- 15 Temmuz 2013
- 4.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.853
- 358
Eskisehir derimDoğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
Bize bu kararı aldıran sebepler çok aslında. Burada ev sahibi bile olamıyoruz kiralar çok fazla. Elimizde birikim adına birşey kalmıyor. 2 senelik evliyiz bir oğlumuz var 6 aylık. Bu arada ben sağlıkçıyım eşim elektrik mühendisi. Aklımızda şu şehir olsun diye bir seçenek yok işin ilginç yanı. Hem bebeğimiz hem bizim için neresi daha yaşanılır olabilir sizce? Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
Eskişehir derim ve susarım.Doğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
Bize bu kararı aldıran sebepler çok aslında. Burada ev sahibi bile olamıyoruz kiralar çok fazla. Elimizde birikim adına birşey kalmıyor. 2 senelik evliyiz bir oğlumuz var 6 aylık. Bu arada ben sağlıkçıyım eşim elektrik mühendisi. Aklımızda şu şehir olsun diye bir seçenek yok işin ilginç yanı. Hem bebeğimiz hem bizim için neresi daha yaşanılır olabilir sizce? Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
Depremden korkmuyor musunuz? 99 depreminin merkez üssü gölcüktü sonuçta?Küçük ama gelişmiş bi şehir olmalı böylece hem siz hem de oğlunuz imkanlarından faydalanabilirsiniz. Ben de doğma büyüme İstanbul'dayım evlendik ve golcuge geldim . Küçük ve gelişmiş bi yer çocuklar ve yetişkinlerin yapabileceği çok şey var . Minicik kızlar kültür merkezinde bale kursuna falan gidiyo çok uygun meblalarda ,ben İngilizce kursuna gidiyodum kültür merkezinde değildi ama aylık 200 TL idi çok güzel bi eğitim anlayışları vardı ve çok yol kat ettim. Ailecek veya bireysel olarak kendinizi geliştireceğiz ,çocuğunuzu kurslara gönderebileceğiniz çok imkan var üstelik İstanbul'da volan doğa koleji gibi bir çok okul da var ve istanbildakinin yarı fiyatına.
Tabiki illede golcuge gelin demek değil bu , küçük ama gelişmiş olmasının etkisi. Böyle bi yer seçerseniz daha huzurlu olursunuz. Ben ve eşim iki yıldır buradayız ve hiç nerdendi buraya geldik demedik.
Şuan gölcükte deprem beklenmiyor yalnız. 100 yıl filan orada pek mümkün görünmüyor. Şuan istanbuldan kat kat güvenli sayılır.Depremden korkmuyor musunuz? 99 depreminin merkez üssü gölcüktü sonuçta?
gölcük depreminde de avcılar etkilenmişti. Uzak olmasına rağmen. Şimdi yine avcılar. Bilemiyorum bir şekilde zemin müsait demek kiŞuan gölcükte deprem beklenmiyor yalnız. 100 yıl filan orada pek mümkün görünmüyor. Şuan istanbuldan kat kat güvenli sayılır.
Valla bizim tayin isteyince gidebilme gibi bi şansımız yok eşim askerDepremden korkmuyor musunuz? 99 depreminin merkez üssü gölcüktü sonuçta?
Gölcük depreminde eskişehirde etkilendi. Çok uzun ve şiddetliydi. İstanbulda olacak depremde de mutlaka gölcükde etkilenir ama gölcük bundan iyi bir ders çıkardı. Yeni yapıları çok güçlü yaptılar ve deprem beklenen fay hattı yakınında olmadığı için sadece sarsıntı olacaktır. 99da gölcükte fay hattının geçtiği yerlerde evleri parçaladı toprak yarıldı deniz taştı. Çok büyük bir depremdi.gölcük depreminde de avcılar etkilenmişti. Uzak olmasına rağmen. Şimdi yine avcılar. Bilemiyorum bir şekilde zemin müsait demek kiTabi net bir bilgim yok araştırmadım.
Esimin isinden dolayi bizde 2 3 sene bir sehir degistiriyoruz ankara kayseri konya gezdik aslen kastamonuluyuz hangi sehir dersen memleketim diye demiyorum kastamonu derim ama oraninda merkezinde degil bi ilcesinde oturmani tavsiye ederim dag havasi denizi ve cocuk yetistirmek icin en mantikli yer bence evleri de buyuk sehitlere gore hem uygun hem buyuk. Biz bozkurttan ev aldik nasipse ilerde kendi evimizde oturucaz. En azindan cikip dag havasi yetiyo insana ne bunaltiyo kalabaligi ne sicagi en guzeliDoğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
küçük bir ilçe en iyisi derim..büyük şehirde yaşamış su anda ise köyde yaşayan biri olarak en iyisi küçük bir ilçe diyorumDoğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?