Yahalanduh.Ne güzel kızmışsın Buhran abi maşallah
Evet canım sıra sende. Çekirdeği aldık bekliyoruzKonuşuruz tabi. Duvar yani kastettiğim şu sabit fikir gibi,bi tecrübe sonrası net çok sert çizgi gibi. Herkesin vardır tabi. Ama sende çok yoğun hissettim
Kız aynen öyleyimKonuşuruz tabi. Duvar yani kastettiğim şu sabit fikir gibi,bi tecrübe sonrası net çok sert çizgi gibi. Herkesin vardır tabi. Ama sende çok yoğun hissettim
Hadi kız bekliyoruz şurda,Nasıl duvar bildiğimiz duvar mı?
Kaçmaz bendenYahalanduh.
Bibli ben de geldimKonuşuruz tabi. Duvar yani kastettiğim şu sabit fikir gibi,bi tecrübe sonrası net çok sert çizgi gibi. Herkesin vardır tabi. Ama sende çok yoğun hissettim
Senin gözlüğün yeterBibli ben de geldim.
Dur o zaman en güzel çıktığım bi foto seçemde rezil olmayam. Ama çok kısa sürcek yakaladın yakaladın sjsjsjsjsHadi kız bekliyoruz şurda,
Teşekkür ederim bebeyimSenin gözlüğün yeter
Beni de tarif et bana neSen kapalısın sanırım. Nedense beyaz tenli olduğunu düşündüm ve yüzün de bebeksi.
Ben benBence sen minyonsun penguen. Kumralsın, ela gözlüsün, saçların dalgalı.
Ay hoş geldinnnnBibli ben de geldim.
Oha taşşDur o zaman en güzel çıktığım bi foto seçemde rezil olmayam. Ama çok kısa sürcek yakaladın yakaladın sjsjsjsjs
Ooo ekipte çirkin kadın yokÇabıh bakın çabıh snsjsjs
Tamam mı siliyom bakOha taşş
Ne güzel gacısınnDur o zaman en güzel çıktığım bi foto seçemde rezil olmayam. Ama çok kısa sürcek yakaladın yakaladın sjsjsjsjs
Çok iyi gözlemlemişsin vallahi,ama o kadar iğneliyor muyum kızAy hoş geldinnnniçimden ne geçiyorsa onu yazacam sır tutma,fazla gözlem(borel buda arkadaşım diye tanıştırıldığın alelade birini bile)yakın bağ kuracak ol ya da olma dehşet sağlam gözlemler gibisin.İğnelemeyi seversin gibi gibi. Çevrende çok insan istemiyorsun (arkadaş dost anlamında)aman kim uğraşacak modundasın. Has bir dostun için ise gözünü karartirsin.Ama gözünü karartabilmen için onun cook sınav vermesi gerek. Güven hissettiriyorsun bence. Yani borel'e güvenmem diyen yoktur. Ama sen bu konuda çok seçicisin.
Çok mu saçmaladım az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?