Bunlar hep pp'ye Nazire'yi koyduk diye dimi.Aşko sen Türk malı Abiye kuzuya benziyosundur
Kaşı totonuKızlar buraya fotoğrafımı atardım ama nazar var biliyonuz mu
Aynen atma bak site çöker ama güzelliğinden mi çöker neyden çöker emin değilimKızlar buraya fotoğrafımı atardım ama nazar var biliyonuz mu
Sen kapalısın sanırım. Nedense beyaz tenli olduğunu düşündüm ve yüzün de bebeksi.Kaşı totonu
Bir burhan altintop kolay yetişmiyi tabiki güzelliktenAynen atma bak site çöker ama güzelliğinden mi çöker neyden çöker emin değilim
Kumraldan esmere kayık diyelimSen kapalısın sanırım. Nedense beyaz tenli olduğunu düşündüm ve yüzün de bebeksi.
Bacım profildeki sen misinKumraldan esmere kayık diyelim
Nö beybiBacım profildeki sen misin
Aynen beyaz tenli,renkli gözlü,edebiyat aşığı. En sevdiğin yazar Sabahattin Ali Hatta İstanbul'da yaşıyorsan Üsküdar'ı çok seviyorsun ve tatlıya dayanamıyorsun.Sen kapalısın sanırım. Nedense beyaz tenli olduğunu düşündüm ve yüzün de bebeksi.
Kizlarini öpüyorum uzaktan, seni de yakından.Kızlarımla her sabah konuşan bir manyağım.Türk edebiyatından isimleri bile varFuzulî (kaktüsüm)çiçek açtı mesela aşksın sen
Bence sen minyonsun penguen. Kumralsın, ela gözlüsün, saçların dalgalı.Ben nasılım hayalinizde
2 gün önce eşimle İstanbul hakkında konuştuk. Üsküdarı tek geçerim dedimAynen beyaz tenli,renkli gözlü,edebiyat aşığı. En sevdiğin yazar Sabahattin Ali Hatta İstanbul'da yaşıyorsan Üsküdar'ı çok seviyorsun ve tatlıya dayanamıyorsun.-Bibli
3'te 2 yaptık fena değil2 gün önce eşimle İstanbul hakkında konuştuk. Üsküdarı tek geçerim dedimnokta atışı oldu. Sabahattin Ali nö yani çok sevmem. Tatlıya dayanamammmmm
Bence sen nahif narin bir kiz görüntüsü içinde herkese giydiren birisinBen nasılım hayalinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?