kesinlikle üç numara beyaz ve altın sarılı olan çok güzel .
Ayaklı mobilyalar çok güzel duruyor
Canım hepsi güzel ama kirada oturacaksan 2.sıradaki bence uygun olur ama kendi evin olursa 3. Beyaz olan çok mükemmel
2 numara çok güzel. Bu arada mutluluklar dilerim :)
Bunların aynısı mı yapılacak canım renk tonları falan aynı mı olacak illa bunların arasından seçecek isen 1.model derim hatta o ortalarından geçen çizgiler desen olmasa da dahada güzel olurmuş
kızlar çok sağolun :) o beyazlı altın sarılı istikbalde yaptırırım ama kira evde geniş bir yer olmadimi güzel durmaz dedi adam. Ya kimse 4 numarayi beğenmedi mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunları beğendim en çok. Bunlar genelde sunta malzeme.biz mdf yaptırmak istedik. üç ve dört arasında kaldım bende :) aslında birinci de çok zarif ama düz beyaz nedense biraz uzak gibi bana .
Bunları beğendim en çok. Bunlar genelde sunta malzeme.biz mdf yaptırmak istedik. Üç ve dört arasında kaldım bende :) aslında birinci de çok zarif ama düz beyaz nedense biraz uzak gibi bana .
gösterıs ve kullanıs bakımından 3 numaralı en uygunu gıbı duruyor canım yanı benım acımdan. beyaz yatak odasına bayılıyorum zaten benımde tamamı beyaz cok guzel duruyor. sarı renklerde ayrı bır guzellık katmıs. ( surgulu olmaması ve gardrobun alt kısmındakı cekmece detayları daha da kullanıslı olmasını saglamıs bence )
Anladım canım tabi ki herkesin tarzı zevki farklı 3.4.modelde gayet güzel farklı güzel bir havaları var model olarak ta birbirlerine benziyorlar zaten 3.modelin duruşu daha iyi sanki içine hangisi siniyorsa o olsun bence şahsen ben herkesin fikrini alırım ama genelde kendi bildiğimi okuduğumdansenin sevmen önemli
Kızlar istikbal,Mondi ve Gündoğdu mobilyada beğendiğim modeller var. Ancak hemen hemen ucu de suntalamBunun üzerine babam yaptırmayı teklif etti. Şimdi de model seçemiyorum. İlk etapta kira olacak evim o yüzden yatak odam çok geniş olur mu bilmiyorum. Sizce hangisini secmeliyim...
Kızlar istikbal,Mondi ve Gündoğdu mobilyada beğendiğim modeller var. Ancak hemen hemen ucu de suntalamBunun üzerine babam yaptırmayı teklif etti. Şimdi de model seçemiyorum. İlk etapta kira olacak evim o yüzden yatak odam çok geniş olur mu bilmiyorum. Sizce hangisini secmeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?