Ya bende TV yok, o yüzden sanırım Özgü hariç diğerlerini tanımıyorum. Dur şimdi bakıcam hepsine netten. Sen de eminim aynı bana verdiğin enerji gibi çok güzelsinEminim çok güzelsin..
Bana gelince, Audrey'e benzemiyorum hic :)) Zeynep Çamcı, Hande Doğandemir, Özgü Namal filan hepsine bi parça benziyom ama bu kadınların hicbiri birbirine benzemiyor, iyi mi
Senin kalbinin, düşüncelerinin güzelliği oYa bende TV yok, o yüzden sanırım Özgü hariç diğerlerini tanımıyorum. Dur şimdi bakıcam hepsine netten. Sen de eminim aynı bana verdiğin enerji gibi çok güzelsin
Yani saçlarımı kestirsem, boyum ve boynum biraz daha uzun olsa, kaşlarım daha koyu ve kalın olsa, elmacık kemiklerim olsa.... Olsa aynı benAnaaa, hiç benzemiyii :))Saksi_Degilim_Ben
hiç tutturamıyordum zaten benYani saçlarımı kestirsem, boyum ve boynum biraz daha uzun olsa, kaşlarım daha koyu ve kalın olsa, elmacık kemiklerim olsa.... Olsa aynı ben
Hahahahaha Jennifer Lopez miAaa bu konu iyiymiş arkadaşlar, eğlenceli bir başlık olmuş açana sağlık. Bu arada merhaba ben Cici
EternaaLLove 'i Emilia Clarke' a
ByNkoaLa 'u Jennifer Lopez'e benzetiyorum.
Hayalimdeki @imzaben Dilan Çıtak'a
HayalimdekiPembeemzik Victoria Beckham'a
Hayalimdeki @kahvesevmemben Zeynep Çamcı'ya
Hayalimdeki @Finr Yasemin Allen'a benziyor.
Sizler beni kime benzeteceksiniz acaba merak içindeyim. Vururken öldürmeyin gacılar
Ahahahahaha hiçte bileeeee. Sen benim Jennifer Lopez'imsin ahahaha Sen beni kime benzeteceksin bakalımHahahahaha Jennifer Lopez mi
Cicimmm valla sağlam bi göz doktoruna gitmen lazm hahahahahah
ArastiriyormmAhahahahaha hiçte bileeeee. Sen benim Jennifer Lopez'imsin ahahaha Sen beni kime benzeteceksin bakalım
Utanır tabi Gülo varken ben nasıl ünlü olmuşum diye utanır yerin dibine girer ahahaha. Esmer şekerim benimArastiriyormm
Jennifer beni görse jenniferligindan utanır
Hayır cicimmm tutturamadınnn yahuuHayalimdeki @kahvesevmemben Zeynep Çamcı'ya
HahahahahUtanır tabi Gülo varken ben nasıl ünlü olmuşum diye utanır yerin dibine girer ahahaha. Esmer şekerim benim
Hayır cicimmm tutturamadınnn yahuubendee seniiiii Scarlett Johnson gibi hayal ettim nicklerindenn bu kıyağımıdaa unutmaa
Hahahahah
En azından herkes lopezin popisini yaptırmak için sıraya girmişti bu açıdan benziyirm
B Brunello Cicinelli shakira
EternaaLLove scarlett johansoon
Vayy vayy vayyyy merak ettimm siziii yaaaBen Seroşa Emilia Clarke dedim ama Scarlet Johanson daha çok benziyor doğru. Değiştiriyorum Seroş'u bende Scarlet'e benzetiyorum ahahaha Shakira mı ahahahahahah
Beren Saat'e benzeten olmuştu ama Shakira ilk defa duydum ahahaha Bana uyar ahahahaVayy vayy vayyyy merak ettimm siziii yaaa
Yani buradan anlaşacağı üzree minyonsunBeren Saat'e benzeten olmuştu ama Shakira ilk defa duydum ahahaha Bana uyar ahahaha
1.70 boyla tuhaf bir şekilde minyonum evet ahaahah İnce yapılıyım. Beren Saat'e yüzümü benzetirler genelde.Yani buradan anlaşacağı üzree minyonsun
1.70 sen minyon olmanın mümkünatı yokkk yüzün minyon o zaman neyse her halükârda fıstık birrr bağğyannnnsınnn1.70 boyla tuhaf bir şekilde minyonum evet ahaahah İnce yapılıyım. Beren Saat'e yüzümü benzetirler genelde.
Kız valla minyonum, yüzüm minyon, hatlarım ince yapılı. Boya rağmen yaşımdan küçük sanıyorlar anlamadım ki ahahah Fıstık değilim fıstık olanlar diğer iki bağyan ahahah bide sen. Ben kaka1.70 sen minyon olmanın mümkünatı yokkk yüzün minyon o zaman neyse her halükârda fıstık birrr bağğyannnnsınnn
HahahahahhhhaAaa bu konu iyiymiş arkadaşlar, eğlenceli bir başlık olmuş açana sağlık. Bu arada merhaba ben Cici
EternaaLLove 'i Emilia Clarke' a
ByNkoaLa 'u Jennifer Lopez'e benzetiyorum.
Hayalimdeki @imzaben Dilan Çıtak'a
HayalimdekiPembeemzik Victoria Beckham'a
Hayalimdeki @kahvesevmemben Zeynep Çamcı'ya
Hayalimdeki @Finr Yasemin Allen'a benziyor.
Sizler beni kime benzeteceksiniz acaba merak içindeyim. Vururken öldürmeyin gacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?