hangi olumsuz durumlar da ilişkinizi bitirirsiniz ???

ya aldatan brini affetmek hata mı bi kere affetmk ya herşeyi dzltirse:SS minikyaramaz?

ilk zamanlar canım cicim yapar kulun kölen olur sonra yine aynı hesap..benim başıma hiç gelmedi Allah korusun düşmanıma vermesin büyükte konuşmak istemiyorum ama ben olsam affetmezdim

yaza düğün var zaten cnm

canım hadi hayırlısı inşallah sorunsuz şahane bir düğün olur...
hazırlıklar son sürat devam ediyor öyle ise??
çeyiz tepelenmeye başlamıştır bile ohhh ne güzel

ayrıca gözdecim kimseye hesap vermek zorunda değiliz boşver.

evet cnm tam gaz devam ediooo durmadan alıorum vallaaa koymaya yer kamlmadı evdeee neden şafağa gelmion ki sen :26:

evet cnm tam gaz devam ediooo durmadan alıorum vallaaa koymaya yer kamlmadı evdeee neden şafağa gelmion ki sen :26:

oyyy yerim la senin askerliği hop şafak doğan güneş olur sonra yaz olur düğün olur =))

balım benim şafak saymalarım biteli 9 ay oldu daha da mı geleyim yanii bıktım 460 gün boyunca saymaktan zatiii =))

aldatılırsam ve beni sevmediğini , artık istemediğini söylerse tabii ki bitiririm.

oyyy yerim la senin askerliği hop şafak doğan güneş olur sonra yaz olur düğün olur =))

balım benim şafak saymalarım biteli 9 ay oldu daha da mı geleyim yanii bıktım 460 gün boyunca saymaktan zatiii =))

askerliği bitenler de gelio da ondan sordum cnm =)

aldatılmak,şiddet.hakaret eğer bunların herhangi biri olduysa dönüp arkama bakmam!!

Ikili diyaloglara girmeyin lutfen konu ne siz neler yazmissiniz konu disina cikamyin !

aldatılmak,şiddet,hakaret,yalan..
bunları yasarsam eğer bır saniye bile düşünmem bitiririm..
hepsini de yasamisligim var maalesef..affetmisligim de var..o yuzden bunları yapan insanı affederseniz eğer tekrar tekrar yapacağına garanti verebilirim..
ha istisna hiç mı yok?tabiikide var..ama bu dört olay tek seferlik durumlar da olsa,unutulması güç seylerdir..bu yuzden de iliski zaten yıpranır..

yok bşmdn böle bişi gçmedi inş. geçmezdee sadece ykınımdaki olylardn dolayı soruyorum yani dşnsenize çok svrk evlnmiş insnlar birbirlerine bi şans daha vemeli mi onu soruyorum daha 16 yşndyım ztn de yani sadece szn dşncelerinizi mrk ettm bi kereden bitirlebilecek bişi deil evlilik ama ikinci bi şnsta hata olur neyse ya allah inş. kimsenn başına vermz

aldatılırsam
ailesi tarafından istenmez ve sevdiğimin buna sessiz kaldığını görürsem (istenmediğim yerde durmam )
sevdiğim için ikinci planda olursam annesi ve bebişimiz olursa ayrı ama diğerleri vız gelir tırıs gider
daha varda aklıma gelmiyor

bitirmeye ne meraklıymışım ben

Arkadaşlar bir sürü sebebler saymışlar ama önce yaşamak lazım.. Laf olur ama iş acraata gelince öyle söylendiği kadar kolay olmuyor malesef:)
Yinede güçlü olmanız ve gerçekten hakkettiğiniz hayatı yaşamanız temennim..

eminim ki kolay deildir cnm ama en az yara alarak atlatmak için elinden gelin yapılması gerek öle deil mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…