Şampuan ve Saç Kremleri Hangi saç kremlerini kullanıyoruz ?

Bende urban careden mor olandan aldim. Bi kere denedim yumusak oldu fakat uzun vadede etkisi az. Ve duş esnasinda degil de sonrasinda kullanilan sivi sac kremleri daha pratik geliyor. Bir dahakine öyle alicam. Bunlar zor ya kullanmasi
Evet uzun vadeli bi etkisi yok urbanların haklısın. Sıvı saç kremleri de bana hiç etkili olmadı her çeşidini denedim kabarık saç sorunsalı yaşadığımdan sanki su sıkıyormuşum gibi anlık etki ediyor kuruyunca yine aynı kabarık birbirine dolaşan saçlarım oluyor Ben saçlarımın hiç yağlandığını bilmezdim valla şuan elseve'in mucizevi yağı tam istediğim gibi etki ediyor sanki yağlandırıyor da saçlarımı buda hoşuma gidiyor aslında yağlansın biraz beslensin saçlarım dimi ama

Benimkide çok elektrikleniyor sıvı saç kremi bu sorunu çözmez mi diyosun

Benimkide çok elektrikleniyor sıvı saç kremi bu sorunu çözmez mi diyosun
Benim için çözüm olmadı canım valla çeşit çeşit sıvı saç kemi denedim ama nafile
Bişey diyimmi elidor 7/4 şekillendirici krem ile fayda etmedi benim bu derdime. :/
Şimdilik bulduğum çözüm hoşuma gitti inşallah ilerde fikrim değişmez yada ters bi tepki yapmazsa hep kullanırım. Biliyosun bazı ürünler uzun süre kullanımda gösteriyor kendini etki edip etmediğini vs.
Şimdilik memnun kaldım gerçekten çok daha parlak ve pürüzsüz duruyor kırık durmuyor saçlarım :) ben ki zor memnun kalırım her ürünü beğenmem çok memnun kaldığımdan tavsiye ediyorum pantene argan yağı kullandım mesela bidönem oda fena değildi ama elseve'in yağı pantene inkinden daha güzel

Bundan mı kullanıp memnun kaldın ?

Evett canım aynen bu. Değerli çiçek özlerinin yağı yazıyor üstünde her saç tipine uygun yazıyor birde uzun süreli etki gösteriyor gerçekten :)
Canım yağlı birşey sonuçta yağlandırır diye tereddüt ettim ben ki dalan zeytinyağlı şampuan kullanıyordum ve memnundum ama yağlı diye saçlarımı ağırlaştırmaya ve yağlandırmaya başladı bıraktım

Diplere uygulamadım hiç uçlara ve boya uyguladım yağlı görünüm vermiyor ama ertesi güne sanki yağlanmış gibi hissettim saçlarımı :) Bu benim hoşuma gitti aslında biraz yağlanmasını ve beslenmesini istiyorum saçlarımın çok fazla kuru benim saçlarım çünkü hal böyle olunca etkili olduğunu düşünüyorum gerçekten birde ağırlaştırmadı saçlarımı aksine hafifledi bu arada

Bu durulanıyor mu ?
Durulanıyor tabii hatta şöylede kullanılıyormuş bu yağı tüm saça uygulayıp 10 dk bekletip durulayınca ekstra bi bakım sağlıyormuş. Ben mesela boylarına uyguladım saçımın ertesi akşama saçlarımı yıkadığımda bi farklılık hissettim böyle yumuşacık tüy gibiydi saçlarım :) Saçda durdukça sanki saça işliyor bakım yapıyor gibi hissettirdi bana :)

O zaman yağlandırır canım Ben şey düşündüm hinsitan cevizi yağı elektriklenmeyr faydalıymış diye okudum. Alıp şampuana mı koysam diye düşündüm.

O zaman yağlandırır canım Ben şey düşündüm hinsitan cevizi yağı elektriklenmeyr faydalıymış diye okudum. Alıp şampuana mı koysam diye düşündüm.
Bende var hindistancevizi yağı haftada1 uyguluyorum tüm saçlarıma bakım olsun diye sürekli kullanmadım hiç saçı hızlı uzatıyor bakım yapıyor :) mantıklı aslında bi denemek lazım :) bende deniyim bunu :) nekdar nem verici besleyici ürünler görsem istem dışı bir şekilde alıp kullanıyorum besleyici özellikli ürünler tam benlik :) Hep she cashmere gibi saçlarımı yumuşacık yapan bi şampuan aradım bu zamana kadar da bisürü ürün kullandım bitkisel olsun olmasın çeşit çeşit hemde :) ama elseve bu yeni mucizevi seriyi benim için üretmiş sanki sadece şampuanı yeterli oldu saçlarımı yumuşacık yapmaya buda üretimden kalkmadığı sürece kullanırım valla :))) saç kremi kullanınca istemeyerek de olsa ağırlaşıyor saç bu sebeple saç kremi kullanmak istemiyorum hafif ürünler kullanarak saçımı beslemek ve saçımda ağırlık hissetmemek istiyorum bakalım şampuan ve yağ şuan çok iyi geldi inşallah böyle gider yaa

Bana içinde yağ olan ürünler illa yağlandırıyor ama hindistan cevizi yağını alıp içine atsam belki saç kremi de kullanmama gerek kalmaz. Zor oluyor ya duş esnasında kullanılan kremler. Badem yağını da düşünmüştüm ama hindistan cevizi yağı elektriklenmeye iyi geliyormuş diye okuyunca onu düşündüm.

Evet gerçekten duşta saç kremi benim içinde zor oluyor yani sürüp 2 dk boş boş beklemek felan sinirimi bozuyor şampuanlanıp köpükendikten sonra en son nemli saça yağı sürüp kurutmak hem kısa sürüyor işlem beklememiş oluyorum sabahları hazırlanırken büyük bi kolaylık oldu bu yöntem benim için bende şimdi duymuş oldum şampuana acaba katsam diyorum gerçi şuan elektriklenme problemim kalmadı aslında yine hafta 1 bakım olarak uyguliyim diyorum hindistancevizi yağını cidden hızlı uzatıyor saçlarımı :) daha önceleri badem yağı susam yağı hint yağı ve çamterebentin katardım şampuana fakat iyice kuruttuydu saçımı. Ama her saç tipi bir değil sen belki şampuana yağ katıldığında daha rahat ediceksin memnun kalıcaksın bellimi olur :) çam terebentin saçı sertleştiriyor bu bi gerçek o yüzden kullanmıyorum nekadar yoğun besleyici ürünler yağlar kullanırsam okadar iyi benim için :)

Peki hindistan cevizi yağı kullanıyorsun sen elektriklenmene etki etti mi ?

Peki hindistan cevizi yağı kullanıyorsun sen elektriklenmene etki etti mi ?
ben bi pazardan pazara uyguluyorum tüm saçıma diplerime masaj yapıyorum en az bi 3 saat bekletiyorum sonra yıkıyorum saçlarımı. Evet gayet sakin durgun nemlenmiş parlamış saçlarım oluyor ama 1 hafta içersinde günlük yıkadığım için saçlarımı durulandıkça etkisi gidiyor işte haftada 1 saç diplerime saçlarıma bakım yapmış oluyorum sadece günlük kullanılsa etkisi olur diye düşünüyorum dolapta sakladığım için donmuş oluyor kullanmdan 1 gün önce dışarı çıkarıyorum eğer günlük kullanıcaksam hep dışarda kalması gerekiyor bu yağın bozulurmu bozulmazmı bundan korkuyorum işte bi bilgim yok bu konuda sürekli dışarda durursa bozulurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…