Hangimiz daha aptal?

Ortada bir aptallık yok, büyük bir uçurum var. Farklı insanlarısinız ve şu an bile mutsuzsunuz. İlerisi yok, yazık etmeyin ikinize de, ailelerinize de.

Yahu kendine biraz değer ver . Neden kendini bu yaşta bu kadar değersizleştirdin .o senin sevgilin mi sahibin mi .. böyle sevgi olmaz böyle adam hiç olmaz

sana son cevabımdır
hemen hemen tüm açtığın konuları okudum
gerçekten ama gerçekten şu anki kendini değiştirmelisin, çok ama çok yanlış bir bilinçtesin
aldatılıyorsun, hatanın büyüğünü kadınlara buluyorsun, seni aldatıp duran bir adamın seni eve kapatmasına izin veriyorsun
bana hiç mi kitap okumadınız diyorsun ya, kendini kitaplara boğmalısın, sana insan ve kadın olmanın değerini aşılayabilecek kitaplara

Eski konuları yeni gördüm.

Gerçekten hala bu adam için anneni yok mu sayıyorsun? Birde led ki puzzle’ı.

Çok üzgünüm ama sen o senden ayrılmadan ayrılamazsın.

pembe gözlüklü genç kızımız. Sizin adınıza üzüldüm. Asla tahammül edemeyeceğim şeyler yaşadıklarınız. Zararın neresinden dönülse kardır. Gerçi biliyorum burada ne söylenirse söylensin (gerçi biz dış kapının mandalı) ve dahi ailen, arkadaşların.. Bildiğini okuyacaksın. Çok yara almazsınız umarım..

kusura bakma bence de öylesin kendine gel annen baban sana bunlar yapmıyor kim bu adam

Net soyliyim canim esin kocan yada kendini neyin saniyorsa o sahis cemastci oldugu icin bu denli kiskanc. Aman ha elini etegini cek yoksaa butun gun acamadigin guneslikler ardinda omur gecirirsin.

Evlenmisiz gibi bir hayatimiz var demissiniz. Evlenince dahi boyle bir hayat cekilir sey degil. Akliniz size dogrusunu soyluyor zaten bence.
Yanlis insana ask duyuyorsaniz eger bu caresiz degil. Yasamaniza mutlu olmaniza engel olan bir sevgi ya da ask bu, daha simdiden. Kurtulmak icin cabalayin lutfen. Hayatinizi bu genc yasta cikmazlara suruklemeyin. Kimse ask bitince olmedi. Dogru insanla, kendiniz oldugunuz olabildiginiz bir iliskide mutlu olursunuz. Yapmayin yaa, gercekten uzuldum bu genc yasta hayatinizi boyle kisitlamalara sokmaniza... Gelecek icin dogru adimlarla ilerleyip, cok buyuk mutluluklara ulasmanizi dilerim. Bugunun acisi yarinin mutlulugu olacak bence sizin icin.
Gercekten bence en dogrusu, o duvardaki puzzle inmeli, onu oraya astiran butun anilarla beraber cope gitmeli.

dalga geçen yorumlar hiç hoş olmamış belli ki arkadaşımızın psikolojik sorunları var nasıl fiziksel hastalık normalse ruhsal hastalıklar da normal her insanın başına gelebilir. Kendinize aptal demeyin sadece hastasınız grip gibi düşünün nasıl grip olunca doktora gidiliyorsa siz de doktora gidip tedavi olun iyi geceler dilerim

-evlenmisiz gibi- demissiniz, evlilik böyle değil ki..

Bildiğiniz gönüllü kölelik sizin yaşadığınız, tercihinizse bir şey diyemem.Mutsuzsaniz ki öyle olduğunuzu yazmissiniz, ömür geçmez, sevgiliniz değişmez.Bir an önce kurtulun, unutamam diyorsaniz destek alın.

Babanız yok ya da aranız kötü onun sevgisini babanızın sevgisi yerine koymuşsunuz Terapi alıp bağımlılıktan kurtulmalısınız

Kesinlikle olmaması gereken bir birliktelik. Daha şimdiden senin hayatına bu denli müdahale ediyorsa, ileride pencereden başını bile uzatmana müsaade etmez. Olmaması gereken bir şeyi,oldurmak için uğraşma.Kendine yazık etme.

Kusura bakma da bence de sensin. Niye kendine bu hapis hayatını reva görüyorsun? Sevmek sevilmek kesinlikle bu değil.

Bence de haklisin ve aptalsin. Hayatini goz gore gore yakiyorsun bu adamla.

Ayrica evliler gibi demissin ama evlilikte hapis hayati yok. Ben sehirlerarasi yolculuk yapiyorum esim birsey demez. Ben ozgurum. Sevmek kiskanclik demek degildir. Onun psikolojik sorunlari var belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…