Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu okuyunca gülümsedim,annem canım annem de
tavırlarıyla bellı eder abimlerin çocuklarını daha çok sever,
1haftadır bu yüzden biraz canım sıkkın zoruma gitti onlara
5se bana 1dir hep.bişey desem; gelınlerde, annemde kıskanç muamelesi yaparlar.
düşünmemekten başka çarem yok annem benim annem o beni yavrularımı ayırsada.
birde kendi annesine kızar,banada kendi yapar...
aslında bende bunun la ilgili konu açıp fikir almak istedim ama
açık söylemek gerekirse sorun kendi annem olunca boşver dedim....
rahmetli anneannemin annesi boyleydi erkek cocuklarına tapardı, sonucta hastalandığında o cok sevdigi erkek evlatları geldi uzaktan baktı iki kızından biri ( kocaa teyzem yanında baktı anneannem parasal destek verdi) o nedenle genelde bu tarz ayrım yapanlara karma güzel bir tokat atıyor.
Canım karma yaşam felsefesi gibi bir şey. İyilik yap iyilik gör, kötülük yap kötülük gör anlamında. Bence çocuklar ve torunlar arasında ayrım yapmak kötülük sınıfına giriyor. Herkes de böyle düşünüyor sanırım. Kötülük olduğunu düşünmesen bile kırıcı olduğunu düşünüyorsundur. Birini kırarsan da eninde sonunda senin kalbin de paramparça eden şeyler seni bulur. İşte bu karmadır.
Genelde bu tür ayrımlar yapıldığını burada yazılanlardan ve arkadaş çevremden biliyorum. Ailemde böyle ayrımlar yoktur, sadece kız çocuklar biraz kayırılır çünkü ilerde başka bir aileye gittiğinde ezilmesinler diye, eğitimi tam, özgüveni tam yetiştirilmek için yapılır. Ve ilerde onlar da çocuk yetiştireceği için, anne ne kadar karakterli olursa o kadar karakterli çocuklar yetişir, soyumuz ve şanımız yürür diye düşünülürBizim toplumun kadın hakkındaki düşünceleri, yorumu malumun. Toplum karşısında kendimizi koruyabilelim diye. Ailemde, sülalemde (eşimin ailesini ve sülalesini de katarak söylüyorum) başka ayrım görmedim. Bu bizimkisi de bize pozitif ayrımcılık gibi geliyor ama başkalarına, mesela sana yanlış gelebilir bilmiyorum.
Ne kadar acı birşey bu aslında.
Bu eskiden kalan saçma düşünceler ne zaman değişecek bilmiyorum.Anlamadığım şey bu insanlar taa ne zamanlardan beri hep işlerine geleni benimsemişler.Hayır madem o kadar gelenekselsin o zaman Kuran' da anne tarafından akrabakarınız size daha yakındır dendiğini de bilmen ve ona göre davranman gerekmez mi? Bir çocuk üzerinde annenin hakkı 3 iken babanınki 1 dir tespiti de vardır dinimizde üstelik.Yani anne hakkı baba hakkından üç misli fazladır.E o zaman tüm bu çocuk erkeğin kanındandır saçmalığı da nedir??
Eskiden beri hep vurun kadınlara.Çocuk erkek olmuyor mu kadının suçu ki artık biliyoruz ki cinsiyet konusunda erkeğin rolü var.Soyumuzu yürütecek olan erkek çocukmuş ne yani şimdi ben evlendim soyadım değişti diye kendi sülalemden soyumdan çıkıp eşiminkine mi geçtim???Soyumuzda soyumuz zannedersiniz herkes bir Atatürk'ün bir Hz Muhammed'in soyundan bir Einstein' ın soyundan falan geliyor, bir kaybetme korkusudur gidiyor.
Bir çocuk %50 annesinin %50 babasının özelliklerini alır.
Oğlundan olan torununa daha çok değer veren insanlara tıpa tıp annesinin kopyası olan torunlar diliyorum :))
bence kaynana kayınbaba hangi gelinini yada damadını seviyorsa onun çocuğunu daha çok sever bunu bil yanii
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum çocuğumuda ne araıyorlar ne soruyorlar o nedenle kaynımı 5 senedir bekletiyorlardı evlendirmek için biz görüşmeyeye başladığımızın ayına gidip kız arayışlarına girdiler ve nişanladılar yazada düğün hemende torun istemişler doğal olarak beni sevmedikleri için torunlarınıda sevmiyorlar
ayrıca benim annem hep tesini söyler kızım çocuğunu daha çok severim daha çok seviyorumda der yanii senin annen bir garipmiş bence gelinine yağ yakmış