Hangi ülkeyi seçmeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben berlinde yaşıyorum, memnunum buradaki sistemden hayattan.. ailem türkiyede ama, çok özlüyorum onları.. en çok zorlandığım şey bu oluyor, annemi felaket özlüyorum.. 3-4 ayda bir gidiyorum.. abd'de olsam yılda 1 kez gidebilirdim (uzaklık, bilet fiyatları) sanırım.. o yüzden ben italya ya da almanyaya gitmeni öneririm..

Benim eğitim durumum biraz karışık;-) İngilizce öğretmeniyim ama masterim tarihten su anda da hukuk fakultesine başlıyorum. Doktorayı tarihten düşündüğüm için macaristan dedim.

27 yaşında sıfırdan hukuk okuyacak biri olarak diyorum ki hayır hiçte saçma değil.

Amaan huplet gitsin amma düşündün. zaten londra ya taşınmayi düşünüyorsun bir daha bulamazsın bak.
Şirketin mi var senin, beni de alsana.

Son düzenleme:
Ben olsam tartismasiz Amerika derdim, ucaga bindikten sonra ha 3 saat ha 10 saat benim icin farketmez.. bilmiyorum belki de ben seviyorum diye boyle dusunuyorum :)

Selam office Görüşemiyoruz, iyisindir inşallah.
Bence sen batının, en batının çok hayranısın diye ABD diyorsun.

İtiraf edeyim aslında benim hayallerimi Uzakdoğu süslüyor ya :-( Avrupa'da değil ama Uzakdoğu'da çok yaşamak isterim.

Kore mi kore mi bildim mi? Bir arkadaşım çinde okuyordu. Kız deri kemik olarak geri dönmüştü

27 yaşında sıfırdan hukuk okuyacak biri olarak diyorum ki hayır hiçte saçma değil.

Bende 27 yaşındayım, YL ile devam edeyim diyorum aslında bölümümü çok seviyorum ama genel haklı haksız aöf konusundan dolayı yetersiz hissediyorum. Tekrar aynı bölümü üniversite okumak mantıklı mı ? Bundan emin olamıyorum.

Teşvik edip başımı derde sokmayın işyerindekiler görse ne der zaten doğru bulmuyorum hayd gönül eğlendirdim bıraktım yazık çocuk çok efendi edepli üzülmesin şimdi

Gözümde kurdun etrafından gezinden kuzu resmi canlandı
Kurt kapar her türlü. Bugün değilse yarın.

Uzakdoğu'nun herhangi bir yeri olabilir Ben senin eğitim durumunu tam anlamadım. Sen aöf'den mezun oldun aynı bölümü örgünde mi okumak istiyorsun? Bence aynı bölümü okuma ama master ile devam et.

Uzakdoğu'nun herhangi bir yeri olabilir Ben senin eğitim durumunu tam anlamadım. Sen aöf'den mezun oldun aynı bölümü örgünde mi okumak istiyorsun? Bence aynı bölümü okuma ama master ile devam et.

Benim kardeşim yolda gördüğü korelilerle bir sohbet ediyor onlardansın sandım.
Ben örgün kazandım ailem okutmadı. Aöf iktisat okudum ama dolu dolu bitirdim. Eğitime aç bu yavrucek
YLden devam edeyim diyorum ama akademik kariyer yapacaksam sonra bu benim ayağıma hep dolanır sanki diyorum.
Aynı bölümü okumaktan zevk alırım ama zaman kaybı olur gibi

Iktisata yakın başka bir bölüm okuyup aynı anda master yapsan. Masterı da daha genel bir alandan yapabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…