Merhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
benden sonra abimde evlendi.. onlarinda cocugu yok henüz ama abimle yengemde cocuk istiyor artik esimle bende..
Merak ettigim bir konu var: Kiz tarafinin cocugumu daha cok sevilir yoksa erkek tarafininmi?
yani söyle söyleyeyim annem mesela bir laf söyledi: Oglumun cocugu bana biraz daha yakin olur cünkü ayni kandan gibi bir laf etti.. ben üzüldüm acikcasi soncuta bende onun kiziyim.. esimde evet anliyorum deyinceböyle olduM
yani onlara göre ogullarinin cocugu daha yakin oluyormus daha cok "seviliyormus" yani farkli oluyormus ne bileyim ya
sizcede böylemidir? ailenizde gözlemlediginiz böyle durumlar varmi?
sizler ne düsünüyorsunuz bu konuda? genel olarak sormak istedim..
Ayrım olmaz ki ...Neden illa ayrım yapılacağını düşünmenize anlam veremedim . ://
Ayrım olmaz ki ...Neden illa ayrım yapılacağını düşünmenize anlam veremedim . ://
Merhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
benden sonra abimde evlendi.. onlarinda cocugu yok henüz ama abimle yengemde cocuk istiyor artik esimle bende..
Merak ettigim bir konu var: Kiz tarafinin cocugumu daha cok sevilir yoksa erkek tarafininmi?
yani söyle söyleyeyim annem mesela bir laf söyledi: Oglumun cocugu bana biraz daha yakin olur cünkü ayni kandan gibi bir laf etti.. ben üzüldüm acikcasi soncuta bende onun kiziyim.. esimde evet anliyorum deyinceböyle olduM
yani onlara göre ogullarinin cocugu daha yakin oluyormus daha cok "seviliyormus" yani farkli oluyormus ne bileyim ya
sizcede böylemidir? ailenizde gözlemlediginiz böyle durumlar varmi?
sizler ne düsünüyorsunuz bu konuda? genel olarak sormak istedim..
bence kızların çocuğu daha çok seviliyor.
damat/kız sevgisi, gelin/oğul sevgisinden daha ağır bastığı zaman böyle olabiliyor.
bebeğin kız/erkek olmasına göre de ayrım yapanlar var tabii.
bu ayrımı yapmayanlar hepsini bir sever bence...
bence kızların çocuğu daha çok seviliyor.
damat/kız sevgisi, gelin/oğul sevgisinden daha ağır bastığı zaman böyle olabiliyor.
bebeğin kız/erkek olmasına göre de ayrım yapanlar var tabii.
bu ayrımı yapmayanlar hepsini bir sever bence...
Sen çok tatlı bir şey doğur sorun kalmaz ortada
Genel itibariyle öyle demiştir anneniz. Daha o duyguyu tatmadığı için tahminen konuşmuştur.
Sonuçta kızının çocuğunu karşı taraf daha çok sahipleniyor, kız tarafı ister istemez biraz geri çekiyor kendini kızının huzuru için.
Birde genelde ilk torun ilk göz ağrısı olur, kimin çocuğu olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?