Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende araştırdım bahceciyi çok oneriyorlar. İstanbul disindayim ben buradaki doktorum bahcecinin labaratuvarinin oldukca iyi olduğu söylemişti. Tüp bebekte embriyologlarda oldukca önemli labaratuvar basarisi onlara bagli. İki tanidigim orada kubra hanima yaptırdı birisinin bebisi oldu digeride transfer asamasinda. Bende il disina cikarsam bahceciyi dusunuyorumSelamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem
Sanirim laboratuvarı ödüllü bana tavsiye edilen doktor da umut kliniğindeydi. Kadrosu baya iyi bi merkez galibacanım ben umut merkezinde denedim çok iyi bir merkz ama lab. bütün merkezlerin aynı demişlerdi necati bey vardı sanırım labaratuvarların hepsinden o sorumluydu
Çok güzel ozetlemissiniz agziniza Sağlık. Doktor memnuniyeti tamamen bireyseldir. Her hastanın durumu bambaşka sorunlar temelde ayni gibi görünse de tedavi ilac yöntemleri farkli olabiliyor. Aslolan kisinin kendisini rahat hissettiği bir doktor bulması tabi kliniğin veya hastanenin labaratuvarida oldukca önemli isin buyuk bir kismida embriyologlara düşüyor. Nasipte varsa olacaktir inanmak lazim. Vakti gelmemistir daha diyorum bende.Arkadaşlar merhaba, burada herkes elbette kendi yaşadığı deneyime göre bir merkez önerecek ama ben şunu da belirtmek istedim. Her merkezden çok memnun olan hasta da var hiç memnun olmayan hasta da var. Aynı hastanın bile bir transfer süreci ile diğerindeki memnuniyet derecesi aynı olmayabiliyor.
Bu sürece başlarken çok kısa sürede güzel bir sonuç da alabileceğinizi zorlu bir yolun sizi bekliyor olabileceğini de bilerek başlamanız gerekiyor. Ben başlarken çok kolay hastasın 2-3 aya hamile kalırsın muhtemelen dendi Bahçeci'den ama 1,5 yıldır uğraşıyorum. Kendinizi hazırlayarak sürece başlamanız çok önemli, çok büyük yıkımlar olabiliyor sonrasında. Nacizane tavsiyem budur dikkate almak isteyenler için.
Bence ilac dozu meselesi biz hastaların yorumlayabilecegi bir mesele degil. Bende ilk tüp denemem de düşük dozdan basladim gayet iyi gidiyorduk 4-5 gun sonra vucut ilaclara cevap vermemeye basladi yumurtalar büyümeyi birakti yavaşlattı o ay aşılamaya donduk bi sonrakinde ilac dozunu artırdı doktorum anlamadigim sekilde vücudun ilaçlara gec cevap veriyor dedi gunde 3 igne yaptim kendime ve o ay gebelik oluştu. Tabi sonra kalbi durdu malesef. Demem o ki arkadaslar doktorunuza guvenin tıbbi bilgimiz olmayan konularda kulaktan dolma doldurmayalim birbirimizi. Birbirini etkileyen onlarca hormon var herkeste farkli degerlere sahip bunlar bana dusuk doz etki eder bir baskasinda en yuksek doz ancak yumurtaları geliştirebilir. Ben gonal -f 225 vuruyordum ayni donem bir hasta ayni ilaci 75 den başlamıştı herkesin durumu kendine has. Sevgiyle kalincanım ben bahçecide tedavi oldum öyle yüksek doz ilaç kullanımları falan olmuyor ki zaten hep söylüyorlar biz düşük doz çalışıyoruz diye. ben başka yerlerde ödediğim ilaç parasından bin lira daha aşağıda bir para ödemiştim bahçecideki tedavimde
Bahçelievler medikalpark ta Dr. Serdar Koç bir araştırın derim birde Acıbadem fulya da yaptırdı bir arkadaşım 8 yılın ardından ikizleri olacak inşallah bir araştırın derimSelamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem
Önemli olan doktor adı ve o doktorun çalıştığı hastane.sadece hastane bazında düşünürseniz allah korusun benim çektiğim sıkıntıları çekersinSelamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem
Size tavsiyem Bülent Tıraş’a gitmemeniz olacak. Çünkü tüp bebek işini ticarete dökmüşler. Biz gittik önce muayene için 620 tl para verdik ve Bülent bey muayene etmedi bile. Beni yanındaki başka bir doktor muayene etti ki inanın 1 dakika bile sürmedi. 620 lirayı sadece Bülent beyin yüzünü görelim diye verdik. Bende problem olmamasına rağmen bir de 680 tl ye özel bir MR kliniğinde HSG çekildim. Bu da yetmezmiş gibi iletişime sadece tüp bebek hemşiresiyle geçebildik o da bizi yanlış yönlendirdi. O kadar kötü muamele ediyorlar ki bir de azarlıyorlar. Doktorlardan çok hemşirelerle muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Yani anlayacağınız hem akıl sağlığınız hem de maddi durumunuz için Bülent Tıraş’a gitmenizi tavsiye etmem. Ayrıca bu işte önemli olan doktorla hastanın anlaşması ve sürekli iletişim halinde olması. Nereyi tercih edersen et bu konuya dikkat et. Ulaşamadığın iletişim kuramadığın bir yerde tedavi olma.Selamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem