Şampuan ve Saç Kremleri Hangi saç kremlerini kullanıyoruz ?

Evet yağların donma sorunu oluyor gerçekten de ama şampuanın içine atsam da banyoda sogukta yine içinde donar mı

Evet yağların donma sorunu oluyor gerçekten de ama şampuanın içine atsam da banyoda sogukta yine içinde donar mı
Benimde merak ettiğim bu işte çünkü hindistancevizi yağı dolapta saklanıyor ben öyle biliyorum hatta üzerinde bile dolapta saklayınız diye yazıyor

john frieda nın nemlendirici maskesi ve saç bakım kremini kullanıyorum.Çook sert olan saçlarım ancak bunlarla yumuşadı:)

Benimde merak ettiğim bu işte çünkü hindistancevizi yağı dolapta saklanıyor ben öyle biliyorum hatta üzerinde bile dolapta saklayınız diye yazıyor
O zaman şampuana katıp şampuanı dolaba koyarım Düz mantık

Evet çok pahalı haklısın bulmasıda zor gerçekten
Sinir bozucu Gratisteki şu yağlar acaba ne kadar organik Badem yağı falan bir sürü var ama organik olduğunu zannetmiyorum vıcık vıcık yağ bildiğin. Organikler öyle olmamalı.

Sinir bozucu Gratisteki şu yağlar acaba ne kadar organik Badem yağı falan bir sürü var ama organik olduğunu zannetmiyorum vıcık vıcık yağ bildiğin. Organikler öyle olmamalı.
Hiç bakmadım gratisteki yağlara inan ki genelde aktardan alıyordum 5-6 tl ye felan ama epeydir almıyorum yağ bi faydasını görmediğim için. Etki etmiş olsaydı alırdım sürekli organik değildi belkide aldığım yağlar
Ben buldum gerçi saçımın aradığı ürünü elseve den allah razı olsun saçlarım için iyi gelen bi ürün icad etmiş

Sen buldun da ben hala bulamadim bakim olarak

Sen buldun da ben hala bulamadim bakim olarak
Herkesin saçına uygun iyi gelen bir ürün vardır mutlaka benim için daha yeni üretildi şampuan ama olsun şuan pek bi memnunum valla yağ daha önceleride varmış en yeni keşfettim ama yine de olsun zararın neresinden dönsek kardır :) inşallah sende bulursun tez zamanda aradığın ürünü canım

İnşallah canım sağol

Baktım ki kimyasalı aza indirmeye uğraşıyorum. Ve organikleri bulmak zorlaşıyor. Bende kendi bakım ürünümü kendim yaptım evde. Annemin getirttiği rafine edilmemiş zeytinyağı var evde. Ondan pet şişeye koydum 4'te 1'i kadar. İçine 2 çay kaşığı bal, 2 çay kaşığı toz hindistan cevizi attım. Yarım limon suyu sıktım. Bal sert birşey erisin diye biraz da sıcak su koydum üstüne. Evde bulsaydım elma sirkesi de koyacaktım az birşey ama yoktu bitmiş. Bunları pet şişeye koydum yarısına yakın birşey oldu. Bakım yağı gibi kullanacağım hemde kendi yaptığım 1-2 gün bekleyip parfüm şişem var bitmiş ona süzüp koyucam ve al sana yağım hazır.. Gerçi işlenmemiş olduğu için zeytinyağı aşırı kokuyor ama duştan önce sürerim, yıkarım sonrada. Ama bunu ne kadar bekletmeliyim ? Diplere mi sürmeyelim sadece yoksa saç boylarına da mı sürsem zor mu arınır ? Ya da maske gibi tüm saça mı sürsem ?

Ooo güzel bi tesbit :) bence sen bu karışımı duş öncesi tüm saçlarına uygula beklet sonra durula duruma göre bakarsın olmazsa çok çok az bi miktar uçlara sürebilirsin boylarına sürersen içersindeki bal dan dolayı saçların ağırlaşabilir

Anladim canim maske gibi mi kullanayim yani ? Diplere sursem ya da sadece uclara yaptim da nasil kullanacagimi da bilemedim :)

Anladim canim maske gibi mi kullanayim yani ? Diplere sursem ya da sadece uclara yaptim da nasil kullanacagimi da bilemedim :)
Aynen maske gibi uygula beklet saçında bisüre :) sonra durula hani günlük kullanayım boy ve uçlara süreyim dersen ağırlık yapar saçında bu türlü. Ama çok az bi miktar eline alıp saç uçlarını böyle yukarı doğru sıkarak uygulama yapabilirsin ama bi dene bakalım yapış yapış olcakmı :) kuruyunca sertleşcekmi bi bak :)

Baldan dolayi olabilir aynen bi dahakine bal koymam belki de . ama zaten gunluk kullanilmaz durulanmadan kokusundan cunku. Ya haftalik dustan once bekletcem yikicam oyle olabilir ama tum saca mi diplere mi onu bilemedim.

Baldan dolayi olabilir aynen bi dahakine bal koymam belki de . ama zaten gunluk kullanilmaz durulanmadan kokusundan cunku. Ya haftalik dustan once bekletcem yikicam oyle olabilir ama tum saca mi diplere mi onu bilemedim.
Tüm saç ve diplerine uygula hiç bi yan etkisi olmaz artı saç diplerini beslemiş olursun daha sağlıklı olur kalıntı varsa bile diplerde arındırmış olursun bence de duş öncesi bakım olarak uygula en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…