Hangimiz daha aptal?

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
İyi geceler yer yüzünün edebiyat kokan kadınları..

İçinizi sıkmak değil derdim, sadece yazacağınız birkaç kelimeye açım bu gece.
Öncelikle 22 yaşında genç bir kızım. Yaklaşık 2 yıl süregelen parçalı bulutlu bir ilişkim var. Muhtemelen seviyorum çünkü az önce duvarıma fotoğrafımız olan puzzle”ımızı yapıştırdım ve led ışıklarla renklendirdim. Gayet aptalca biliyorum. Annemle yaşıyorum annem onu sevmiyor. Onun annesini ve defa gördüm kara çarşaflı ve bende dövmeli bir bayanım. (Lütfen çarşaf olayına ayrımcılık yapmışım gibi bakmayın. Objektif olum diye söylüyorum)
Annesini bir defa gördüm dediğim gibi o günde kapalı giyinmiştim biraz. Normalde modaya uygun giyinirim. Sevmedi. Net. Değiştiremem. Sevdirmeye çalıştığım halde önümde bir Çin Seddi, aşamam. Yani evlenmeden böyleyse evlendikten sonrasını hayal edemiyorum.
Gelelim benim adama.
Bu adam yeryüzünün ileri gelen KISKANÇ erkeklerini yöneten adam. Bunun bir üstü daha yoktur. Daha iyi anlaşılsın diye birkaç örnek verecek olursak. Aramızda 3 ilçe var, bana gelmesi arabayla 20 dk sürüyor. O olmadan asla markete bile çıkamıyorum, getir uygulaması kullanıyorum. Yüzük almış onu hiçbir şartlarda çıkartamıyorum. Bir yere mi gittik, garson ile asla, avmde miyiz, tezgahtar ile katiyen, akraba dahil erkek olan kimse ile iletişim kuramıyorum. Kuaföre gidemiyorum çünkü erkek var. Spor salonuna üyeliğim vardı, iptal ettirdik artık pilatese gidiyorum. Sadece bayan hoca ile özel ders. Bir yere gidilecekse araçla gidilir araçla gelinir. Ben minibüs otobüs metro unuttum bunları. Beni babama bıraktı diyelim mal gibi dışarda beni bekler beni evime o götürür. Erkek kardeşimin arkadaşı gelir mesela maça gidecekler kardeşim maç eşyalarını hazırlarken çocukta gelir odasında kalırlar 5 dk içinde evden çıkarlar. Bu öğrenince basar küfürü. Aklından ne geçiyorsa. Ben bu gerizekalı için (tiyatrocuyum) bütün çevremi bıraktım. Hat değiştirdim. İşimi bıraktım. Yani anlayacağınız ne oluyor böyle bana bi söyleyin. Bu etik değil, doğru değil ama gerçek.
Evlenmişiz gibi hayatımız var ve ben mutlu değilim...
Hadi aptallık tartışması yapalım.
Bence buradaki en büyük aptal benim.

Aptallık tartışması yapacak kadar gereksiz bir vaktim yok o yüzden ona birşey demiycem..
Ban yiyeceksin onu söyliyim dedim..
Sizin vaktinizi almak değildi derdim. Dikkatini çekmiyorsa sayfadan çık. Çünkü bulunmak istemiyorsan bulunmazsın net bil istedim.

Sakin ol ve yavaşça o puzzle’ı duvardan söküp çöpe at. Davul bile dengi dengine. İki gencin hayatı yanmasın.

Not:kara çarşaf değil, çarşaf ( takılma dediğin için takıldım.)
Teşekkür ederim, inan notun değerli. Yanlış bir bilgi doğrusu öğrenilene kadar doğru gibi gelir. Usulca odama girip bir kez daha bakayım..

Aptallık tartışması yapacak kadar gereksiz bir vaktim yok o yüzden ona birşey demiycem..
Ban yiyeceksin onu söyliyim dedim..
Tartışmaya girmedikçe banlanacağı bir durum yok ki?
Gayet net şekilde özeleştiri yapmış bravo. Bu şartlar altında hala savunuyor oluyor genelde insanlar.

Sizin vaktinizi almak değildi derdim. Dikkatini çekmiyorsa sayfadan çık. Çünkü bulunmak istemiyorsan bulunmazsın net bil istedim.

Ben konunu eleştirmedim bile. Konuda ki bazı kelimeler yersiz ve gereksiz.
Ama buna rağmen sonhna kadar okudum,ve birşey de yazmak istedim bunca emek sarf etmeme rağmen..

Yazık olan nedir? Yazmak mı?
Yaşamak mı? Yazık olan birşey var ise paylaşılan bir konuya bu denli acımasız bakmak. Hayat bu.

Sen delirdin bence.! Bu resmen esaret.. Sakın bu adamla evlenebilme hayali kurma.. Net.. Boşanırsınız ben sana söylim.. Nesin sen saksı mı? Çıkar hayatından.. Sevgi değil seninki.. Yokluktan adamı almışsın hayatına.. Sakın ama sakın.. Daha 22 yaşındasın.. Yakarsın..

Tartışmaya girmedikçe banlanacağı bir durum yok ki?
Gayet net şekilde özeleştiri yapmış bravo. Bu şartlar altında hala savunuyor oluyor genelde insanlar.

Ben konumun içeriğinde çok basit bir kelime yüzünden banlanmıştım. Tartışmaya girmesine gerek yok kullandığı kelimeler yüzünden ban yiyeceğini düşünüyorum.

Ben konunu eleştirmedim bile. Konuda ki bazı kelimeler yersiz ve gereksiz.
Ama buna rağmen sonhna kadar okudum,ve birşey de yazmak istedim bunca emek sarf etmeme rağmen..
Konum hakkındaki yorumunuz ufak bir emoj bile olsa bu bir eleştiridir. Emeğinize saygı duydum iyi geceler dilerim

Teşekkür ederim, inan notun değerli. Yanlış bir bilgi doğrusu öğrenilene kadar doğru gibi gelir. Usulca odama girip bir kez daha bakayım..
Bak iyice ve hayatını yakmaya değer mi bi daha düşün.
Annen üzülecek, onun annesi üzülecek; sen üzüleceksin istediklerini yapamayacaksın, o üzülecek istediklerini yapınca mutlu olacağını zannedecek çünkü.

Şimdi Devam edersen %80-90 ihtimalle ayrılığı ertelemiş olursun.

Yokluk.
Hahahaahh aldığım en net cevap ya.
Ama doğru değil tanımanızı isterdim. Pollyanna gibi bakamaz mıyım hayata..
tamam tamam topluyorum kendimi hemen

Alışkanlığı da geçtik de yazık olacak yarınlara. Haklısın..

Yokluk.
Hahahaahh aldığım en net cevap ya.
Ama doğru değil tanımanızı isterdim. Pollyanna gibi bakamaz mıyım hayata..
tamam tamam topluyorum kendimi hemen
Elbette daha iyi bir hayatı sen de herkes gibi hakediyorsun ve bu adam o değil.. Emin ol.. Evlensen de ilerde hapis hayatı yaşamayacağının garantisi nedir sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…