Bende urban careden mor olandan aldim. Bi kere denedim yumusak oldu fakat uzun vadede etkisi az. Ve duş esnasinda degil de sonrasinda kullanilan sivi sac kremleri daha pratik geliyor. Bir dahakine öyle alicam. Bunlar zor ya kullanmasiUrban care naturalsın argan yağlı saç kreminden çok memnun kalmıştım ben bi dönem ama bana fiyat olarak pahalı geldi şahsen çabuk bitti çünkü çok da bereketli olmadı
Elseve mucizevi yağ çok iyiymiş dün aldım denedim baya memnun kaldım
Markasi ne ?Watsons saç maskesi yeşil superrrrr
Watsons .Markasi ne ?
Onu biri de dedi normal.kremi.sac kremi yapiyorum diye ilk kez duydum. Bana sivi sac kremleri pratik geliyor.en cok glissten memnun kalinmis ama kokusu urkutuyor :)Ben bi ara nivea el kremi varya , onu sac uclarima suruyordum. Saclarim kuru iken..
Ben sacima sac kremi uygulamiyorum sacimi dokuyor. Onun yerine bakim yaglari varya onlardan kullaniyorum irosum..Onu biri de dedi normal.kremi.sac kremi yapiyorum diye ilk kez duydum. Bana sivi sac kremleri pratik geliyor.en cok glissten memnun kalinmis ama kokusu urkutuyor :)
Hic denemedim :)Watsons a tek gecerimmmmm
Himm ilginc valla sivi sac kremi kullandin mi onerin var miBen sacima sac kremi uygulamiyorum sacimi dokuyor. Onun yerine bakim yaglari varya onlardan kullaniyorum irosum..
Ama niveayi cidden denedim bende bir yerde gormustum.
Parlak yaptiydi saclarimi.
Dene benimde saçlarım resimdeki adam gibiydi :))şimdi yumusacikHic denemedim :)
Yok ben senin o şampuan krizinden sonra bir sey onermeye korkar oldum sana bisi olur diye korkuyorumHimm ilginc valla sivi sac kremi kullandin mi onerin var mi
Bakarim bi:)Dene benimde saçlarım resimdeki adam gibiydi :))şimdi yumusacik
:)) neye gülüyorsun adama mi :)))Bakarim bi:)
Ya sampuan konusu bitti artik aramiyorum memnunum ama. Sivi sac kremleri pratik cok almak.istiyorum.ama.bi yandan da hindistan cevizi yagi alip sampuana mi katsam.diyorum.Yok ben senin o şampuan krizinden sonra bir sey onermeye korkar oldum sana bisi olur diye korkuyorum
Aynen:)) neye gülüyorsun adama mi :)))
Belki hayalindeki adamdır :)))))
İmkansiz :) neyse konu disina cikmayalim. Burasi sac kremi bolumu geyik degilBelki hayalindeki adamdır :)))))
Gülme ozaman :)))İmkansiz :) neyse konu disina cikmayalim. Burasi sac kremi bolumu geyik degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?