Hangimiz daha aptal?

Bilmiyorum hiçbişey bilmiyorummm boşverin beni

Canım erkek arkadaşınız normal biri değil gibi geldi bana
Bu kadarı kıskançlık değil sanki siz onu aldatmışsınız da artık size zerre güveni kalmamış sizi erkek sinekle bile gorusturmuyor gibi bi tavır takınıyor. Bu size çok hırpalar gerçekten huzur , mutluluk bırakmaz . Ayrıca evlilikle maalesef ailelerin anlaşması da önemli oluyor illa ki yansıyor yani sizin evinizin icine. Bence ciddi bir adım atılmamışken henüz bitirmekte fayda . Ama tabi ki en iyisini yine siz bilirsiniz düşünüp tasinin .

Yeryüzünün edebiyat kokan kadınları mı?

Kıskanç erkek iyidir ya hem seven kıskanır değil mi yahu !? Kıskanmayan adam sevmiyor demektir. Bence hemen evlenin.

Kendinizi başkasının fikrine göre yaşayacağınız bir hayattan uzak tutun, ne demek markete ekmek almaya gidememek erkek akrabalarla konuşamamak. Neresinden baksan bu adamla ömür geçmez, seviyo olabilirsin ama belli bi süreden sonra emin ol boğacak, ya erkek arkadaşın kendini değiştirsin ya da sen hayatına onsuz devam et.
Bence erkek arkadaşınınki kıskançlık boyutunu aşmış, hastalık boyutuna ulaşmış. İyi düşün kendine yazık etme

Mazoşist misiniz?
Neden acı çektiğiniz insanın yanındasınız?
Rahatlık mı batıyor?

Ayril kendini uçurumdan atsan daha az canını acir... mutlu olmazsın tabi onca güzel şeyi geleceğini at kenara koy kendini kafesin içine... Buna yaşamak denmez nefes alıyorsun sadece
.. kurtul yoksa erken yaslanirsin sen... valla 30 unda bembeyaz olur saçların... bi döner bakarsın Arkana ne yaşamısim ne anılarım var diye yok koca bir hiç... Yazık etme kendine...

Entellektüel bi vizyon ve birikim gerektiren bir mesleğin var ama barzolarla hayat geçirmeyi seçtiğine göre senin de özünde kafa olarak bu adamdan farkın yok bence zaten.O yüzden tencere kapak olmuşsunuz tartışılacak bişi yok.

Bir erkek icin hayatimi degistiremem. Beni seven erkek beni oldugum gibi kabul etmeli.

en son annemin kuzeni (erkek) kıskanclıkta nirvana yapmıştı, balkona cıkmak yok
adam kendi öz babasından kıskanmıştı, konuşmasını yasaklamıştı
sonun böyle olma ihtimali çok yüksek
bence bunun adı saplantı aşk değil

Anlattiginiz o üstün özelliklere sahip bir kompleksli yuzunden arkadasimin ablası öldü....Kiskanclikları o kadar abartmisti ki 3 oglundan kiskanacak derece....
Yalniz dikkat edin başlarda tıpkı sizin iliskinizde oldugu kadarmıs....

Soğuk suya bırakılan sonra da yavaşça alttan ısıtılan kurbağa gibisin. O hikayeyi bilirsin. Aşık olduğun için ilk başta ufak tefek kıskançlıklara göz yumdun. Belki de sevdiği için seni kıskandığını düşündün ve hoşuna gitti. Ya da sevginden gözün görmedi. Farketmez.
Fakat sonradan kurbağanın suyu ısınmaya başladıkça sen o sıcaklığı hisseder oldun. Bunaldın sıkıldın, ama ilişkinin içinde olduğundan birden çıkamıyorsun. Kafanda bin tilki, mutlu değilsin. Düşünmeye, sorgulamaya başladın.
Son hamle.. Ya o kazanın içinden kendini dışarı atacak ve nefes alacaksın. Ya da o kazanın içinde kaynarken ölüp gideceksin. Bedenin değil, yanlış anlama. Ruhun, hayallerin, sevinçlerin ölecek...
geçmişi bırak kenara.. Şimdi harekete geç! Ya öldür hayallerini, ya yaşat

Arkadaşım sen manyak mısın?
Dışarıda miss gibi bir dünya var. İnsanlar sevgilisine sarılıp vietnama tatile gönderiyorlar :) seninki seni markete göndermiyor.
İstediğin hayat buysa, buyur yaşa
Ama bir gün gerçekten istediğinin bu olmadığını farkedeceksin

Yol sizin için çok yakın. Lütfen dönün.. eşim o kadar kıskanç ki yanında gerçek kimliğimi unutuyorum ve onun istediği gibi bir kadın oluyorum ama ben değilim, sonuç ise mutsuz geçen 8 yıl, iki çocuk, ruhsal olarak kaybolmuş bi anne, herşeyi yolunda sanan sığır bi baba.. Lütfen bunu kendinize yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…