Hangi şehire taşınmak mantıklı?

Sanırım karadenizden araştırmalar yapacağım batı anladığım kadarıyla İstanbul’dan farksız

Eskişehir'i her anlamda çok beğenirim, Çanakkele' yi de aynı şekilde. Bence hemen elemeyin araştırın.

İllede Karadeniz derseniz, Bartın (Amasra), Sinop, Kastamonu (Abana, İnebolu, Bozkurt) Doğu Karadeniz'e göre sürekli yaşamak anlamında daha uygun diye düşünüyorum. Doğu Karadeniz doğa olarak harika ama halkı diğerlerine göre bir tık daha gelenekçi sanki.

nevşehire gelmeyin de nereye gidiyorsanız gidin bence

Çanakkale çok güzel bir şehir hem de uygun

İs bulma sikintiniz olmayacaksa sinop cok guzel bir sehir ben rizeliyim ama sinopa gitmistim harika bir yer gordugum kadariyla hem deniz hem iklim modern gorunuyordu insanlar cevre gezilecek yerler o yarimada filan bayildik yani biz. Amasra vs ben olsam karadeniz yada ege secerdim

Bikere şunu söyliyim eğer ki büyükşehirde doğup büyüdüyseniz çok küçük şehirlerde sıkılırsınız ilk zamanlar güzel gelir ama boğar bursaya kalabalık diyenleri anlamıyorum çünkü bir istanbuldan çok çok rahat doğal yerleri çok güzel nefes alıyorsun huzur veriyor artı istanbulda bulabileceğin herşey var fazlasıyla çok bunaldın diyelim git gez çok yakın İstanbul evler bursada pahalı İstanbul’la yarışır onu söylemeliyim tabiki yerine göre uygunlarıda vardır

İs bulma sikintiniz olmayacaksa sinop cok guzel bir sehir ben rizeliyim ama sinopa gitmistim harika bir yer gordugum kadariyla hem deniz hem iklim modern gorunuyordu insanlar cevre gezilecek yerler o yarimada filan bayildik yani biz. Amasra vs ben olsam karadeniz yada ege secerdim

ben ankaraya taşınmayı düşünüyorum.istanbul iş imkanları çok fazla ama pahalı,kalabalık,tehlikeli bir şehir.büyük deprem olmasa başka birşeyden başıma bir iş gelecek gibi hissediyorum burada.ankara daha sakin diye gözlemledim ama belkide değildir bilmiyorum.karadeniz tarafına imkan varsa geçebilirsiniz.başka bir yere gitme imkanım yok ya ankara ya istanbul olacak ama istanbuldan bıktım

Antalya emekli olduğumuzda yaşayacağımız yer. Yazın iki ay yaşadığımız ülkeye dönüp sıcak molası vericez

Bir ankarali olarak tavsiye ederim kışları biraz sert geçer ama güzel şehirdir

İzmir diyenler olmuş asla tavsiye etmem. Kiralar İstanbul ile çok benzer. Gecekondu mahalleleri epey fazla. Yollar kötü, deniz kötü. İmkan bulursak biz de gideceğiz buradan

Antalya emekli olduğumuzda yaşayacağımız yer. Yazın iki ay yaşadığımız ülkeye dönüp sıcak molası vericez
Sıcağı çok bunaltıcı. .Tatile gittiğimizde Otelin dışına çıkınca bunaliyorduk. .Sanırım yurtdisinda yaşıyorsunuz. .
Balıkesir Altınoluk da tam emeklilik yaşanır. .

Sakın ve Oksijeniyle on numara beş yıldız; )

Isparta diyorum kesinlikle

Karadenizin bi çocuk yetiştirmek için ideal olduğunu düşünmüyorum. Bursa, izmir derim ben de ama kalabalık buluyormuşsunuz. Eskişehir olabilir sanki.

Yurt dışıdayiz evet, senenin 10 ayını antalyada yaşayıp en sıcak temmuz ağustosta buraya gelicez kısmetse . Seviyorum Antalya yi ben, hemde çok. O insanın tüm kemiklerini ısıtan güneşe bayılıyorum

Akcay,Altinoluk,Erdek,Mugla,Isparta,Dikili,Manisa diyorum.
Ama Manisa'nin kiralarin cok yuksek olma konusunda Izmir'den kalir yani yok

Çok teşekkür ederim inşallah. Ankara bir yıl yaşadım çok güzel ama yine kalabalık bir şehir gibi geliyor bana. İş açısından çok rahattı ama gerçekten. Eskişehiri araştırayım
Ankara yi önceden de tecrübe etmissiniz İstanbul'a göre çok çok daha iyi. Biz de istanbuldayiz Ankara'ya tayin çıksın diye ugrasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…