Evet yağların donma sorunu oluyor gerçekten de ama şampuanın içine atsam da banyoda sogukta yine içinde donar mıben bi pazardan pazara uyguluyorum tüm saçıma diplerime masaj yapıyorum en az bi 3 saat bekletiyorum sonra yıkıyorum saçlarımı. Evet gayet sakin durgun nemlenmiş parlamış saçlarım oluyor ama 1 hafta içersinde günlük yıkadığım için saçlarımı durulandıkça etkisi gidiyor işte haftada 1 saç diplerime saçlarıma bakım yapmış oluyorum sadece günlük kullanılsa etkisi olur diye düşünüyorumdolapta sakladığım için donmuş oluyor kullanmdan 1 gün önce dışarı çıkarıyorum eğer günlük kullanıcaksam hep dışarda kalması gerekiyor bu yağın bozulurmu bozulmazmı bundan korkuyorum işte bi bilgim yok bu konuda sürekli dışarda durursa bozulurmu acaba
Benimde merak ettiğim bu işte çünkü hindistancevizi yağı dolapta saklanıyor ben öyle biliyorum hatta üzerinde bile dolapta saklayınız diye yazıyorEvet yağların donma sorunu oluyor gerçekten de ama şampuanın içine atsam da banyoda sogukta yine içinde donar mı
O zaman şampuana katıp şampuanı dolaba koyarımBenimde merak ettiğim bu işte çünkü hindistancevizi yağı dolapta saklanıyor ben öyle biliyorum hatta üzerinde bile dolapta saklayınız diye yazıyor
watsons ın kendi ürettiği argan yağlı saç maskesi de harika bir ürünHic denemedim :)
Ben gratisci olduğum için pek watsonsla ilgim yokwatsons ın kendi ürettiği argan yağlı saç maskesi de harika bir ürün
zaten burada hemen tükeniyor
ama argan yağlı şampuanı berbat
çok güldüm yaaO zaman şampuana katıp şampuanı dolaba koyarımDüz mantık
Bir de organik hindistan cevizi bulmakta zor ve pahalıçok güldüm yaa
mantıklı ama hehehe
Evet çok pahalı haklısın bulmasıda zor gerçektenBir de organik hindistan cevizi bulmakta zor ve pahalı
Sinir bozucuEvet çok pahalı haklısın bulmasıda zor gerçekten
Hiç bakmadım gratisteki yağlara inan ki genelde aktardan alıyordum 5-6 tl ye felan ama epeydir almıyorum yağ bi faydasını görmediğim için. Etki etmiş olsaydı alırdım sürekli organik değildi belkide aldığım yağlarSinir bozucuGratisteki şu yağlar acaba ne kadar organik Badem yağı falan bir sürü var ama organik olduğunu zannetmiyorum vıcık vıcık yağ bildiğin. Organikler öyle olmamalı.
Sen buldun da ben hala bulamadim bakim olarakHiç bakmadım gratisteki yağlara inan ki genelde aktardan alıyordum 5-6 tl ye felan ama epeydir almıyorum yağ bi faydasını görmediğim için. Etki etmiş olsaydı alırdım sürekli organik değildi belkide aldığım yağlar
Ben buldum gerçi saçımın aradığı ürünüelseve den allah razı olsun saçlarım için iyi gelen bi ürün icad etmiş
Herkesin saçına uygun iyi gelen bir ürün vardır mutlaka benim için daha yeni üretildi şampuan ama olsun şuan pek bi memnunum valla yağ daha önceleride varmış en yeni keşfettim ama yine de olsun zararın neresinden dönsek kardır :) inşallah sende bulursun tez zamanda aradığın ürünü canımSen buldun da ben hala bulamadim bakim olarak
İnşallah canım sağolHerkesin saçına uygun iyi gelen bir ürün vardır mutlaka benim için daha yeni üretildi şampuan ama olsun şuan pek bi memnunum valla yağ daha önceleride varmış en yeni keşfettim ama yine de olsun zararın neresinden dönsek kardır :) inşallah sende bulursun tez zamanda aradığın ürünü canım
