Tüp Bebek Merkezleri Hangi tüp bebek merkezı daha başarılı

Selamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem

Dilerim tedaviniz olumlu sonuçlanmış ve bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır. Ama hala arayışınız devam ediyorsa ben MEMORİAL i öneririm. çok ilgililer. başlarında ki Prof.Dr. Semra KAHRAMAN bilim kadını ünvanını almış alanında çok uzman bir kişi. tavsiyemdir.

Kesinlikle bahcevi kliniği bu işte en iyisi zaten ödülü olan bi merkez bu alanda :rapci:

Kim hangi merkezde pozitifi alıyorsa orası başarılı diyor. Bence gidip aklınızda olanlarla görüşün derim. Bende düşük amh dolayı tedavi görüyorum .Nedense ayaklarım beni memorial götürdü ilk gorusmemde doğru yerde old anladım. Havuz uygulamasıyla 1 yumurta gözüken ben şuan 4 tane dondurulmuş embriyom var bu bile benim için başarı

Ankarada yasayanlar icin etlik zubeyde hanim.tup bebek birimini oneririm .özel.hastaneye gittiginizi dusunursunuz hemsirelerine kadar oyle anlayisli insanlar konseydeki doktorlari ilgililer hastaya karsi kibar ve yardimseverler cok.cok.memnun kaldim.ozellikle oya hoca dan diger konseydeki tum.doktorlardan allah hepsinden razi olsun bize 3 sene sonra bebek sevincini yasattilar..bu arada yeni ogrendim.gebe.oldugumu 3 gun embriyosu idi

Kim hangi merkezde pozitifi alıyorsa orası başarılı diyor. Bence gidip aklınızda olanlarla görüşün derim. Bende düşük amh dolayı tedavi görüyorum .Nedense ayaklarım beni memorial götürdü ilk gorusmemde doğru yerde old anladım. Havuz uygulamasıyla 1 yumurta gözüken ben şuan 4 tane dondurulmuş embriyom var bu bile benim için başarı

hangi merkezde negatif aldığımla ilgili bir fikir beyan etmedim, yaşadığım aksiliklerden dolayı Bahçeciyi önermediğimi söyledim pozitifi görsem de asla önermezdim Bahçeciyi. Transfer günü mesai bitiyor hadi diyen hemşire mi dersiniz,doktordan bağımsız yanlış tedavi başlatan asistan mı daha birçok şeyi sayabilirim malesef konu o kadar basit değil. Umarım merkeziniz ile duyduğunuz memnuniyetiniz devam eder pozitif sonucu da alırsınız

Ben neden celallendiniz anlamadım size bisey dememiş ki herkes pozitif aldığı yeri yazıyor demiş ki evet bence de öyle hepimiz sonucumuzuda göz önünde bulunduruyoruz bende süreçten aldığım hizmetten de memnundum ama bu kadar memnun kalmama diğer neden başka yerlerde hep negatif alıp yaşadığım hayal kırıklığından sonra bahcecide pozitif sonuç almış olmam

Ben neden celallendiniz anlamadım size bisey dememiş ki herkes pozitif aldığı yeri yazıyor demiş ki evet bence de öyle hepimiz sonucumuzuda göz önünde bulunduruyoruz bende süreçten aldığım hizmetten de memnundum ama bu kadar memnun kalmama diğer neden başka yerlerde hep negatif alıp yaşadığım hayal kırıklığından sonra bahcecide pozitif sonuç almış olmam

Ben celallenmedim neden celalleneyim yazdıklarımda ters birşey yok güzel dileklerimi de ilettim Pelin Hanıma, sadece bir genelleme yapmış herkes pozitif aldığı merkezi öneriyor diye ben de o açıdan görüş bildirmediğimi başka sebepler olduğunu ilettim. Sizin konuya dahil olma sebebinizi anlayamadım ama size de güzel dileklerimi iletiyorum.

merhabalar

ercan bastu hocayı hıc arastıran var mı

kok hucreden cok bahsedıyor ozellıkle

canım bu doktoru tanımıyorum ama bazı yerler prpye de kök hücre tedavisi diyor ona dikkat et derim ben.

Back
X