- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi adventurerpassenger
Aynen öyle duruyor. Beğenirsen o tarzları sıralarız koreseverler olarakGonlin degil de kill me hill me benlik sanki...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle duruyor. Beğenirsen o tarzları sıralarız koreseverler olarakGonlin degil de kill me hill me benlik sanki...
Dizi sitelerinin çoğu kapandi. Nereden izliyorsunuz?
Cinayet gizem seviyorsan dexter. Bir de sanırım tarzımız aynı The Vikings, Game of Thrones da güzel bence.
İstediğin tarzda olmasa da Suits de güzel bir dizidir.
Stranger things
night of
Westworld
kraliyet tarzı severseniz
the crown
reign
medici
eğlenceli olarak da
the big bang theory
2 broke girls
New girl
ve benim için en müthişi
How to get away with murder
tek kelimeyle BAYILIYORUM
Game of thrones
Breaking bad
Person of interest
Black mirror
Desperate housewives (cok eglencelidir)
Ya bu diziye basladim ama ilk bolum cok karisik...sonradan guzellesiyo mu...tek bi cinayet mi var...devam etsem mi...
işte konu bu cnm seninki dert deil farklı yere taşıncak konun çünkü ayrıca ben sana kötü bişey yazmadım farkındaysan bende yazim konu açim buraya tüm dizileri izledim ne önerirsiniz diye burası derdim var bölümü sizinki dert mi ?Neden kaynana koca derdi olmadigi icin mi...dizilerim bitti benim derdim de bu...
strenger things fringe sevdiysen çok seversin zaten mini bi dizi
"Dizi izlerken kv'm çok ses yapıyor. Adapte olamıyorumNeden kaynana koca derdi olmadigi icin mi...dizilerim bitti benim derdim de bu...
Timeless guzel farkli bir konusu var tavsiye ederim van helsing..lucifer..bunlarda iyidir:)
Doctor who ya esim sen sevmezsin onu dedi...baslamadim..strain e bakayim dedim vazgectim...dizi izlemeden once yorumlarina bakip ekşide arastirip oyle izliyorum..sacma ve basitse vazgeciyorum hemen...luciferi cok oneren var...Canım benim Doctor Who izle fantastik bilimkurgu seviyosan zaten 9 sezon zaman alır en baştan başla ama
farklı tipte tiplerde tavsiyem Lucifer ve Strain ve PennyDeradful da var
Onun dışında ben shamless, Game of Thrones, Westworlde de iizliyorum tavsiye edilir
"Dizi izlerken kv'm çok ses yapıyor. Adapte olamıyorum
sizce ne etmeliyim ?" deyu sormalıydın
Kurallar/ hayatlar