Hangi yabancı dizi

Stranger things
night of
Westworld
kraliyet tarzı severseniz
the crown
reign
medici
eğlenceli olarak da
the big bang theory
2 broke girls
New girl
ve benim için en müthişi
How to get away with murder
tek kelimeyle BAYILIYORUM

Stranger things
night of
Westworld
kraliyet tarzı severseniz
the crown
reign
medici
eğlenceli olarak da
the big bang theory
2 broke girls
New girl
ve benim için en müthişi
How to get away with murder
tek kelimeyle BAYILIYORUM

Ya bu diziye basladim ama ilk bolum cok karisik...sonradan guzellesiyo mu...tek bi cinayet mi var...devam etsem mi...

Ya bu diziye basladim ama ilk bolum cok karisik...sonradan guzellesiyo mu...tek bi cinayet mi var...devam etsem mi...

dizinin tarzı hem günümüz hem flashback flash forward şeklinde
ilk bölüm öyle oluyor karışık geliyor
ama sonra bayagi kaptirdim ben kendimi
her bölümde bir olay şeklinde değil sezonda 1 olaya etrafinda birbirine bağlı olaylar şeklinde ilerliyor

Neden kaynana koca derdi olmadigi icin mi...dizilerim bitti benim derdim de bu...
işte konu bu cnm seninki dert deil farklı yere taşıncak konun çünkü ayrıca ben sana kötü bişey yazmadım farkındaysan bende yazim konu açim buraya tüm dizileri izledim ne önerirsiniz diye burası derdim var bölümü sizinki dert mi ?

Canım benim Doctor Who izle fantastik bilimkurgu seviyosan zaten 9 sezon zaman alır en baştan başla ama
farklı tipte tiplerde tavsiyem Lucifer ve Strain ve PennyDeradful da var
Onun dışında ben shamless, Game of Thrones, Westworlde de iizliyorum tavsiye edilir

Canım benim Doctor Who izle fantastik bilimkurgu seviyosan zaten 9 sezon zaman alır en baştan başla ama
farklı tipte tiplerde tavsiyem Lucifer ve Strain ve PennyDeradful da var
Onun dışında ben shamless, Game of Thrones, Westworlde de iizliyorum tavsiye edilir
Doctor who ya esim sen sevmezsin onu dedi...baslamadim..strain e bakayim dedim vazgectim...dizi izlemeden once yorumlarina bakip ekşide arastirip oyle izliyorum..sacma ve basitse vazgeciyorum hemen...luciferi cok oneren var...

"Dizi izlerken kv'm çok ses yapıyor. Adapte olamıyorum
sizce ne etmeliyim ?" deyu sormalıydın :ıslık:
Kurallar/ hayatlar

Ahahah:halay:sen cok yaşa...ben boyle yapicaklarini bildigim icin zaten dertmis gibi yazdim konuyu ama daha ajite etmem gerekiyodu aslind....'yabanci dizilerim bitti diyene aglarkene kocam neden bos islerle ugrasion diyerekten kafama defal davaynan vurdu ' diyeydim eminim trend topic olurdu konum...:KK19::halay:

Back
X