HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Eminim çok güzelsin..
Bana gelince, Audrey'e benzemiyorum hic :)) Zeynep Çamcı, Hande Doğandemir, Özgü Namal filan hepsine bi parça benziyom ama bu kadınların hicbiri birbirine benzemiyor, iyi mi
Ya bende TV yok, o yüzden sanırım Özgü hariç diğerlerini tanımıyorum. Dur şimdi bakıcam hepsine netten. Sen de eminim aynı bana verdiğin enerji gibi çok güzelsin

Aaa bu konu iyiymiş arkadaşlar, eğlenceli bir başlık olmuş açana sağlık. Bu arada merhaba ben Cici
EternaaLLove 'i Emilia Clarke' a
ByNkoaLa 'u Jennifer Lopez'e benzetiyorum.
Hayalimdeki @imzaben Dilan Çıtak'a
Hayalimdeki Pembeemzik Victoria Beckham'a
Hayalimdeki @kahvesevmemben Zeynep Çamcı'ya
Hayalimdeki @Finr Yasemin Allen'a benziyor.
Sizler beni kime benzeteceksiniz acaba merak içindeyim. Vururken öldürmeyin gacılar

Hahahahaha Jennifer Lopez mi
Cicimmm valla sağlam bi göz doktoruna gitmen lazm hahahahahah

Hayır cicimmm tutturamadınnn yahuu bendee seniiiii Scarlett Johnson gibi hayal ettim nicklerindenn bu kıyağımıdaa unutmaa

Hahahahah

En azından herkes lopezin popisini yaptırmak için sıraya girmişti bu açıdan benziyirm

B Brunello Cicinelli shakira
EternaaLLove scarlett johansoon

Ben Seroşa Emilia Clarke dedim ama Scarlet Johanson daha çok benziyor doğru. Değiştiriyorum Seroş'u bende Scarlet'e benzetiyorum ahahaha Shakira mı ahahahahahah

1.70 sen minyon olmanın mümkünatı yokkk yüzün minyon o zaman neyse her halükârda fıstık birrr bağğyannnnsınnn
Kız valla minyonum, yüzüm minyon, hatlarım ince yapılı. Boya rağmen yaşımdan küçük sanıyorlar anlamadım ki ahahah Fıstık değilim fıstık olanlar diğer iki bağyan ahahah bide sen. Ben kaka

Hahahahahhhha gözüm yaşardı yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…