Pis batı aşığı seniBen olsam tartismasiz Amerika derdim, ucaga bindikten sonra ha 3 saat ha 10 saat benim icin farketmez.. bilmiyorum belki de ben seviyorum diye boyle dusunuyorum :)
bir alışırsam dönmem, italyaya alışmıştım çok özlüyorum şimdi içim gidiyor
o zamanlar hık mık ediyordum ama şimdi çok güzelmiş gibi geliyor yine içim cız etti bak
almanya da eğitimi iyi diye sıkıştırdım araya işte
havasına suyuna çok bayıldığım söylenemez
abd hakkında ise hiçbir fikrim yok, hiç bulunmadım
eğitimi iyi onu biliyorum!
aynen ben de öyle düşünüyorum, bence dayanırım azıcık ağlarım ama : p
kanka california nyc falan çok pahalı ya, onların verdiği maaşla geçinemem gibi geliyor oralarda
bir de top tier, ivy league denen en yüksek üniversiteler var, ben sanmıyorum onların olacağını
yale, harvard falan
çok uçmayalım şimdi dimi
londra tamam da tel aviv?
ayrıca iş teklifi nereden? hangi eyalet?
Şimdi orda çok yağuşuklu olur , dikkat dağıtıcı unsur yaaaaaniPis batı aşığı senişaka bir yana bende amerika diyorum uzak olsun birşey olmaz imkanlar iyi almanyayı baştan ele havası bile çekilmez italya dersen anladın sen onu
Oda doğruŞimdi orda çok yağuşuklu olur , dikkat dağıtıcı unsur yaaaaani
Hem uzun öğle araları hem verilen haftalarca ücretli izin hem çalışma saatleri hem de en düşük çalışana bile en yüksek derecedeki patronun bakışı, davranışı.sanırım uzun öğle arası saatlerini kastediyorsunuz, evet doğru
kimileri 3 saat falan yapıyor
devlet kurumları 3.30da falan kapanıyor
daha önce bulundunuz mu abdde?
aklımda tek bir eyalet yok çünkü birkaç tane var istediğim üniversitesi bulunan ve çok dağınık harita üzerinde
birkaç örnek vermek gerekirse arizona, louisiana, north dakota, missouri birkaç tane daha var
mümkünse 10 taneye çıkarmak istiyorum ki şansım artsın :))
Hakkaten kız kiraz hanım ne iş yapıon sorması ayıp :) heryerden iş teklıfı nenguzel bence london a git kirZbir alışırsam dönmem, italyaya alışmıştım çok özlüyorum şimdi içim gidiyor
o zamanlar hık mık ediyordum ama şimdi çok güzelmiş gibi geliyor yine içim cız etti bak
almanya da eğitimi iyi diye sıkıştırdım araya işte
havasına suyuna çok bayıldığım söylenemez
abd hakkında ise hiçbir fikrim yok, hiç bulunmadım
eğitimi iyi onu biliyorum!
aynen ben de öyle düşünüyorum, bence dayanırım azıcık ağlarım ama : p
kanka california nyc falan çok pahalı ya, onların verdiği maaşla geçinemem gibi geliyor oralarda
bir de top tier, ivy league denen en yüksek üniversiteler var, ben sanmıyorum onların olacağını
yale, harvard falan
çok uçmayalım şimdi dimi
londra tamam da tel aviv?
ayrıca iş teklifi nereden? hangi eyalet?
Buraları tanididigimdan bildiğimden, yeni heyecan isterdim canım. Almanya bence çokta misafirperver değil birde o yüzdenPanpa ben almanlardan tükendim billahi...sen neden böyle yazdın?
Hakkaten kız kiraz hanım ne iş yapıon sorması ayıp :) heryerden iş teklıfı nenguzel bence london a git kirZ
Buraları tanididigimdan bildiğimden, yeni heyecan isterdim canım. Almanya bence çokta misafirperver değil birde o yüzden
Almanya misafirperver bir ülke değil benceçok teşekkür ederim
almanyada yaşayanlar, almanya seçme diyorlar bu konuda, ilginç
çok mu kötü durum
teşekkür ederim bu arada
Süpersin canım bunu tuttumValla son cümlen çok kibar panpa ben kısaca insanlar mal gibi yazdım
Ama cok uzak iste; annem sabaha karsı 4ü yaşıyor ben ise aksamüstü 6. Vakit gecsin de sabah olsun annemi arayayim diye bekliyorum ben mesela.Italya'da ve Ingiltere'de kısa süreli egitimlerde bulundum simdi 1 yildir Amerika'dayim.Amerika'da saglik ve egitim cok pahali,arabalar ucuz,ev kiralari sehrine gore degisiyor; Los Angeles'ta kiralar cok mesela.Sosyal acidan yazayim,egitimi zaten tartisilmaz.Cok kültürlülüğe merakiniz varsa, aktivitesi eglencesi bol olsun diyorsaniz Amerika derim.Italya'da da Ingiltere'de de saat 5 6 oldu mu magazalar kapaniyor,insanlar sokaklardan cekiliyorlardı;benim izlenimim tabi.Neyse ben LA dan bahsedeyim listenizde California yok ama.Hicbir zaman kendimizi yabanci hissetmedik,cunku cok milletli bir ülke;arada kayniyoruz zaten.Güneşi bol,her mevsim nerdeyse yaz havasinda beach sehri.Eglenmek icin de ögrenmek icin de muazzam bir yerdir.Burda gün 24 saat degil de 15 saat filan deriz,esimle mesela.Ayni gun hangi festivale,hangi konsere,hangi müzeye gidecegini şaşırırsin; ücretsiz cok secenek var bu arada ( para lazim diye düsünebilirsiniz).Buraya gelen cok insan var,ülkelerindeki isi birakip rezil rezil calisan.Hayatlarindan cok memnunlar.Ama bu tamamen hayat beklentiniz ve karakterinize bagli,ülke secimi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?