Sanırım karadenizden araştırmalar yapacağım batı anladığım kadarıyla İstanbul’dan farksız
Doğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
Bize bu kararı aldıran sebepler çok aslında. Burada ev sahibi bile olamıyoruz kiralar çok fazla. Elimizde birikim adına birşey kalmıyor. 2 senelik evliyiz bir oğlumuz var 6 aylık. Bu arada ben sağlıkçıyım eşim elektrik mühendisi. Aklımızda şu şehir olsun diye bir seçenek yok işin ilginç yanı. Hem bebeğimiz hem bizim için neresi daha yaşanılır olabilir sizce? Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
Bikere şunu söyliyim eğer ki büyükşehirde doğup büyüdüyseniz çok küçük şehirlerde sıkılırsınız ilk zamanlar güzel gelir ama boğar bursaya kalabalık diyenleri anlamıyorum çünkü bir istanbuldan çok çok rahat doğal yerleri çok güzel nefes alıyorsun huzur veriyor artı istanbulda bulabileceğin herşey var fazlasıyla çok bunaldın diyelim git gez çok yakın İstanbul evler bursada pahalı İstanbul’la yarışır onu söylemeliyim tabiki yerine göre uygunlarıda vardırİstanbul kadar olamaz herhalde ya ev almak zTen imkansız gibi bisey şehir dışından alıp hala kirada oturmakta istemem ne bileyim kaçar gibi değilde gerçekten yaşadığımı hissedebileceğim yer olsun istiyorum
Bir ankarali olarak tavsiye ederim kışları biraz sert geçer ama güzel şehirdirDoğma büyüme istanbulluyum eşim sakaryalı evlenince oda buraya taşındı. Biz artık bu şehirde durmak istemiyoruz. Kalabalığı stresi uzun yolları vs vs bir sürü sebep. 1 yıldır aklımızda bu fikir var son yaşanan deprem olaylarıda kararımızı kesinleştirdi. Yani gitme sebebimiz deprem değil nerede ne gelir başımıza bilemeyiz.
Bize bu kararı aldıran sebepler çok aslında. Burada ev sahibi bile olamıyoruz kiralar çok fazla. Elimizde birikim adına birşey kalmıyor. 2 senelik evliyiz bir oğlumuz var 6 aylık. Bu arada ben sağlıkçıyım eşim elektrik mühendisi. Aklımızda şu şehir olsun diye bir seçenek yok işin ilginç yanı. Hem bebeğimiz hem bizim için neresi daha yaşanılır olabilir sizce? Çok sevinirim yardımcı olabilirseniz.
Sıcağı çok bunaltıcı. .Tatile gittiğimizde Otelin dışına çıkınca bunaliyorduk. .Sanırım yurtdisinda yaşıyorsunuz. .Antalya emekli olduğumuzda yaşayacağımız yer. Yazın iki ay yaşadığımız ülkeye dönüp sıcak molası vericez
Isparta diyorum kesinlikleBüyük şehir düşünmüyorum çünkü zaten bıktım usandım 30 yaşındayım sessiz sakin bi hayatın özlemini çekiyorum istanbulda gönlümce oğlumu alıp sahile inemiyorum mesela hep esime bağımlı kalıyorum
Yurt dışıdayiz evet, senenin 10 ayını antalyada yaşayıp en sıcak temmuz ağustosta buraya gelicez kısmetseSıcağı çok bunaltıcı. .Tatile gittiğimizde Otelin dışına çıkınca bunaliyorduk. .Sanırım yurtdisinda yaşıyorsunuz. .
Balıkesir Altınoluk da tam emeklilik yaşanır. .
Sakın ve Oksijeniyle on numara beş yıldız; )
Ankara yi önceden de tecrübe etmissiniz İstanbul'a göre çok çok daha iyi. Biz de istanbuldayiz Ankara'ya tayin çıksın diye ugrasiyoruzÇok teşekkür ederim inşallah. Ankara bir yıl yaşadım çok güzel ama yine kalabalık bir şehir gibi geliyor bana. İş açısından çok rahattı ama gerçekten. Eskişehiri araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?