hangi olumsuz durumlar da ilişkinizi bitirirsiniz ???

eminim ki kolay deildir cnm ama en az yara alarak atlatmak için elinden gelin yapılması gerek öle deil mi cnm

Öyle tabi ki diyorum ya önemli olan o gücü gerçekten kendinde görmek.. Kadınlar gerçekten her yönden güçlü olsa bu saydıklarnızın hepsinde evet kapı dışarı eder adamı bunda sonuna kadar haklıda ama birde gerçekler var:) Aksi takdirde şu anda burada ki kadınların en az %90 eşini boşamış olurdu diyorum üzülerek..

Son düzenleme:
aldatılırsam eğer öğrendiğim an bitiririm...
sözlü ve fiziksel olmak üzere her türlü şiddette biter.
güvensizlik varsa arada biter

aldatırsa bitmeyle kalmaz her ikisininde hayatı biterdi şaka bi yana aldatma söz konusu olursa ve ben öğrenirsem kıyametler kopar insan içine çıkamazlar gece gündüz komplo teorileri kurarım planımı uyguladıktan sonra günü mü gün ederim

Aldatılma, dövme dicem ama bir kere tokatını yemişliğim var. O da şöyle oldu akşam parkta oturuyoduk ve birden şakalaşırken elini ısırdım. Parmağını. O parmağıda bana daha önce anlattığı dikişli parmağı olduğu için refleksle aniden toka attı elimi bırak demek için. O tokat olayı o şekilde oldu. Benimle ciddi olmadığını anladığım anda da anında bırakırım.

beni beyniyle bile aldatması:103:
gönlüne,beynine,benden başka kadın düştüğü an bitmiş demektir!
tensel olarak birbirlerine deymelerine bile gerek yok
ve kirlenmesi halindeyani yalan konuşması,ali cengiz oyunları ile 40 yalan memiş olması durumları

tanrıçam ne güzel sölemişsin be :97:

benim ruh halim dengesiz
herşey benim için bitirme sebebi olabilir o an ne düşündüğüme bağlı

eşim ve oğlum yanımda olduktan sonra her orluğa göğüs gerebilirim ama tahammül edemicem şeyi yani beni aldatısa yoluma oğlumla devam ederim...Kendi kaybeder...
Not: Allah bozmasın gayet mutluyuz

eşim ve oğlum yanımda olduktan sonra her zorluğa göğüs gerebilirim ama tahammül edemicem şeyi yani beni aldatısa yoluma oğlumla devam ederim...Kendi kaybeder...
Not: Allah bozmasın gayet mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…