Benim için bir daha asla Nazire olmayacaksın hshshshTamam mı siliyom bak
Kendimi cıbıl hissediyorum resmen şu an
ShsjddjdmdmdAy hoş geldinnnniçimden ne geçiyorsa onu yazacam sır tutma,fazla gözlem(borel buda arkadaşım diye tanıştırıldığın alelade birini bile)yakın bağ kuracak ol ya da olma dehşet sağlam gözlemler gibisin.İğnelemeyi seversin gibi gibi. Çevrende çok insan istemiyorsun (arkadaş dost anlamında)aman kim uğraşacak modundasın. Has bir dostun için ise gözünü karartirsin.Ama gözünü karartabilmen için onun cook sınav vermesi gerek. Güven hissettiriyorsun bence. Yani borel'e güvenmem diyen yoktur. Ama sen bu konuda çok seçicisin.
Çok mu saçmaladım az mı
Berfu yenenlere benziyon bence
Yok aşkım sadece fotoğrafından hissettiğim bu. Yerinde iğne şiir gibidir hemÇok iyi gözlemlemişsin vallahi,ama o kadar iğneliyor muyum kız?
Türkiye güzeli oldum durduk yere iyi miBerfu yenenlere benziyon bence
E hadi sıra sende amaaYok aşkım sadece fotoğrafından hissettiğim bu. Yerinde iğne şiir gibidir hem
Kanka valla benziyonuz ama ya ac bak makyajsiz fotolarinaTürkiye güzeli oldum durduk yere iyi miaşkom yaa
Dur bak senin için bi tanede boydan atıyorumBenim için bir daha asla Nazire olmayacaksın hshshsh
Bakcam kanka sardım sana berfu, seviyorum o kızı benim gibi komik, kocasıyla da çok dalga geçiyorKanka valla benziyonuz ama ya ac bak makyajsiz fotolarina
Boydan foto isteyen erkolar gibi hissettimDur bak senin için bi tanede boydan atıyorum
Uzaktan uzaktan seviyorum seni sjjsjs profilin kapalı yaÇabuk bakın pıçaklarım
Kucucuk resme bakmaya calisirken kör oldum tskrlerÇabuk bakın pıçaklarım
Ay hakketten ne ka güzel varlıklarız yaaTamam geliyo
Arkadaşlar bu grupta herkes güzel. Beni harcarlar burda kızÇabuk bakın pıçaklarım
Kanka ben seni birine benzetiyorum ama aklıma gelmiyor kime benzetirler geneldeKucucuk resme bakmaya calisirken kör oldum tskrler
Sende koooy hadiKucucuk resme bakmaya calisirken kör oldum tskrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?