Şampuan ve Saç Kremleri Hangi saç kremlerini kullanıyoruz ?

Aynen canim bi dahakine bal yerine elma sirkesi koyarim. Evde yoktu. Gerci balında faydasi vardir illa ama

Aynen canim bi dahakine bal yerine elma sirkesi koyarim. Evde yoktu. Gerci balında faydasi vardir illa ama
Balında var tabikide saça faydası :) ama duş öncesi bakım amaçlı uygulamak daha mantıklı olur yoksa yapış yapış yapabilir saçı
Elma sirkesi nasıl bi etki ediyor saça bende yaparım bakım amaçlı bunu

parlaklik veriyor ve elektriklenmeye etkili. Ama sulandirilarak kullanilmazsa fazlasi zarar.

Saç Derisine Elma Sirkesiyle Bakım
Saç derisinde yaşanan problemlerden biri olan kepek elma sirkesi içinde yer alan asit ve enzimlerle engellenebilir. Saç derisi üzerinde biriken bakteriler sirkeyle temizlenir ve saç derisinin kuruması, hasar görmesine neden olan kaşıntı azaltılabilir.

Saç Dökülmesi ve Sirke
Bu konuda bilimsel bir araştırma bulunmamakla birlikte anti bakteriyel olan elma sirkesinin saç foliküllerini bakterilerden koruyarak saç dökülmesini yavaşlatabileceği düşünülmektedir. Saç dökülmesine karşı elma sirkesi kullanımında iki farklı reçete bulunuyor. Birincisi elma sirkesini 1 çay kaşığı acı biberle karıştırıp saç diplerine masaj yaparak uygulamak ve 1 saat sonra şampuanlamak; ikincisi ise 1 çay kaşığı elma sirkesini 1 adet arı sütü kapsülü ile karıştırıp seyrelen bölgelere sürüp bir gece boyunca bekletmek.

Elma Sirkesinin Yan Etkileri
Asitli olan elma sirkesi hassas ciltlerde kızarıklığa ve tahrişe neden olabilir. Özellikle sulandırmadan kullanıldığında deride yanma ve kaşıntı meydana getirebilir. Bu belirtileri azaltmak için kullanmadan önce mutlaka suyla karıştırılması önerilmektedir. Marketlerde bulabileceğiniz ticari elma sirkeleri gıda koruyucu kimyasallar içerdiğinden organik elma sirkesi kullanmanız tavsiye edilir.

Bakalim aldim elseve mucizevi yağdan nasil olacak faydasi olacak mi

Ben dove nin sac kremine bayiliyorum
yogun onaricu serisi yipranmis saclar icin olani....
maskesi daha harika hatta

saci agirlastirmadan yumusatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…