Herkesin saçına uygun iyi gelen bir ürün vardır mutlaka benim için daha yeni üretildi şampuan ama olsun şuan pek bi memnunum valla yağ daha önceleride varmış en yeni keşfettim ama yine de olsun zararın neresinden dönsek kardır :) inşallah sende bulursun tez zamanda aradığın ürünü canım
Ooo güzel bi tesbit :) bence sen bu karışımı duş öncesi tüm saçlarına uygula beklet sonra durula duruma göre bakarsın olmazsa çok çok az bi miktar uçlara sürebilirsin boylarına sürersen içersindeki bal dan dolayı saçların ağırlaşabilirBaktım ki kimyasalı aza indirmeye uğraşıyorum. Ve organikleri bulmak zorlaşıyor. Bende kendi bakım ürünümü kendim yaptım evde. Annemin getirttiği rafine edilmemiş zeytinyağı var evde. Ondan pet şişeye koydum 4'te 1'i kadar. İçine 2 çay kaşığı bal, 2 çay kaşığı toz hindistan cevizi attım. Yarım limon suyu sıktım. Bal sert birşey erisin diye biraz da sıcak su koydum üstüne. Evde bulsaydım elma sirkesi de koyacaktım az birşey ama yoktu bitmiş. Bunları pet şişeye koydum yarısına yakın birşey oldu. Bakım yağı gibi kullanacağım hemde kendi yaptığım1-2 gün bekleyip parfüm şişem var bitmiş ona süzüp koyucam ve al sana yağım hazır.. Gerçi işlenmemiş olduğu için zeytinyağı aşırı kokuyor ama duştan önce sürerim, yıkarım sonrada. Ama bunu ne kadar bekletmeliyim ? Diplere mi sürmeyelim sadece yoksa saç boylarına da mı sürsem zor mu arınır ? Ya da maske gibi tüm saça mı sürsem ?
Anladim canim maske gibi mi kullanayim yani ? Diplere sursem ya da sadece uclara yaptim da nasil kullanacagimi da bilemedim :)Ooo güzel bi tesbit :) bence sen bu karışımı duş öncesi tüm saçlarına uygula beklet sonra durula duruma göre bakarsın olmazsa çok çok az bi miktar uçlara sürebilirsin boylarına sürersen içersindeki bal dan dolayı saçların ağırlaşabilir
Aynen maske gibi uygula beklet saçında bisüre :) sonra durula hani günlük kullanayım boy ve uçlara süreyim dersen ağırlık yapar saçında bu türlü. Ama çok az bi miktar eline alıp saç uçlarını böyle yukarı doğru sıkarak uygulama yapabilirsin ama bi dene bakalım yapış yapış olcakmı :) kuruyunca sertleşcekmi bi bak :)Anladim canim maske gibi mi kullanayim yani ? Diplere sursem ya da sadece uclara yaptim da nasil kullanacagimi da bilemedim :)
Baldan dolayi olabilir aynen bi dahakine bal koymam belki de . ama zaten gunluk kullanilmaz durulanmadan kokusundan cunku. Ya haftalik dustan once bekletcem yikicam oyle olabilir ama tum saca mi diplere mi onu bilemedim.Aynen maske gibi uygula beklet saçında bisüre :) sonra durula hani günlük kullanayım boy ve uçlara süreyim dersen ağırlık yapar saçında bu türlü. Ama çok az bi miktar eline alıp saç uçlarını böyle yukarı doğru sıkarak uygulama yapabilirsin ama bi dene bakalım yapış yapış olcakmı :) kuruyunca sertleşcekmi bi bak :)
Tüm saç ve diplerine uygula hiç bi yan etkisi olmaz artı saç diplerini beslemiş olursun daha sağlıklı olur kalıntı varsa bile diplerde arındırmış olursun bence de duş öncesi bakım olarak uygula en iyisiBaldan dolayi olabilir aynen bi dahakine bal koymam belki de . ama zaten gunluk kullanilmaz durulanmadan kokusundan cunku. Ya haftalik dustan once bekletcem yikicam oyle olabilir ama tum saca mi diplere mi onu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?