krem olarak bepanthene sürüyorum elime az miktarda sonra saçlarıma dağıtıyorum şahane oluyorEvet arkadaşlar araştırdım hep parça parça bahsedilmiş. Bende saç bakımında kullanılan saç kremlerini ve deneyimlerimizi bir başlık altında toplamaya karar verdim. Belki faydalı olur arayışı olanlara.
Kullanıp memnun kaldığımız veya bir daha yanından dahi geçmeyeceğimiz saç kremlerini paylaşalım. Lütfen saç tipiyle beraber yazalım ki faydası olsun herkese.Deneyimlerimizi paylaşalım
Bepanthen dediğin pişik kremi değil mikrem olarak bepanthene sürüyorum elime az miktarda sonra saçlarıma dağıtıyorum şahane oluyorbir de lorealin mucizevi yağı var saç rengini korumak için turuncu bir yağı var bu yağ mukemmel yumuşacık yapıyor hem de kokusu şahane kuzum tavsiye ederim
yo saç kremi yok nemlendirici krem o zaten el kremi gibi baya o kremi elimde ovalayıp saçıma sürüyorum hatta tarihi geçince deri ayakkabılarıma da sürüyorum çok güzel oluyorBepanthen dediğin pişik kremi değil miSaç kremi mi var
Ben valla senelerdir saç kremi kullanmıyordum. Önceleri market saç kremlerinden birini kullanmıştım vıcık vıcık oldu arındırmadımO günden beri hiç kullanmadım alıştırmadım ki yağlandırıyordu. Ama dün bir markanınkini aldım denedim az önce Urban care natural biotin keratin saç kremi yumuşacık oldu ama ilk denemede bir havalı olup sonra etkisi geçmez umarım. Kokusu da güzel memnun kaldım ilk deneme için
Ucları kuru bir saç tipine sahibim.
Benim şimdiye kadar en memnun kaldığım saç kremi Hask Coconut Monoi oil saç kremi oldu.
İkinci olarakta Gliss'in oil nutritive uzun saçlar icin olan sıvı saç kremi oldu.
Gliss'in sıvı saç kremleri cok iyi ama aralarından en iyisi bu bence.
Watsons ballı saç maskesini de arada krem gibi her gün kullandığım oluyor.
Normal kremi saç kremi olarak kullanmayı hiç düşünmedimyo saç kremi yok nemlendirici krem o zaten el kremi gibi baya o kremi elimde ovalayıp saçıma sürüyorum hatta tarihi geçince deri ayakkabılarıma da sürüyorum çok güzel oluyor
Glissin şampuanı kullandığım en kötü şampuandı. Saçtan arınmıyor. Yağlı yağlı gibi kalıyor. Ve aşırı bir kokusu var öksürmekten helak oldum. ama saç kremini denemedim kokusu nasıl acaba onunda ağır mı ?
O ballı saç maskesini çok övmüşler bloglarda gerçekten de bende urban care saç kremi denedim ilk deneme için güzel. İçerikte temiz. İşte bu ;
Normal kremi saç kremi olarak kullanmayı hiç düşünmedim
O seriyi denemedim canım benimki total repairdi beyaz turuncu olandı.. Mahvoldum. Bu arada benim saçım da ince telli, dökülmeye çok eğilimli ve elektrikleniyor hemen.Canım ben gliss'in şampuanlarından cok memnun kalıyorum genelde ama bilemedim şimdi:)
Kokuları cogu serisinin banada agır geliyor fakat bu oil nutritive olanın kokusunu seviyorum.
Birde gercekten acayip güzel açıyor saçlarımı.
Tarak kayıyor saçlarımdan böylece saç dökülme sorunumda olmuyor.
Ballı saç maskesinin övüldüğü kadar var bence.
edit: Bu arada ben gliss'in sıvı saç kremini öneriyorum normal duşta kullanılan kremini değil.
bizim alt komşumuz cildiyeci o söylemişti ben böyle yapıyorum diye o günden beri yapıyorumGlissin şampuanı kullandığım en kötü şampuandı. Saçtan arınmıyor. Yağlı yağlı gibi kalıyor. Ve aşırı bir kokusu var öksürmekten helak oldum. ama saç kremini denemedim kokusu nasıl acaba onunda ağır mı ?
O ballı saç maskesini çok övmüşler bloglarda gerçekten de bende urban care saç kremi denedim ilk deneme için güzel. İçerikte temiz. İşte bu ;
Normal kremi saç kremi olarak kullanmayı hiç düşünmedim
Faydası ne ki yani diğer saç kremlerindenbizim alt komşumuz cildiyeci o söylemişti ben böyle yapıyorum diye o günden beri yapıyorum
Normal saç kremini sevmem kepek ve dökülme yapıyor artı bir faydasını da görmedim ama bunu kullanınca kırık falan olmuyor canım besliyor baya saçı çok aman aman mucize birşey de yapmıyor tabi ama kırıklara falan iyi geliyor benceFaydası ne ki yani diğer saç kremlerinden
İlk kez duydum valla ilginç.Normal saç kremini sevmem kepek ve dökülme yapıyor artı bir faydasını da görmedim ama bunu kullanınca kırık falan olmuyor canım besliyor baya saçı çok aman aman mucize birşey de yapmıyor tabi ama kırıklara falan iyi geliyor bence
Canım eklediğin resim gözükmüyor ama dur ben sana benimkinin fotosunuO seriyi denemedim canım benimki total repairdi beyaz turuncu olandı.. Mahvoldum. Bu arada benim saçım da ince telli, dökülmeye çok eğilimli ve elektrikleniyor hemen.
peki senin önerdiğin bu mu ? Fiyatı ne kadardı bu saç kreminin faydası çok mu etkili ?
İcerigini yazar misin canim zahmet olmazsa benim icin onemliCanım eklediğin resim gözükmüyor ama dur ben sana benimkinin fotosunu
cekip koyayım
edit: şimdi gördüm evet önerdiğim krem bu çok güzel gerçekten
İcerigini yazar misin canim zahmet olmazsa benim icin onemli
Silikon sulfat paraben falan olmamasi onemli benim icin kimyasali azaltma pesindeyimde hindistan cevizi yagi mi var bunda ? Ve sivi sac kremi olarakta urbanin yine argan yaglisi var ama yaglandirir diye korkuyorumCanım şuan elimde yok bitirdim yenisini almadım henüz.
Ama sülfat paraben falan yoktu içeriğinde hatırladığım kadarıyla.
Evet hindistan cevizi yağı var canımSilikon sulfat paraben falan olmamasi onemli benim icin kimyasali azaltma pesindeyimde hindistan cevizi yagi mi var bunda ? Ve sivi sac kremi olarakta urbanin yine argan yaglisi var ama yaglandirir diye korkuyorum
Bunun sıvı saç kremi de var mi?Evet hindistan cevizi yağı var canım
Bunun sıvı saç kremi de var mi?
Peki canim sagolHayır canım yok.
Sıvı saç kremi gliss kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?