- 13 Ağustos 2020
- 15.579
- 88.289
- 598
- 32
Senin güzelliğe bir miktar yakın diyeyim
Benzettim ben
bence sen...
yok ben minnoş bişeyim
oo iltifatlar akmış ta akmış.hoş kadın bence attığım fotodaki demek sende öyleymişsinÖyle bir anlattınız ki bana mı diyorlar diye aynaya baktım
Canımsınız güzel bakan güzel görüyor bu bir gerçek
ee varmı benziyan yani falan.yorum yapmamışsınBunu yeni gördüm
Eh iştebence sen...Eki Görüntüle 3073105
Hile var o fotodaYanakları bi hoş değil mi ya
Neysen onu yazdık ❤
Koca gözlü olduğum doğrudurSenin güzelliğe bir miktar yakın diyeyimbunun gözler makyajla böyle seninkilerin maşallahı var negom
Kısa ve özBenzettim ben
Evet güzel kadın bencedeoo iltifatlar akmış ta akmış.hoş kadın bence attığım fotodaki demek sende öyleymişsin
ee varmı benziyan yani falan.yorum yapmamışsın
Bu fotosunda andırıyor seniBilemedim ki bence benzemiyorum ama dış göz ile bakıncaNego ne diyosun
Benim yanaklarım böyle şiş mi he şiş mi buna hava basmışlar bu fotosunda hiç değil belkim şiş olmayanlarda bir andırıyor olabilir ama bu kadar kemikli hatları yok yüzümünBu fotosunda andırıyor senisen kime benziyorsun bulmam lazım
Senin gözler ateş ediyor
Yani tamam onun elmacıklar az çıkık. Andırıyor dedik yav ikizin demedikBenim yanaklarım böyle şiş mi he şiş mi buna hava basmışlar bu fotosunda hiç değil belkim şiş olmayanlarda bir andırıyor olabilir ama bu kadar kemikli hatları yok yüzümün
o kadar mi guzel goruyorsun beniBence benziyür gözler dışında
iyiyim sen nasılsın.profil ayarlarıma bir düzen koyamadım. ben seni tanıyamadım desem ayıp etmiş olurmuyum bilemedimSUHAN profilin kapali yazamadim nasilsin bu konu aklima geldi :)
minik melekleriniyiyim sen nasılsın.profil ayarlarıma bir düzen koyamadım. ben seni tanıyamadım desem ayıp etmiş olurmuyum bilemedim
aa miniko .naber neler yapıyorsun.nerelere takılıyorsun.tenceresiz kalman enteresan olmuş :))minik meleklerinnick degistirmistim canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?