Hangimiz daha aptal?

sadece çarşaf giymediğin kalmış.

Bakin ilk kismi okudum sadece. Carsafli demek yerine kapali diye bilirdiniz. Dovmeli olmakta modern olmak demek degil. Modern giyim anlayisiniz acikliksa yazik derim. Modern olmak insanlari oldugu gibi kabul edip otekilestirmemektir. Kendini baska tarz giyinen insanlardan ustun görmemektir. Modernlik sadece kiyafetle degil dusuncelerle olgunlastirip hayata yansitmaktir.

hani şu arabaya kadın alan nişanlı.

o sana güvenmiyor, sen ona.

ama aşıksınız, seviyorsunuz.

Bu erkeki istemiyor diye kafasini kaldiramayan hatunlar uzgunum ama ZAVALLISINIZ

Zavallı kelimesi ağır olmuş sanki :)
Evet doğru değil bana göre de bir erkeğin lafına bakarak hareket etmek mantıksız,ve bunu yapan hiç bir kadına tahammülüm yok. Bana ezik geliyor. Yönlendirilmeden adım atamayacak bir kadınmış gibi geliyor. Özgüveni eksik,ezik. Üzülüyorum gerçekten..

biri seni sürekli aldatan sevgilin. ama aşıksın.

diğeri baban tarafından aldatılan ve ayrılan annen. ama anlaşamıyorsun.

tuhafsın.

Napabilirim okadar çok sıkıntım var ki burdan bitir demesi kolay tabi ama olmuyo işte yoksa kim kendini isteyerek üzer ki
sen kendini kurtarmazsan, kimse kurtaramaz.
annen baban kardeşin de hiçbir şey yapamaz. kalbini ya da beynini sökemeyeceklerine göre, tek çözüm senin vazgeçmen.

elbette zor, ama ne kolay ki.

Yani.. hayırlısı bakalm
hatta ailen seni nişanlından ayrılman için eve kapatsa, markete göndermese, telefonu interneti yasaklasa öz ailene düşman olursun.
ya polisi ararsın ya da nişanlına kaçarsın.

elin ruh hastası, ailenizden daha kıymetli nedense.

Yaptığın her şeyi bile isteye yapıyorsun. Evden çıkma diyor çıkmıyorsun,markete gitme diyor gitmiyorsun,yüzüğü çıkartma diyor çıkartmıyorsun. Kimse kafana silah dayamıyor.
Gençler şu saplantılı kıskançlıkla aşkın aynı şey olmadığını öğrendiği gün sevgilin vb hödükler piyasadan silinecekler. Anlamıyorum ki neden böyle adamlara prim veriyorsunuz. Şimdi sokağa çıkarmayan evlenince balkona da çıkarmaz. Ananız babanız yapsa şu kısıtlamayı bi ton laf sayar,kavgayı kıyamet edersiniz. Elin oğlu yapınca gık diyemiyor oluşunuz ya yetişme tarzınızdan (ki sizinki öyle değil) ya da özgüvensiz kişiliğinizden kaynaklanıyor.

Aynı şeyi düşünmüşüz,aklın yolu bir kardeş.

konu sahibi, annem her şeye karışıyor, anlaşamıyoruz diye konu açmış.

sürekli aldatan psikopat sevgilinin fotoğrafını duvara asıyor.

Böyle birşeyi nerden çıkardın anlamadık keşke insanlar bilip bilmeden yorum yapmasalar

konu sahibi, annem her şeye karışıyor, anlaşamıyoruz diye konu açmış.

sürekli aldatan psikopat sevgilinin fotoğrafını duvara asıyor.

Bakmamıştım eski konularına iyi oldu söylediğiniz.
Elin oğlu kıymetli nedense. Diyorum ya aşkı saplantıyı ayırt edemiyorlar bir türlü.
İşte bunlar hep ergenlik

Neden kendinize bu muameleyi reva görüyorsunuz ki ?
Elin adamı nasıl sizin hayatınız hakkında bu kadar kesin hükümler verip kurallar koyuyor. Ezik misiniz siz ?
Ama pardon o çok aşık ondan böyle yapıyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…