Nikahımız İstanbul da olacak, ben İzmirde yaşıyorum ve nikah dairesini önceden gidip görme olanağım yok malesef. İki yer var aklımızda, birisi Ataköy evlendirme dairesi diğeri Bahçelievler. Hangisi daha güzel? Söylediğim yerleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.yerimseniben
Nikahımız İstanbul da olacak, ben İzmirde yaşıyorum ve nikah dairesini önceden gidip görme olanağım yok malesef. İki yer var aklımızda, birisi Ataköy evlendirme dairesi diğeri Bahçelievler. Hangisi daha güzel? Söylediğim yerleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.yerimseniben
cnm bahçelievler oturuyorum ikisinide biliyorum ama ataköydekinin bahçesi filan daha güzel sahsen ben ikisi arasında kalsam ataköyü tercih ederdim.bahçelievlerin resmi var nette bi bak istersen ataköy varmı bilmiyorum
Ben Ataköy'ü tavsiye ederim canım, bizde 7 hazirana Ataköy'e gün aldık. Abimlerinki Bahçelievler'de olmuştu, takı esnasında çok sıkıntı yaşamıştık, bayağı sıkışıklık oluyor. Ama Ataköy'ün bahçesi gayet ferah, öncedende orada birkaç nikaha katılmıştım, problem olmuyor. Bu arada abim 4 sene önce evlenmişti şimdi nikah dairesinde değişiklikler olduysa bilemem. Mutluluklar canım...