hangi olumsuz durumlar da ilişkinizi bitirirsiniz ???

aldatılma ve dövme durumlarında hiç affı olmaz büyük konuşmak gibi olmasın ....
ama bu iki durumu asla kabullenemem.

İnsanlar zaman zaman negatif süreçlerden geçebilirler. Rayına oturmuş bir ilişkide zaman zaman bazı aykırılıklar yaşanabilir, bunlar bence karşılıklı olarak hoş görülebilmeli. Ama asla açıklaması, affı olamayacak iki şey var, aldatma ve şiddetin her türlüsü.

Sadakatsizlik , hakaret , değersiz görülmek , ailem söz konusu olduğunda affedemem

ya aldatan brini affetmek hata mı bi kere affetmk ya herşeyi dzltirse:SS minikyaramaz?

canım bir erkeği "Aldatan" bir erkeği affetmek demek aynı hatayı bir daha yapmasına fırsat vermek göz yummak demektir.
hiç görmedim duymadım aldatan bir erkeğin aklının başına geldiğini ancak kendini kandırmaktır düzlediğine inanmak

canım bnm askerim izine geldiiii çok mutluyum bu arada şafağımda baya azaldı şafak 198 atarsaaa

canım benim çok sevindim yaa inşallah süper geçiyordur izin günleri...
şafağınada maşallah bitmiş neredeyse.
hayırlısı ile gelsin inşallah kurtulun artık bu hasretten gerçi askerlik sonrasıda ayrı bi sorun ama olsun en azından yanı başında oluyor nerede kimle olduğunu biliyorsun.

ya doğru sölüosunuz ama ya çok seviosanız yani herşey ii hpşken bi ahata yaptım affet die yalvarırsa aradan baya zmn geçmesine ragmen yani bi şans daha olmaz biliorum ama.....:2::2:

ya doğru sölüosunuz ama ya çok seviosanız yani herşey ii hpşken bi ahata yaptım affet die yalvarırsa aradan baya zmn geçmesine ragmen yani bi şans daha olmaz biliorum ama.....:2::2:

belli ki başına böyle bir durum gelmiş aklını başına devşirememişsin devam et canım affet bi da aldatsın bi da affet nede olsa seviyorsun değil mi !!!
nerde kaldı kadınlık gururu???

bu arada yaş kaç kardeşim?

kız daha çok var beee 6 ayyyy offfffff bitmedi gitttiii

kız daha çok var beee 6 ayyyy offfffff bitmedi gitttiii

biter güzel arkadaşım az daha sabır...
valla şimdi böyle demek ne kadar kolay geliyor o zamanlar nasıl geçecek diyordum bak askerden geleli kasımda 9 ay olacak askerdeykende böyle çabuk geçti ama gün sayınca birşeyler için gün sayınca geçmiyor gibi geliyor işte...
Allah'ım hayırlısı ile 6 ay sonunda teskere aldığını göstersin inallah sağlığı ile...
sonrası zaten 2. bahar

yaza düğün var zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…