- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.782
- 698
bu zamanda herseysiz kalinir be suhan donsuz kalmadigimiza sukuraa miniko .naber neler yapıyorsun.nerelere takılıyorsun.tenceresiz kalman enteresan olmuş :))
Ben beyonceye benziyorumEvet tamamen geyik amaçlı açılmıştır.Eskiden böyle bir konu vardı.Üyeler için kafanızda canlandırdığınız portre nedir?Kim kime benziyor.Ünlüye benzetmek şart değildir.Çok abartı yapmadan buyrun.
Not :Resim paylaşıp öyle yorum yapın.
aynen doğru diyorsun ya.dur bende yakayım bir tane .aaaa ekleyemedim sigara içen smileyibu zamanda herseysiz kalinir be suhan donsuz kalmadigimiza sukur
Ben beyonceye benziyorum
Ben çekiştirmiş gibi oldum hatta ahanda böyleSelam canlarım böyle atlamış gibi oldu sorry
Hemen düşüneceğiiim.Katibin Ruhu pamuk musun nesin Depresif Penguen Clemencia Borellus80 konuyu güncellesek mi sevgili kadınlar
Bu arkadaş dedi ki beni kime benzetecekler çok merak ediyorum.Ben çekiştirmiş gibi oldum hatta ahanda böyle
Kendime hiç minimalistim diyemedim ama çok az eşyaya sahibim, her şey minimumda. Çok tatlısın biblişim.Meselapamuk musun nesin bence minimalist,sade aurası yüksek bir imajda. Benzettigim bir foto atarak başlayacağım.
Aşko sen Türk malı Abiye kuzuya benziyosundurBeni şöyle güzel bir şeye benzetin he
Senin bana hissettirdiğin de ailenin sevilen eğitimli çocuğu/torunu olman. Kendinden emin duruşlu, gücünü yanindakilerden degil kendinden alan birisin. Sanki senin evinde çiçekler çok güzel büyür, çiçek bakmakta iyisin gibi geliyor. Bu tamamen hissiyat.Meselapamuk musun nesin bence minimalist,sade aurası yüksek bir imajda. Benzettigim bir foto atarak başlayacağım.
Kızlarımla her sabah konuşan bir manyağım.Türk edebiyatından isimleri bile varSenin bana hissettirdiğin de ailenin sevilen eğitimli çocuğu/torunu olman. Kendinden emin duruşlu, gücünü yanindakilerden degil kendinden alan birisin. Sanki senin evinde çiçekler çok güzel büyür, çiçek bakmakta iyisin gibi geliyor. Bu tamamen hissiyat.Ben asla büyütemiyorum mesela. Kaktüs alsam o bile kurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?