- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Sizin vaktinizi almak değildi derdim. Dikkatini çekmiyorsa sayfadan çık. Çünkü bulunmak istemiyorsan bulunmazsın net bil istedim.Aptallık tartışması yapacak kadar gereksiz bir vaktim yok o yüzden ona birşey demiycem..
Ban yiyeceksin onu söyliyim dedim..
Teşekkür ederim, inan notun değerli. Yanlış bir bilgi doğrusu öğrenilene kadar doğru gibi gelir. Usulca odama girip bir kez daha bakayım..Sakin ol ve yavaşça o puzzle’ı duvardan söküp çöpe at. Davul bile dengi dengine. İki gencin hayatı yanmasın.
Not:kara çarşaf değil, çarşaf ( takılma dediğin için takıldım.)
Tartışmaya girmedikçe banlanacağı bir durum yok ki?Aptallık tartışması yapacak kadar gereksiz bir vaktim yok o yüzden ona birşey demiycem..
Ban yiyeceksin onu söyliyim dedim..
Sizin vaktinizi almak değildi derdim. Dikkatini çekmiyorsa sayfadan çık. Çünkü bulunmak istemiyorsan bulunmazsın net bil istedim.
Yazık olan nedir? Yazmak mı?Yarışacak bi durum yok gönüllü kölelikte zirveyi görmüşsünüz. bu yazıyı bi savcı filan okusa 21. Yy da köle sevgili yapılan kız diye ihbar olarak algılar. O düzeye gelmişsiniz çünkü bi de hiç utanıp sıkılmadan anlatıyorsunuz. Yazık
Tartışmaya girmedikçe banlanacağı bir durum yok ki?
Gayet net şekilde özeleştiri yapmış bravo. Bu şartlar altında hala savunuyor oluyor genelde insanlar.
Konum hakkındaki yorumunuz ufak bir emoj bile olsa bu bir eleştiridir. Emeğinize saygı duydum iyi geceler dilerimBen konunu eleştirmedim bile. Konuda ki bazı kelimeler yersiz ve gereksiz.
Ama buna rağmen sonhna kadar okudum,ve birşey de yazmak istedim bunca emek sarf etmeme rağmen..
Bak iyice ve hayatını yakmaya değer mi bi daha düşün.Teşekkür ederim, inan notun değerli. Yanlış bir bilgi doğrusu öğrenilene kadar doğru gibi gelir. Usulca odama girip bir kez daha bakayım..
Yokluk.Sen delirdin bence.! Bu resmen esaret.. Sakın bu adamla evlenebilme hayali kurma.. Net.. Boşanırsınız ben sana söylim.. Nesin sen saksı mı? Çıkar hayatından.. Sevgi değil seninki.. Yokluktan adamı almışsın hayatına.. Sakın ama sakın.. Daha 22 yaşındasın.. Yakarsın..
Evet değil.Öncelikle sevgi hapsetmez, sevgi kanat takar. Belli ki her bakımdan çok zıtsınız, çok değil bir yıl sonranız bile çok vahim. Bitirmen en doğrusu, çünkü sevgi bu değil.
Alışkanlığı da geçtik de yazık olacak yarınlara. Haklısın..Bak iyice ve hayatını yakmaya değer mi bi daha düşün.
Annen üzülecek, onun annesi üzülecek; sen üzüleceksin istediklerini yapamayacaksın, o üzülecek istediklerini yapınca mutlu olacağını zannedecek çünkü.
Şimdi Devam edersen %80-90 ihtimalle ayrılığı ertelemiş olursun.
Elbette daha iyi bir hayatı sen de herkes gibi hakediyorsun ve bu adam o değil.. Emin ol.. Evlensen de ilerde hapis hayatı yaşamayacağının garantisi nedir sence?Yokluk.
Hahahaahh aldığım en net cevap ya.
Ama doğru değil tanımanızı isterdim. Pollyanna gibi bakamaz mıyım hayata..
tamam tamam topluyorum kendimi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?