby ve uni baby'nin yenidoğan mendili, uni baby'nin bir sonrakinde de paraben var
kullandığımız yediğimiz içtiğimiz herşey kimyasal oldu artık neredeyse, oğlum içinde aynı şey geçerli onu mümkün olduğunca doğal yetiştirmeye çalışıp, diğerlerinden uzak tutmaya çalışıyorum ama bir yere kadar mümkün olabiliyor hele büyüdükçe daha da zorlaşıyor bebekkken herşey daha kolaydı
bu paraben dediğimiz madde bu tarz ürünlerin uzun süre dayanabilmesi için kullanılan bir koruyucu madde zararlı evet zararlı, ama yine de o kadar ölümcül boyutlarda olduğunu düşünmüyorum ben, örnek bebeğimizn kullandığı ilaçlara bir bakın hepinizin evinde mutlka her zaman kullandığı ilaçlardan vardır pek çoğunun içerisinde paraben var, adı paraben değilse başka bir koruyucu var, çünkü ilacın uzun süre dayanablmesi için mecburlar, yani bir taraftan yaparken bir taraftan yıkıyoruz demek oluyor bu, ama napalım ilaç vermeyerek yaşatamıyoruz çoğu zaman mecbur kalıyoruz, demekki paraben zarar veriyor ama o yakalandığı hastalık kadar değil, hastalığın zararındansa parabenin zararını tercih ediyor tıp dünyası
tabi bu şahsi fikrim ben böyle bakıyorum olaya oyüzden kendimi çokta kasmıyorum

bende ilk yeni doğanlardan kullandım sonra johnson's baby kullanmaya başladım 5 aydır hep aynı değiştirmeyide düşünmüyorum

ben iki oglumda büyüyene kadar ıslak pamuk kullandım çünkü en kaliteli ıslak mendil bile pişik yaptı zor oluyodu ama ıslak mendil kutusuna ıslak pamuk dolduruyodum yada bi poşete hazırlayıp koyuyodum öle kullandım ama şimdi ellerini felan silmek için molfix in ıslak havlusunu kullanıyorum ..buda iyi yani...

ben ilk 6 ay uni baby yeni doğan kullandım daha sonrasında huggıes kullanıyoruz bez olarakta ıslak mendil olarakta ama arada hepsini dememişliğim var nivea dalin falan molfix çok güzel kokuyor mesela yeni yeni ondanda aldık birkaç defadır

DoĞduĞundan berı ıslak pamuk kullanıyorum. Sabahtan hazırlıyorum pamukları. Onun ıÇın cam saklama kabım var kolay oluyor bır zorluĞu yok bence. DıŞarı Çıkarkende buzdolabı poŞetıne hazırlıyorum. Elını yÜzÜnÜ bıle pamukla sılıyorum arada ıslak mendıl kullanıyorum nıvea yada jonhsons baby

huggies kullanan arkadaşlar mendillerinde ve bezlerinde tansaşlarda %40 indirim var.bugun son gun

ilk 2 ay unibaby kullandık. daha sonra bi ara nivea kullandım güzeldi ama kokusunu sevemedim. epeydir huggies kullanıyoruz çok memnunum walla. banyo ferahlığı var yeşil ambalajlı müthiş kokuyo :) bi ara eşim huggies bulamamış can bebe almış çok kötü pişik yaptı kızımı.

bende doğumdan itibaren 5 ay boyunca uni baby yenidoğan kullandım çok memnun kaldım.ek gıdalara başlayınca pek temizlemediğini düşünerek huggies kullanmaya başladım.evdede normalde ben çok ıslak mendil tüketirim ellerimi,yüzümü,kapı kollarını,elektrik düğmelerini,ve klozet kapağını her tuvaletten önce mutlaka silerim :) daha önce her çeşit ıslak mendili kullandım en iyisinin hugıes olduğuna karar verdim.ıslaklığı ve pamuksu dokusu süper.
bizde tesco diye bi mağazadan tanesi 2,40 kurusa aldık.sanırım baya ucuza gelmiş oldu..

bende ilk dogdugunda primanin sensitive kullanmistim.
sonra baska markalarda kullandim ama yaklasik 1,5 ay once idrar yollari enfeksiyonu gecirdiginden beri her acisimda lavaboda yikayip kuruluyorum.
kaka yapmissa bile peceteyle temizleyip hemen ilik suyla yikiyorum.

islak mendil sadece disarida acil durumlarda.

Ben ilk bir ay uni baby yeni doğan kullandım ve 5 aydırda altını her açtığımda ister kaka, ister çiş, ister temiz, hiç üşenmeden yıkıyorum lavaboda. Kızım suyla oynamayı seviyorum. Bana görede çok daha temiz oluyor. Sadece sokak için hala çantamızda uni baby yeni doğan taşıyoruz...

göbeği düşene kadar unibaby kullandık düşünce de her kakada ılık suyla yıkayıp kuruladım dışarda ve normalde çiş yaptığında huggies le temizliyorum pişik de olmadık çok şükür zaten hemen her bezinde kaka var suyu da çok seviyor sanırım ondan dolayı taksit taksit yapıyor zor oluyor yıkaması artık çok hareketli ama gene de yılmıyorum:) popo havlumuz da hep kaloriferin üstünde sıcacık duruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…