hangi köşe takımını almalıyım çok kararsız kaldım....

roseshah65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
53
11
98
bu takımları internette beğendik sonra mağazasına gittik. sadece yeşil olanını gördük. pembenın kumaşını gördük daha koyu rengi mevinin de kırlentleri pek hoşuma gitmedi yanı cok kararsızım yardımcı olun lütfen..

Eklentiler

• IMG_0249[1].webp
    IMG_0249[1].webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 538
  • IMG_0248[1].webp
    IMG_0248[1].webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG_0247[1].webp
    IMG_0247[1].webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 515
canım ben yeşili beğendim. mavi çok karışık duruyo göz yorar. pembe de güzel aslında pembe hastasıyımdır ama çok koyu rengi. en sade en ferah yeşil takım geldi sana kalmış tabi :)

canım ben yeşili beğendim. mavi çok karışık duruyo göz yorar. pembe de güzel aslında pembe hastasıyımdır ama çok koyu rengi. en sade en ferah yeşil takım geldi sana kalmış tabi :)
evet bende pembeyi çok seviyorum ama tabi rengi fuşya gibi hatta koyu mora da yakın. ve pembenın kırlentleride çok hoş. ama tabi yeşil daha ferah

Benim köşe takimim tatli pembe. Pembeye dayanamiyorum. Ama size tavsiyem kumas ozelliklerini iyi bilin. Leke tutmaz tutsa bile silinebilir kumaş olmasına özen gosterin bence. .

Benim köşe takimim tatli pembe. Pembeye dayanamiyorum. Ama size tavsiyem kumas ozelliklerini iyi bilin. Leke tutmaz tutsa bile silinebilir kumaş olmasına özen gosterin bence. .
kumaşı silinebilir kumaş.. pudra pembesi varmıs gecen yıl ama bu yıl bu pembe çıkmış. tatlı pembe olsa hiç düşünmeyecegım işte koyu olması benı tedirgin etti

kumaşı silinebilir kumaş.. pudra pembesi varmıs gecen yıl ama bu yıl bu pembe çıkmış. tatlı pembe olsa hiç düşünmeyecegım işte koyu olması benı tedirgin etti
Capcanli renk, daha ne istiyorsunuz? Ben bir yere gittigimdd koyu mobilyalar beni bunaltiyor.
Bence pembe. Cok hoş olur..

Halıların ve mobilyaların açık renkse,evin de iyi ışık alıyorsa tedirgin olmana gerek yok bence.
halım krem.. oda çok aydınlık değil. perde aslmadım daha renk konusunda kararımı vereyım perdeyi nasıl alayım diye soracagım birde :))) hem spor hemde şık bir oda olsun istiyorum.

bunu da artık hangi takımı alırsam odaya almak istiyorum sizce nasıl

Eklentiler

• pr_01_9752_max.webp
    pr_01_9752_max.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 105
halım krem.. oda çok aydınlık değil. perde aslmadım daha renk konusunda kararımı vereyım perdeyi nasıl alayım diye soracagım birde :))) hem spor hemde şık bir oda olsun istiyorum.

Bak canim sana kendi perdemin fotosunu gondereyim. Pembe harika bir renk. Hem bir fikrin olur :KK39:
iki camim var. Iki cam odayı daha güzel gösteriyor. Ama simdi sadece bir cami gonderiyorum :KK73:

20140905_004407.webp

fotograf ters dönmüş.Nasil duzeltilecegini bilmiyorumm

Bak canim sana kendi perdemin fotosunu gondereyim. Pembe harika bir renk. Hem bir fikrin olur :KK39:
iki camim var. Iki cam odayı daha güzel gösteriyor. Ama simdi sadece bir cami gonderiyorum :KK73:

Eki Görüntüle 1300171

fotograf ters dönmüş.Nasil duzeltilecegini bilmiyorumm
çok harika çok begendım tesekkür ederim. koltugunuzun fotosunuda yollayabilirmisiniz zahmet olmazsa :)) perdelerle aynı renk mi?

Back
X