- 9 Aralık 2019
- 16
- 13
- 3
- 39
Acibadem fulya da kime yaptirdi acabaBahçelievler medikalpark ta Dr. Serdar Koç bir araştırın derim birde Acıbadem fulya da yaptırdı bir arkadaşım 8 yılın ardından ikizleri olacak inşallah bir araştırın derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acibadem fulya da kime yaptirdi acabaBahçelievler medikalpark ta Dr. Serdar Koç bir araştırın derim birde Acıbadem fulya da yaptırdı bir arkadaşım 8 yılın ardından ikizleri olacak inşallah bir araştırın derim
Acibadem fulya da kime yaptirdi acaba
Selamlar, düşük Amh değerimden dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha ıyı bilgısı olan yardımcı olabilirim rıca etsem
Kim hangi merkezde pozitifi alıyorsa orası başarılı diyor. Bence gidip aklınızda olanlarla görüşün derim. Bende düşük amh dolayı tedavi görüyorum .Nedense ayaklarım beni memorial götürdü ilk gorusmemde doğru yerde old anladım. Havuz uygulamasıyla 1 yumurta gözüken ben şuan 4 tane dondurulmuş embriyom var bu bile benim için başarı
Ben neden celallendiniz anlamadım size bisey dememiş ki herkes pozitif aldığı yeri yazıyor demiş ki evet bence de öyle hepimiz sonucumuzuda göz önünde bulunduruyoruz bende süreçten aldığım hizmetten de memnundum ama bu kadar memnun kalmama diğer neden başka yerlerde hep negatif alıp yaşadığım hayal kırıklığından sonra bahcecide pozitif sonuç almış olmam
canım bu doktoru tanımıyorum ama bazı yerler prpye de kök hücre tedavisi diyor ona dikkat et derim ben.