- Konu Sahibi beyazbulut63
-
Merhaba, bende Nazım Bey'e ameliyat olacağım yazınızı görünce arkadaşlık isteği gönderdim fotoğraflarınızı görebilmek için. Kabul ederseniz sevinirim:)
NAZIM ÇERKEŞ e muayeneye gittim 200 lira verdim bişi yaptıgı da yoktu tam 2 saat boyunca hasta resmi gösterdi bi ara yanlışlıkla niran ünsalın fotografını actı ya da bilerek yaptı görmem için bilemiycem artık.. Bilçim Belginin dr u olan TEOMAN DOGAN a ameliyat oldum fakat pişmanım..
( üzülme cnm iyi bir doktor bulabilirsen revizyon ile istediğin doğal görünüme kavuşursun.. Nazım Bey ile bir görüş istersen, o yüzüne uymayacak, yapmacık duracak bir burun olacaksa yapmaz zaten ameliyatı ya da başka çok iyi doktorlar da var.. bir kaç doktorla görüş bence.. ben de doğal görünümden yanayım, öyle küçücük okka gibi bir burnum yok ama yüzüme en yakışanı yaptı sağolsun Nazım Bey, ellerine sağlık :))
tolga karel burun ameliyatı ilker manavbaşıacaba şu yalan dünyadaki irem sakın burnunu hangi dr.yaptı..çok kötü yapmış uzak durmak lazım...
NAZIM ÇERKEŞ e muayeneye gittim 200 lira verdim bişi yaptıgı da yoktu tam 2 saat boyunca hasta resmi gösterdi bi ara yanlışlıkla niran ünsalın fotografını actı ya da bilerek yaptı görmem için bilemiycem artık.. Bilçim Belginin dr u olan TEOMAN DOGAN a ameliyat oldum fakat pişmanım..
irem sak burnunu 4 defa yaptırmış öyle yazıyor nette. hakikaten kim yapmış bu kızın burnunu merak ettim.
Merhaba Arkadaslar acaba Tuba Büyüküstünün estetikcisini bilen var mi?
Burun nasıl dayanmış 4 ameliyata .Yuh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?