- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi gulbridetobe
Yaşım tabiki bir faktör hiç etkilemiyor beni diyemem çünkü hayatın gerçekleri de var..30 yaş az bi yaş değil bununda farkındayım.Bazı insanlar çıktı sözlümden önce ama bekar kalacağımı bilsem hayatboyu evet demeyeceğim insanlardı olmadı.Ama sözlüm ayrılıp başkasına aşık olamazsam pişman olabileceğim biri.
Çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba olur buna kesinlikle eminim.7 aydır tanıyorum ama bir insan rol yapamaz o kadar, gerçekten samimi ve özünde iyi bir insan.Ama aşkı bir kezs yaşadım ya o haldeki gibi değilim çok acı çektim ama çokta güzeldi.o duygularla düğününü hayal etmek başka bir mutluluk.Hiçmi hayal etmiyorum tabiki yine hayal ediyorum ama aynı mutlulukla değil maalesef..bu duygularla evlenip mutlu olan başkaları varmı? yada tam tersi evlenmeyip yoluna devam eden neler yaşadınız merak ediyorum..buraya yazmak sizin yorumlarınızı okumak bile iyi geldi..herkese çok teşekkürler arkadaşlar tek tek...insan çıkmazda olunca tanımasa bile yanında birilerinin olması ii hissettiriyor..
Canım elbette bu günlerini heyecanla geçirmen lazım.
Ne desem bilemedim ki.
Benim bir arkadaşımın kuzeni var. Yeni sözlendi. Babasının arkadaşının oğluyla. Damadın babası ön ayak olmuş, 2 arkadaş tanıştıralım çocukları demişler. Kız da babacığım senin lafının üstüne laf söylemem, eğer uygun gördüysen evlenirim demiş çocukla tanıştıktan sonra.
Hoşlantı varmış ama aşk yok, sevgi belki..
Böyle bir evlilikte zor ama o bunu tercih etmiş, hem de meslek sahibi ve varlıklı bir ailenin kızı.
Sen şimdi sor kendine, sevgiyse nasıl bir sevgi yüreğinde ki? Ayrıca demişsin ki eğer ondan ayrılır aşık olamazsam pişman olurum. Bu düşüncen çok yanlış. Elbette aşık olursun ama aşık olmak mı önemli mutlu olmak mı? Seni mutlu edemeyen, her gün üzen ve ağlatan biriyle mutsuz olduktan sonra aşık olmanın ne anlamı var ki? İkisi bir arada olunca güzel..