Üff bu bakışlar ne böyle ne kadar serttÇabuk bakın kaldırcam
Teşekkürler hanımefendii sıra sizdeeeÜff bu bakışlar ne böyle ne kadar sertt
Ama Allah var çok güzel karısınız hanımefendi
Sıra sende bekliyoruzÜff bu bakışlar ne böyle ne kadar sertt
Ama Allah var çok güzel karısınız hanımefendi
Ama ben yoook,ben ııhTeşekkürler hanımefendii sıra sizdeee
Sen benden önce demiştinSıra sende bekliyoruz
OhaaaTmm durun bakim
Çok güzelsin bebişimCasper diye dalga geçenle küserim
Bundan sonra benim için bir daha asla Burhan olamicaksınCanlarım çabuk bakın Burhan olmam gerek
Tamamen nickin verdiği enerjiden dolayı öyle hissettim biliyo musun? Güzel geyik yapıyosun o yüzden kesin erkek muhabbetlerinden de anlar bu dedimYok kız hiç öyle değilim.
Çok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekÇok güzelsin bebişimtotemlerin var mı? Enerjisel uğraş? Duvarların var gibi.Birde sende olur olmadık melankoliye sokar mısın kendini benim gibi
Erkek düşmanı olabilirim. Burhan da erkeklerle anlaşamıyo meselaTamamen nickin verdiği enerjiden dolayı öyle hissettim biliyo musun? Güzel geyik yapıyosun o yüzden kesin erkek muhabbetlerinden de anlar bu dedim
Çoook bebeksin bebişimmmTmm durun bakim
Nasıl duvar bildiğimiz duvar mı?Çok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekgerisini detaylı konuşalım sonra
Ne güzel kızmışsın Buhran abi maşallahErkek düşmanı olabilirim. Burhan da erkeklerle anlaşamıyo mesela
Konuşuruz tabi. Duvar yani kastettiğim şu sabit fikir gibi,bi tecrübe sonrası net çok sert çizgi gibi. Herkesin vardır tabi. Ama sende çok yoğun hissettimÇok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekgerisini detaylı konuşalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?