Şampuan ve Saç Kremleri Hangi saç kremlerini kullanıyoruz ?

Urban care naturalsın argan yağlı saç kreminden çok memnun kalmıştım ben bi dönem ama bana fiyat olarak pahalı geldi şahsen çabuk bitti çünkü çok da bereketli olmadı
Elseve mucizevi yağ çok iyiymiş dün aldım denedim baya memnun kaldım

Bende urban careden mor olandan aldim. Bi kere denedim yumusak oldu fakat uzun vadede etkisi az. Ve duş esnasinda degil de sonrasinda kullanilan sivi sac kremleri daha pratik geliyor. Bir dahakine öyle alicam. Bunlar zor ya kullanmasi

Ben bi ara nivea el kremi varya , onu sac uclarima suruyordum. Saclarim kuru iken..

Ben bi ara nivea el kremi varya , onu sac uclarima suruyordum. Saclarim kuru iken..
Onu biri de dedi normal.kremi.sac kremi yapiyorum diye ilk kez duydum. Bana sivi sac kremleri pratik geliyor.en cok glissten memnun kalinmis ama kokusu urkutuyor :)

Onu biri de dedi normal.kremi.sac kremi yapiyorum diye ilk kez duydum. Bana sivi sac kremleri pratik geliyor.en cok glissten memnun kalinmis ama kokusu urkutuyor :)
Ben sacima sac kremi uygulamiyorum sacimi dokuyor. Onun yerine bakim yaglari varya onlardan kullaniyorum irosum..
Ama niveayi cidden denedim bende bir yerde gormustum.
Parlak yaptiydi saclarimi.

Ben sacima sac kremi uygulamiyorum sacimi dokuyor. Onun yerine bakim yaglari varya onlardan kullaniyorum irosum..
Ama niveayi cidden denedim bende bir yerde gormustum.
Parlak yaptiydi saclarimi.
Himm ilginc valla sivi sac kremi kullandin mi onerin var mi

Yok ben senin o şampuan krizinden sonra bir sey onermeye korkar oldum sana bisi olur diye korkuyorum
Ya sampuan konusu bitti artik aramiyorum memnunum ama. Sivi sac kremleri pratik cok almak.istiyorum.ama.bi yandan da hindistan cevizi yagi alip sampuana mi katsam.diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…